Tack elvira

Jaa. Tack elvira. Såg din kommentar. Hoppas att det blir bra!

Okej nu måste jag vekligen logga ut. Ska göra premiär med mina nya inhandlade saker.. (:
Sov så gott.
Puss

Mode it is!

Jag satt och läste alla fina kommentarer, som jag fått. Och på den som jag hade skrivit vad ni vill se mer av, så var det en person som skrev mode t.ex "dagens outfit". Och det ska det ju såklart bli, men det får vänta tills imorgon. Jag har inte tid nu. Efter skolan, så åkte jag och mamma direkt till farsta, och köpte massor, av behövargrejjor. t.ex Rengörnigslotionn, nattcreme, ansiktsvatten, osv.  Nu mår jag också illa. Vilket är synd eftersom att jag och Emma hde bestämt att vi skulle göra något ikväll. Men jag vill inte riskera att hon ska bli sjuk. Och jag vill inte heller att jag ska bli det. Det vore ju för hemskt?!! Höhö. Jag lovade ju faktiskt att ja skulle skriva vad som hände igårkväll, så jag får det överstökat nu..

Allt började med att jag och Emma satt och spelade kort i hennes kök, sen var det några som snackade och skrek lite utanför, så vi kollade nyfikna upp.. Där stod det 2 killar, i 25 års åldern. Vi tyckte först att det var lite obehagligt att dem stod och kollade på oss. Men den "rädslan" gick snart över.. Sen efter kankse 40 minuter. Så satt vi och snackade/ritade + åt kladdkaka som vi tidigare bakat. Då hör vi en duns, vi tror att det är en av emmas katter. ( hon har 3 ) och vi går mot altan dörren, för att öppna för dem. Men precis när jag ska göra det så får jag syn på den ena killen, som stod utanför fönstret tidigare. Dem har allså gått till baksidan av Emmas tomt upp på altanen. Och när jag fick syn på den röda kepsen han bor, så fick jag panik. Skrek och mitt hjärta började göra volter, och paniken tar över mig. Emma likaså. Jag tar ett stadigt grepp om Emma och vi springer så fort vi kan intill köket, sätter oss under köks bordet, och börjar skaka, samtidigt som vi gråter. Vi var allså hemma själva, när detta hände. Det var en så obehaglig känsla, man hade. Och jusst när man satt där. Så kom alla tankar översvämmande, och ag och emma börjar storgrina. Vi vågar inte röra på oss. Utan vi sitter där stilla, stilla. Efter kanske 20 minuter underbordet, så hör vi hur någon tar tag i handtaget. Vi blir rädda och hoppar till. Gråten har nästan försvunnit, och man ser ut som ett svart troll under ögonen. Då kommer hennes mamma hem från stallet. Och en befriande, känsla kommer imagen. Hon tog bra hand om oss, och vi stod där och kramades ett bra tag. usch vilka äckliga killar. Att man ens vågar göra så? det är oförskämt.

Åh. nu har jag kramp i handen också, haha (:
Här kommer bilder från det jag köpte idag:


Kiss on you.

Hii

Det känns så bra, när man har saker inhandlat!

Jag orkar verkligen inte lägga in fler bilder för stunden.
Okej! En till.


Så! Haha.
Nu får ni ha en bra dag.

Puss.

11.00

Jag sitter i datorsalen, fortfarande. Nu måste jag sluta med detta inlägget, mina klasskamrater ska hålla ett föredrag nu.
Skriver mer senare.
Puss


VEM VILL INTE VINNA?

Vinn ett presentkort på kissies blogg, från HM
http://kissies.se/ 

Vem vill inte vinna?

Puss


NÄSBLOD!

Aah, nu är daniela o hämtar toapapper till mig, för jag blöder näsblod! Jag hatar att göra det. Det känns som om hela näsan ska typ förblöda, eller liknande. Så störande!  Nu kom hon igen. Och nu ser jag ut som en snigel! (:
Jag sitter återigen i datorsalen och den här gången så har jag lite ramlösa, samt frukost med mig. Tänkte skriva emr snart. Nu ska jag äta min frukost.

Nu tror jag att näsblodet har fått för sig att sluta retas med mig. Sköönt
Puss




Så hemskt obehagligt!

Det har hänt en sak nu på kvällen, som jag inte orkar ta upp jusst nu. skriver mer om det imorgon.
Nu ska jag snart sova men först ringa maria.
Godnatt, skriver mer imorgon<3

Emma time!

Vi har slutat, men jag ska vänta på att emmas lektion ska sluta. Därför tänkte jag blogga lite här i skolan..
Dagen har vart bra. Och imorgon har jag Franska prov... That means plugg, plugg och mera plugg. Aja nus ka jag gå och hämta mina saker.
Skriver sen. Puss

Lets get started

Det var ganska god mat idag. Chicken mc nuggets likande med ris och sallad samt sötsur sås. Ska inte klaga!
Detta bir inte ett sånt lågnt inlägg. Men aja, det duger.
Har ingen aning om vad jag ska göra på datorn hela dagen, (  vi slutar klockan halv 2 )
Juuste, musikprojektet. Lets get started.

Kiss on you


SO TIERD

Jag sitter fortfarande i datorsalen, och det är ganska tråkigt faktiskt. Jag är typ klar med mitt arbete, så jag sitter och läser Elin Klings blogg. Helt okej, är den faktiskt. Det roligaste är ett ganska nytt inlägg, ( hon är i paris) så kommer en fram till henne och frågar om hennes strumpbyxor:
(på franska)
-Är strumpbyxorna chanel?
- Ne, Lindex
- Que?

Haha det tycker jag var lite roligt. Åh vad trött jag är btw. Skulle seriöst kunna somna, här och nu.
Jag har lite svag huvudvärk, och det är inte heller det trevligaste. Vi ska typ ha datasalen hela dagen idag.
Kankse får ta och jobba med mitt musik projekt som jag inte är klar med så jag får något gjort.
Jag har nog läst alla bloggar nu, + att jag har hunnit kika på Kanal 5/  desperathe housewifes.

Oh, nu har vi luch. Undra vad det blir för gott.
Måste ladda med energin, skriver mer efter maten.
Pussiluss
 


Nu är jag i skolan

Alldeles riktigt, det blev ganska stressigt imorse, som jag skrev tidigare. Men jag kom i tid, och jag tror att dagen kommer att bli ganska chill faktiskt! Jusst nu sitter jag och jobbar i datorsalen med ett tema som vi har. Det är Framtiden och jag och Daniela ska jobba med Framtidens teknik. Hoppas vi hittar något kul om det (knappast) (:
Sen vill jag tacka er alla som skriver så fina kommentarer. Keep it up! säger jag bara.
vad vill ni se mer i här i bloggen?
Skriv skriv skriv
Nu måste jag fortsätta att jobba.
Puss

STREESSIGT!

japp. Jag har knapp tid att skriva nu. Jag fick reda på att vi börjar 9 istället för 9.35!
Okej, måste äta upp slänga på mig något och RUSA.
Ha en toppendag!
Puss

Varsågod

Vet ni vad jag har glömt att skriva till er? Att min farmor och farfar kom till oss och åt middag. Det var supertrevligt. Och när dem skulle åka hem så fick jag en hundralapp! Så snällt av dem.
Sen så har jag nyss fixat bloggdesign och header till en tjej, hon blev nöjd, så det var ju kul. Får passa på att säga Varsågod till dig. Nu blir det inga mera inlägg ikväll. Hoppas ni får en bra kväll, så skriver jag mer imorgon då jag har sovmorgon! (:
Sleep tight.
Puss
                                                            


Anytime baby!

Det blev bara en liten rensning, orkar verkligen inte. Nåja jag har fått lite undanstökat, men inte alls mycket. Det ser ut som en jordbävning jusst har passerat i mitt rum (: nu sitter jag och dricker te, och vet ni vad för typ 2 år sen köpte jag och mina syskon en webbcamera, men då hade vi en för gammal data för den. Och under dem åren så har skivan vart borta, så när vi hade en nyare dator, så hade vi inte installerings skivan. Och det var så retande att vi hade köpt en webbis för dyra pengar, sen så försvinner skivan. Men idag, så hittade jag den. Så jag har skivan här och nu! bra va? :D

Det tycker iallafall jag! Maria har kommit hem nu, hon sa att hon hade haft det bra. Och det är ju kul.

Nu snart ska jag gå ner och göra en dunderlunch.

Ha det bra sålänge, bilder kommer sen!


Puss


Time to start

mm, alldeles riktigt. Jag måste börja fixa med rummet. Även om jag känner att jag inte har någon ork jusst nu, men det måste ju göras. Och desto fortare jag gör det desto fortare får jag fint i mitt rum. Hittils har jag ätit frukost, och glott på DH hela förmiddagen, vilket jag kände behövdes. Jag behövde ligga i soffan och bara ta det lugnt. Nu ska jag rensa, rensa hela mitt rum, hur det nu kommer att gå får ni se senare. Sen kommer det bilder också. hörs sen. Puss
                                                     


Goodmornig sweathearts!

Jag har sovit väldigt bra inatt, kan jag passa på att säga. Vaknade för ungefär 45 minuter sen.
Idag blir det somsagt att bara ta det chill, och rensa ut hela mitt rum. Så tomt det kommer att bli. Jag får väll sova inne hos Sofie, några nätter innan det blir klart. Jag längtar så mycket! Vita väggar, en brun/grå skiftfärgande tapet med orientaliska mönster, och en vit stor säng nedan. Lovely! Kanske ska äta frulle snart så jag kan börja med dagens tjohej!
Idag kommer också maria gullungen hem, saknar henne otroligt mycket!
Skriver mer senare på dagen också. Ha en trevlig förmiddag. Hörs senare. Puss
                                           

Summertime!

Japp, alldeles riktigt. Nu börjar sommar tiden, så göm inte att ställa fram klockan.
Visst känns det skönt att sommaren närmar sig med små steg? Det tycker jag iallafall.
Stan idag var toppen. Jag såg Blondinbella, inne på berry, hon var där med sin bästis Maria, haha det var lite roligt.
Precis när jag skulle fota med min kamera, så dog den! såå typiskt. Jag lyckades få en bild på Trixi allafall, men dem kommer imorgon.

Imorgon blir det en lätt dag. Jag ska bara fixa mitt rum, och bara ta det chill. Saknar maria väldigt mycket, nu när hon är på konfirmations läger. Aja hoppas hon har det kul där.

Dagens inköp: En rosa söt bikini från hm. (överdel) det var det ända jag hade råd med.
Sen blev det fika, och lunch på Helmer's cafe. Ett av mina favoriter faktiskt.

Jag hittade en bild som nästan exakt liknar bikinin som jag köpte. Det som är skillnaden är att på mitten är det en guldig ring. Ni får nöje er med den här tills bild från imron kommer.

Annars får ni sova så gott, så hörs vi imorgon!
Puss på er alla


                                                        söt va?

Grattis till segern


Grattis till segern, annika och magnus.

Kul att dem vann, tycker jag. Även om jag höll på Laila.
Aja, alla är vinnare.

Fredag 22.21

Jag kom nyss in, jag har vart ute och haft snöbollskrig. Haha det var roligt kan jag säga, blöt är jag också.
Hmm. Dagen kortfattat:
Skola, farsta med Maria, och Kajsa. Vi drack chai latte. Och jag o maria blev fett suura, när vi fick värsta små muggarna, när vi förra gången beställde exakt samma sak, och fick mycket större take away muggar!
Jaja, vi överlevde :O
Sen teater. Sen hem. Sen data. sen lets dance.
Ska snart kolla på vem som vinner, och jag håller på LAILA, bara för att hon är så grym!
Visst hon har dansat tidigare, men ändå så har hon utvecklats så mycket!
Fasst jag gillar ändå starkknutten, han verkar så snäll. Snart kommer finalen på tv.
Vem hejar/hejade ni på?

Nu blir det lite bloggläsande, och en kopp te.
Ha en mysigfredagskväll.
Puss


Ännu en fredag.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, och kolla på lets dance. Jusst nu är jag ensam hemma. Teatern var kul idag, fick se vad vi skulle ha på oss i pjäsen. Jag ska ha värsta klänningen, fuunny! Var i farsta innan, med kajsa och Maria. Sen träffade vi fanny, så vi var lite med henne också. Jag shoppade loss på mat, och sötsaker, hehe. Tjoockis jag är!
Det blir tyvär inga bilder, u know why? Jag har inte haft nån kamera/mobil med mig idag.
Det blir allså bara lite gamla picasa bilder jag har redigierat nyligen.
Enjoy!






















Thats all. Men det var inte så några bilder? (:
Ha en trevlig fredagskväll, hörrni!
Puss


Chaai!

Nu är jag i skolan. Vi har haft svenska, men jag är klar med allt, förutom mitt engelska tal. Så det blev massa sack med tjejjorna istället. Jag kollade på en hemsida där man kan göra en hemsida .se för typ 99 kronor, vilket är väldigt billigt. Är dock inte säker än, men vi får se.
Nu har vi musik, sen Lunch. Och gissa om jag är hungrig?
Det blev inte ens lite juice till frukost, uatn direkt o sminka sig, sen skolan. Jag vet jag måste skärpa mig. och det ska jag också.
 Efter skolan ska jag och maria driicka CHAAI!
Nu nu måste jag kila. Skriver mer hemma sen!
Jaja, nu får ni ha en bra för/eftermiddag.

Puss!!

Skola Skola.

Igår böjde jag mig ner, och fick världens ryggskott. Jag har fortfarande sjukt ont, och jag känner mig som en pinne!
Jag får hoppa över dansen i dag på teatern, vilket inte är så bra..
Nu ska jag klä på mig. Bilder från dagen kommer sen ikväll. Sen sk ajag nog hinna med ett inlägg i skolan också.
Maria ringde nyss, och det blir moppe till skolan idag (: yay!

Nu får ni ha en bra morgon.
Puss

Snart blir det läggdags

Tänkte skriva ett sista inlägg för kvällen, snart blir det läggdags, men innan dess ska jag nog hinna med lite tv tittande. Det blev tyvär inga bilder idag. Inte så konstigt? För jag har nämnligen inte fotat, hihi.
Men imorgon blir det bilder från teatern osv!
Så nu blir det ett godnatt till er!
 Godnatt, sov sött.
Puss


Lika som Lingon!?!

Själv tycker jag att dem båda ser bra ut, och är hur lika som helst.
Spana in Orlando Bloom, och Prinsen av SWEDEN! Hehe..
 och

Lika? Det tycker iallafall jag.
Skriv en kommentar om vad du tycker.
Puss


26 mars 18.02

Kom nyss in, efter att ha vart ute och cycklat med Emma. Det var ashärligt!
Franskan idag gick sisådär, jag hade inte pluggat så mycket franska, och när jag satt där med provet, papper och penna stod det still i skallen. Jag ska göra det på tisdag istället, det blir dubbelläxa. Men det klarar jag nog.

Bilder från dagen kommer senare, jag orkar inte flytta rumpiisen och hämta införningssaldden. hehe.
Sen ska jag och mamma ta ut pengar, och sen åka och köpa en lampa till mitt nya rum.
Ska bli skönt att betala alla skulder, jag är skyldig folk.
så, det var det. Skriver mer sen ikväll. Nu blir det te, och kenzas.

Puuuss

Jag befinner mig i : skoolan!

Ja, det är riktigt. Det känns som om jag har gått i skolan typ i 6 timmar nu, men dagen har bara börjat. Vi ska snart äta lunch, och jag hoppas att det blir god mat, hungrig som jag är. Vi har franska idag, och det orkar jag inte. Jag var ju sjuk i tisdags, då vi hade ett dumt prov. Antar att jag kommer att få göra det idag, typiskt.

Nu måste jag arbeta.
Puss


Brottom,Brottom

Snabbt inlägg.
Jag ska bara säga godmorgon, hoppas att ni har sovit gott. Det har jag.
Nu ska jag sminka mig, och äta lite frulle. Sen är jag redo för skolan, eller ja, gympan kanske man ska säga.
Skriver mer, kanske i skolan.

Puss

bilder bilder mera mera bilder!

Hoppas ni har haft en skön dag/kväll. Det har iallafall jag haft.Stan idag med klara har vart väldigt kul. Och vi pratade om lite allt möjligt, smått och gott. Det var så länge sen vi sågs, då det är ganska läskigt. Jaja, ändring på det kommer. I swear. Jag har lyckats ta vääääldigt många foron, så gör er berädda på det.. Är ni redo,? Here we go


Jag och ledsna maria, haha på vägen hem från teatern. (jag råkade knäcka hennes näsa) (:
Haha.

Vi började med SOUK, sen PUB, och massa roliga andra affärer. Såg även kenzas skinnjaca jofama på en affär. Har hjärnsläpp på vad den heter.

Me love.  brillorna ska absolut inhandlas i sommar.

Och det fanns många att välja mellan.....

Hittade också kenzas skinnväska hon har. Dyr var den, men så fin!

Sen blev det submarine, och vatten på sandy's. Yummie.

Klara åt en god hallonpaj.

Say hello klara!

Vi gick in på VILA och jag provade en fin skinnjacka.
Den var dock lite stel i ärmarna, så jag får fortsätta hålla ögonen öppna.

tjohoo!

Sen fick det bli en mc flurry, med daim!
mmmm.

Here we go again..

.. and again.

Världens fulaste skor. Intresserade? 15 :- på wedins

I love it.

Stöddiga jävel <3 haha.

Haha, rolig resa hem blev det också.
Attans! Vet du vad vi glömde klara? Kika in hos BOBBY <3

aja, anothertime.

Det var bilderna det.
Många ellerhur?

Ha nu en trevlig kväll, för mig bilr det massa tråkigt plugg. Och en kopp te.
Peeace


Stan

Snabbt inlägg här, ska nu iväg till stan med klara, så länge sen som det var!
Vi ska ta en fika, någonstans där inne. Kanske blir det TULLYS ( som alltid) eller något annat mysigt cafe?
Idon't know. Mina händer bränner som tusan, jag kom nyss hem från teatern, berättar mer om dagen senare,. då det samt kommer bilder.

Nu måste jag kila. Puss Puss

Fin bild

Så här kommer en fin bild, på mig och min bästavän MAARIA
hennes blogg:
http://mariuas.devote.se
Spaana in hennes fin fina blogg.
Älskar dej bääästis! <3


Schoool

Nu sitter jag i skolan, vi har precis haft matte, och det var en ganska skön lektion faktiskt.
Senare efter lunch idag så ska vi på teater i farsta, det ska bli kul.
Magen känns bättre nu, vilket jag vill att den alltid ska vara!
Sen är jag glad över alla kommentarer som jag har fått, det tycker jag är kul!

Jaja, senare kommer dagens outfit, och lite övriga bilder.
Skriver mer senare
Ha en mysonsdag!
Kiss

Ingen magvärk idag?

Inatt så la jag mig typ klockan halv elva. Jag låg vaken timma efter timma, och kunde inte somna. Tillslut blev klockan halv 2 på natten. Då gick jag ner till mamma, och sa att jag inte kunde somna, så jag la mig på madrass nere hos dem (fånig som jag är) och där fick jag världens jävla magsmärtor. Så klockan 5.10 på morgonen, så kom jag på att det kanske var mat min mage behövde, så jag gick upp och började göra mackor. Åt halva sen slängde jag dem. Ingenting hjälpte utan det bara fortsatte, och nu när jag vaknade så har det gått över, men magen är fortfarande känslig.
Hoppas att den inte krånglar idag, Då vi ska på teater. Aja, vi får väll hoppas!

Nu måste jag gå och sminka mig, och göra mig iordning.
Ha en bra dag era sötnosar!

Bilder kommer senare idag! (:


FÅNIGT VÄRRE

Detta är fånigt. Att dem ska sätta åldersgräns på energi drycker, Visst vissa missbrukar det, men att sätta åldersgräns går väll över gränsen?

Va med och rösta här:
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4683063.ab

Sleep tight!


Goodnight!

Vi har en ny skärm till datan, så allt käns så ovant. Jag vänjer mig nog tillslut.
Så jag har städat köket (duktiga jag) och mitt rum (ännu mer duktiga jag) och sen har jag smörjt in hela mig med body lotion, druckit stora mängder te och fixat naglarna, tvättat mig med en dyr tvål ( qlinique) och sen så har jag haft kanal fem maraton, först vänner, sen linda rosing, sen DH.  Alla avsnitt var bra, och jag gillade att Johan åkte idag i den rätte för rosing! Jag vill att HUGO <3, ska vinna, för jag tycker inte om eijan!

Aja nu har min fot somnat och det hatar jag.
Snart blir det sängdags, men först lite christine.
Puss


Tack elvira!

Elvira ska fixa min blogg, lite mer finare och unikare.
Tack till dig ELVIIRA <3

En ny design kommer inom en kort tid.
Nu ska jag äta.
Puss


Tapetfrossa

Nu äntligen mår jag bättre i lilla magen.
Ni ska få bilder nu, på vad jag har köpt osv. Jag lovade för ett tag sen, och jag är ledsen att jag inte höll det, men det har vart så mycket, så jag har liksom inte haft tid till det. Lider tror jag ändå inte att ni gör.. hehehe
Somsagt så var jag i farsta hos doktorn nyss, och sen var vi inne och kikade in på tapeter, och jag blev förvånad när jag ser hur mycket tapeter det finns :O
Jag valde en lite billigare tapet än sofies, hehe så där kände jag mig lite duktig och inte ville ha den dyraste. Även om min kostade lite...
 Vill ni ha bilder? Dåså, here i go!


Puss på dig!

Min fransväska / ett måste till våren. (:

Passar jag i flätor?

Mina nya gula tygskor, sjuktsöta tycker jag!

Så.
Jag vet att ganska många i min släkt läser min blogg, och det är inte farligt att skicka en kommentar då och då, så ni vet!
Haha, nu ska jag göra mitt goda te, sen ta en promenix ner till maria och lämna hennes mammas båda vantar som jag konstigt nog har fått med mig hem!

Ha en bra eftermiddag!
Peace

Magen krånglar

Japp, imorse vaknade jag typ vid halv sex för att magen kändes uppblåst!
Och då vet jag att magen kommer att krångla, så jag försöker att somna om lite. Tror ni att det hjälpte? Nej!
Jag låg där och sakta kände hur min mage blev värre, och sen får jag såna där hemska kramper!
Usch Usch, det gillar vi inte, men nu efter några timmars sömn, så blev det bättre.
Jaja, nog pratat om det.
Jag köpte förresten den där fina fransväskan på lindéx, och im in love kan jag säga, haha maria du får låna den anyway you want! Haha.

Senare ska vi till doktorn i farsta, sen köpa tapeter till rummet... nu närmar det sig.
Nu ska jag kolla in kenzas, sen förmodligen dricka Kamomill te (bra för magen/magkatarr) även om det verkligen inte är gott, och sen bre några mackor, och sen glo på tv hela dagen.
Innan vi åker så ska jag lägga marias mammas vantar i min brevlåda. OhOh, kaske inte skulle säga det!
Hoppas ni inte är tjuvar!
Haha, have a good tuesday

Love

Godnatt

Nu ska jag plugga tråkig franska, och jag fattar ingenting!?!
Vi har prov imorgon, så allt känns hopplöst!

Föressten kolla in nya headern. Fin va?
Maria gjorde den och jag är supernöjd.
Tack älskling.
Nu måste jag plugga vidare.

Godnatt <3


Ett tag sen?

Ja, det är ett tag sen jag skrev, men det är bara för att på Danielas dator så bajsar blogg.se!
Men nu skriver jag ett inlägg här i skolan, min dator hemma krånglar också, så det får bli lite bloggande här i skolan istället, tills bättre tider kommer, hehehe.
Vad hände med alla blommor, och solen, och vårkänslan? Helt bortblåst!
Jag som ville ha vår, och allra helst sommar, de kommer...

Nu ska vi snart ha engelska, så jag ska spana in glosorna. Tror jag.
Skriver kanske senare, annars får det bli imorgon eller något.

Ha en bra måndag!

Föressten kolla vilken fin fransväska jag ska köpa från lindex i farsta idag:

Oj liten bild. Men när jag köpt den kommer en större.

On dinner.

Jusst nu är jag hos Daniela. Jag vet att jag inte har lagt upp bilderna som jag lovade, men dem kommer, jag lovar!
Nu sitter jag och Andre här vid datorn. Andre är Danielas lillebror och han är 4 år gammal!
Han är jättesöt, och snart ska vi äta en jättegod tahiländsk kycklingsoppa.

Nu vill andre fixa lite med datorn, så det ska han få göra.
Ha en bra lördagskväll!

Pussar

Goodmorning everyone.

Dagen idag kommer att bli asbra, känner jag på mig! Jag har  druckit gott te, och har precis kommit ut från duschen.
Idag FREDAG är vi lediga. Så jäklans sköönt! Jag har inte så mycket tid att skriva nu, så det får bli ett långt inlägg ikväll och en massa bilder som jag lovat!

Ha en helskön fredag, hörrni!
Puss


Melodifestivalen + Te

Jusst nu sitter man och lyssnar på melodifestivals låtarna, haha.
Jag gillar några låtar ju mer jag lyssnar på dem. Jag tycker att Caroline Af Uglas är fett cool.
Haha. Thats how it is, lite skum men ändå allmänt cool, på någon vis.
Ikväll har jag bara vart hemma, alla andra ska ju till skolan imorgon, men ickke jag!
Så sjuuukt sjönt. Juste sen dricker jag te också.. Mitt otroliga goda, som jag skrev om. Med Honung, Yummie.

Min data krånglar så attans mycket, förlåt att jag skjuter upp bilderna hela tiden.
Men imorgon? Jag lovar!
Imorgon blir det bilder.

Puss


Just let it happen

klev nyss inför dörren, och ändå har jag lyckats göra mig en stor kopp te, till mig själv, REKOORD, enligt mig!
Idag har jag vart och spelat in, en sak till UR. Det handlade om sponsring, och jag kommer säga till när det ska sändas i svt2, eller svt1! Funny Funny! Så ikväll kommer bilder från dagen, för jag är för lat för att lägga in dem nu. Ska/vill slagga hos Emma inatt, men vi får se hur det blir med det.  Dagen slutade med en Franska lektion, och den här lektionen var den bästa som vi någonsin haft, vet ni varför? Nej! Därför att vi inte gjorde så mycket i början på lektionen, och sen delade vi upp oss i 2 lag, med 3 personer i varje lag. Jag var med Saga, och en som heter Fredrik, och vi vann allting.
Det var askul, haha!
Imorgon är vi lediga, nananananana! Vad taskig jag är, men det är sant, så niiice, aja nu ska jag dricka te och sen ringa emma, eller tvärtom! (:

Pussar


TIIIIDIGT!

Jag är redan uppe, och klockan är 06.50
Jag gick upp klockan halv 6, för jag drömde en mardröm, och det sköna då är att sofie är uppe.
Så jag pratade lite med henne, och sen gjode jag 2 mackor, och varm chocklad den här gången!
Snart ska jag sminka mig.

Det får bli ett sånt här snabbt inlägg nu.
Skriver mera senare.

Pussar




Gokväll

Nu är det snart dags att göra sig iordning. Jag kan erkänna att jag faktiskt är trött!
Dagen har vart bra. Jag var ute med Daniela, det var kul. Sen kom jag hem då gjorde jag te.
Och nu har jag suttit vid datan ett tag, och jag ska gå ner och packa för gympan imorgon bitti. Jag hatar att ha gympa så tidigt på morgonen, man har ju jusst vaknat liksom, fasst ibland kan det ju också vara ganska skönt att komma igång. Det är sällan jag har känt så kan jag säga, hahha. Men ibland så.
Jusste sen vill jag gratta min bästavän EMMA som ska vara med i TALANG 2009 iår. Grattis älskling.

Nu vet jag inte vad som händer, helt plötsligt så kan jag inte lägga in bilder!
:/ baajs! Men då får det bli imorgon då!

Hoppas det går bra för er.

Godnatt på er.

VÄRLDENS GODASTE TE

Jag har VÄRLDENS GODASTE TE! Det är Kubbs Passions, hallon och rabarber grädd te. Jag kan inte ens förklara hur gott det smakar!  Unbeliveble, säger jag bara.
Nu ska jag njuta av teet.

Puss, nu får daniela vara klar -.-


Bästa dagen

Idag har det vart en asbra dag faktiskt, jag sov hos maria, där det är skönt som vanligt. Vi åkte moppe till skolan, ashärligt! Sen så hade vi bara 2 lektioner, asniiice, sen så slutade vi och då fick jag värsta tanken, efter som att det är världens finaste väder idag så ville jag cyckla. Så det blev att ta fram cyckeln, och pumpa alla hjul (sofies cyckel med)
Sen så kom ag på en till bra ide, PICKNICK, vi gick in gjorde mackor, tog med glass och blåbärssoppa, en en liten tågpåse. La den i cyckel korgen och cycklade ut på ängen, där satt vi och frös (samtidigt som vi njöt av solen som bländade oss) och hade det asmysigt, så nu är man mätt och väntar på att daniela ska äta klart, så vi kan gå till nybygget.
Det var allt. (:

Imorgon ska jag åka moppe igen med maria, världens bästa kompis.

Puss och Kram


NICEKVÄLL

Har nyss duschat och jag har sminkat mig. Resten av kvällen ska jag spendera hos maria, det ska bli kul. Återigen har vi en väldigtlång sovmorgon. Sköönt! Dagen har vart ganska okej faktiskt, syslöjden var bättre än vad den brukar vara + att dem lektionerna går så fort. När jag kom hem åt jag ett dundermellanmål, med corn flakes, blåbärssoppa, och 2 rostade mackor. Vi har köpt ett nytt te, som jag inte har smakat än, men ska gå ner och göra om nån minut. Det är typ passionsfrukt, rabarber, och grädd te, Yummie.

Så det var allt tror jag...
Btw, kolla vilka söta underkläder.


Sött med volang, tycker jag.

Nu ska jag gå, pusshej!


school

Nu är jag i skolan, och dagen har börjat med Franska och No.
Idag har vi no prov, och jag känner att jag kan ganska mycket.
Idag ska jag sova hos Maria. Det ska bli kul, och skönt för vi har nämnligen sovmorgon imorgon till 10.40 och det roliga tar inte slut där utan vi är lediga på fredag. Kommer blogga lite senare då det nog också kommer lite bilder från dagen.


Ha en bra förmiddag!
Puss


Sleep tight

Nu blir det lite mera plugg, och sen sova. Tidigt va? Men jag känner att jag behöver sömnen för att klara av morgondagen. Nu får ni sova gott.

Puss


Plugg

Dagen slutade bra,nu blir det en stor kopp te, och massa plugg.
So long, får ni spana in den här söta klänningen från Asos.

fin va?


Hejdå sålänge,


I skolan

Inatt sov jag hos maria, vi hade kul och snackade mycket.
Nu är jag i skolan och dagen har vart ganska bra, vi har typ 2 lektioner kvar på dagen.
Vet ni en sak som är nice?
Det är att vi har sovmorgon till 10.40 på onsdag, och vi är lediga på fredag.
Så det är väldigt kuul. Imorgon har vi so prov,så ikväll blir det mycket te,- för halsen och massa plugg.

Nu ska jag läsa bloggar.
en fin tunika kommer senare ikväll.
Plus bilder på vad jag köpte i söndags.

Pussar


Godnatt

Hejsan jag vill säga godnatt nu, nu ska jag och maria snart hoppa i säng.

Dagen har vart bra. Och jag lägger in bilderna på vad jag köpte idag typ imorgon :D
Men ni får sova gott, så hörs vi imorgon.


Fint linne va? Ni hittar det på bubbleroom.se
Själv kanske jag ska slå till, ett vitt vore bra + en brun beige frans väska.

Niice.

Sovsågott nu!
Pussar

K:fem

Kom hem för en liten stund sen. Idag har jag vart på K:fem hela dagen. Kollade på finalen av Lilla Schlagerstjärnan, och det var superkul att kolla på dem tävlande, jusst för att jag inte behövde känna mig nervös alls.
Det var roligt, och det blev ju också massa shopping.
Bilderna av det jag köpte kommer lite senare ikväll.
Om några minuter ska jag se melodifestivalen, repris. Eftersom att jag inte såg det igår.
Kvällen igår var trevlig, och jag träffade massa nya människor, och det är ju aldrig fel.
Och idag såg jag EMD i k:fem. im in love! Sen såg vi också Lilli & Sussie, och Anna Sahlene, och Maria Haukaas + Molly Sandèn. Alla var väldigt duktiga.
Nu har jag slut på ord, så ni får bilderna på alla sköna artister.


Jag i bilen.

Dumma stolpar ivägen, men här har vi Annamia Fast, och Fredrik från tv4.

Söta EMD. Och sötaste ERIK.

Erik och Mattias.

Maria Haukaas och Anna Sahlene.

Lilli och Sussie. I love the song.

Anna mia, och Molly sandèn.

Mitt lockiga hår.

Så det var bilderna det! Senare kommer alla kläder + smycken jag har fått.
Hörs snart.

Pussar


Kvällens outfit.

Hejsan, ännu ett inlägg ikväll får det bli.
Nu har jag fixat mig, och här kommer bilderna från hur jag ser ut nu.


lockigt värre, eller vad säger ni? (:

Min klänning, fin va?

så det var sista bilden.

Hoppas ni får en lyckad kväll, ännu en gång.
Pussar
från sandra

Snart iväg

Jag tror att detta kanske blir dagens sista inlägg, pga att jag inte vet när vi kommer hem!
Och då tänkte jag slänga in ett fint collage på mig och maria.

fint va?
gjorde ett annat, men kom sen på att det är på en annan andvändare.
bilder från kvällen kommer imorgon, eller vem vet, vi kanske kommer hem så att jag kan lägga in dem då.

Om inte så får ni ha en mysig lördag.
Det ska jag också ha (:

Pusshej


The Hills maraton.

Godmorgon, eller ska jag kanske säga godeftermiddag?

Den här morgonen har jag inte gjort något annat än att kollat på THE HILLS. Best show ever!. Jo, jag har hunnit med att duscha ocskå. Resten av dagen ska jag bara ta det lungt, inga direkta planer, utan det blir nog en fortsättning av the hills maraton. Sen ikväll ska jag ut. Vi hörs senare

Hugs!

Allt kortfattat.

Förlåt för dålig uppdatering, men jag ska försöka förklara torsdagen och fredagen för er, ganska kortfattat.
Okej. På TORSDAGEN, var det en vanlig skoldag. Men deremot efter skolan så skulle klassen se De tre musketörerna, som jag har skrivit så mycket om. När vi skulle mötas vid t-banan klockan 10, så var dem inte där. Jag sprnag runt och letade lite, sen ringde jag Daniela och mötte henne. Då gick vi och letade efter dem, men vi hittade dem inte. Så vi ringde till fanny, då hade dem redan börjat åka, till t-centralen. Och då fick jag ringa mamma, hon fick komma och lämna remsa. Sen satt vi äntligen på tunnelbanan, med kursen mot stan. Där träffade vi Tove, och vi pratade, och skrattade, sen skulle hon av. Sen kom vi fram och jag ringde Maria, och frågade om vägen till resturnagen. Vi hittade in te först men efter en stund så kom vi rätt.  Vi åt god mat, och såg världens bästa föreställning. Den var så otroligt grym.
När den var slut kom jag hem, kollade tv och drack te. Sen time for bed.
En bra natt, vaknade aldrig.

FREDAG, stressig morgon, upp till skolan, vara i skolan. Efter det hade jag teater (som vanligt) innan åt vi på donken där vi träffade Saga och Celina. Efter teatern, hade jag det ganska stressigt, var tvungen att springa hem så att jag skulle hinna byta kläder, och förbättra sminket. Sen så begav vi oss till Ida Jonas, Pernilla och Johnny. Vi åt "förätt" där och sen gick vi till tallkrogens nya fina mysiga resturang, och åt väldigt god mat, mycket skratt på köpet, för ida är riktigt rolig, (:
Sen gick vi hem och åt glass, och ah, nu har dem precis gått, och nu sitter jag här.
Här kommer lite bilder från de två dagarna.
Dem första är från i torsdags med klassen, dem sista från idag.
Enjoy.


Haha strike a pose.

Underbara teatern.

Jag igen.

Hej igen.

Haha, vad roligt jag hade.

Tofflor.

Ida.


Det var det, ganska mycket bilder på mig, men vad gör det? haha.

Godnatt alla sköningar.


Bort klockan 4.

Dagen slutade ganska bra, vi hade franska, jag brukar inte gilla det, eller det gör jag aldrig. Men dagens lektion var väldigt rolig. Vi slutade vi för typ 10 minuter sen och jag är redan hemma.
Maria Kajsa och Sofia skulle hem till Sofia och kolla på film... dem frågade om jag ville följa med dem, men det funkade ju inte för att jag hade franska. Så tråkigt kan det vara.

Snart, eller klockan 4 ska jag bort, med klassen.  Vi ska på stadsteatern och se "De tre musketörerna" som jag skrev tidigare. Innan det så ska vi äta på mongolian buffe, eller något liknande. Så bilder från kvällen kommer senare.
Nu ska jag kolla in facebook, och sen så ska jag byta om och sen bege mig till tunnelbanan.
Klockan är ju 3 nu så jag har lite tid på mig, vilket jag behöver. Kommer hem rätt så sent ikväll, så jag tror att det här blir dagens sista inlägg, om inte så kommer bilderna ikväll (?)

Ha en fortsatt trevlig dag.

Pussar.


Torsdag

Dagen har börjat bra, jag är lite seg bara men jag klarar mig bra ändå.
Vi har jobbat med mate, och lektionen idag gick faktiskt skitbra. Jag som har svårt med matte klarade idag av talen, väldigt lätt, jag tror att jag behöver fokusera mer, så är jag nog helt okej på matte.
Jag hann knappt äta frukost imorse, så jag är väldigt hungrig.
Snart är det lunch, vi får hoppas att det blir god mat...
Ikväll ska vi bort på teater med klassen, vi sa se de tre musketörerna, och äta på resturang innan.
Det ska bli jättekul, och jag har hört att teatern ska vara bra.

Nu börjar snart våran lektion, så jag måste kila.
Skriver mer hemma sen.

Pussar


Wednesday afternoon.

Jag lyckades klara skoldagen, även om jag inte trodde det imorse. Nu är jag piggare och jag är hemma hos emma.
Vi äter lite smält isglass, inte det godaste må jag säga, haha men det funkar.
Jag som skulle bli lite nyttigare, haha men jag kan inte tänka miig att det är fullproppat med socker i en glasspinne, eller så har jag fel? Haha.
Lite senare slänger jag in en fin outfit, och sen så kommer det ju också bli massa tråkigt plugg ikväll, Jag står ut så länge jag har msn. Vi hörs senare med andra ord.

Pussar


Onsdag, Halsont.

Godmorgon på er.

Dagen har börjat bra, men det finns trots allt 1 minus. Halsont som in i helvette, min hals är så torr så jag vet inte vad jag ska göra, vistt jag kan dricka vatten, men sadly så hjälper det inte! :(
Jag har börjat sova dåligare på nätterna, vilket suger, eftersomatt då får jag inte sova tillräckligt, vilket leder till försovning, som leder till stress. Jaja, nog pratat om mina problem.

Igår fick jag väldigt mycket gjort, när jag jobbade hemma.
Jag skrev blandannat klart mitt tal, som jag ska läsa upp för klassen, innan påsk.
Maria är inte här idag, inte Daniela heller :(
Det måste gå någon förkylning i klassen, eller liknande för alla är nästan hostiga, eller snoriga.
Vi får helt enkelt hoppas på bättre tider, vilket är svårt att tro jusst nu när det är kallt och blött, snöigt och svinigt väder ute.
Jag som trodde att vi hade våren på G, men tydligen så hade jag lite fel där.

Snart börjar vår mattelektion, har inte humöret uppe för matte, men jag får kämpa.

Skriver mer senare
PussPuss


PAUS

Nu kollar jag på desperathe housewives, det är paus.
hehe så jag ska skynda mig ner och kolla igen,
skriver mer sen!

Pussar


Here we go

Här kommer min smyckesoutfit + var ni kan köpa de finfina sakerna.
here we go



1.Guldhalsband med buddah, 1229 kronor, Alcozer & J. 2. Halsband med horn i silver, 349 kronor, Pilgrim. 3. Guldhalsband med svarta stenar, 449 kronor, Pilgrim. 4. Mönstrad ring, 39,50 kronor, H&M. 5. Gröna örhängen, 49,50 kronor, H&M. 6. Amulett, exkl. kedja, 265 kronor, Picnic. 7. Armband med mynt, 329 kronor, Mikey.

det va det. (:
hopppas ni gillar det.



Jag hade fel

Vetni? jag hade fel om att datan hemma var cp, den var ju faktiskt helt normal, för nu sitter jag här hemma och jobbar.
Vi har möblerat om, det var därför alla sladdar krånglade, + internet. Men sen funkade datan, så det är skönt.
Fick gå tidigare idag, jag hade inget prov jag hade missat, så det var ju skönt. Jusst nu sitter jag här med en stoor mugg te. Jag ska snart jobba med engelska och svenska tal, som vi håller på med i skolan.

Lite senare kommer en outfit.

Pussar


Tisdag

Förlåt för en dålig uppdatering, men datorn hemma är helt cp, vi ska ringa idag om att få massa nya internet saker, som krånglar.
Igår (måndag) hade jag ont i magen igen, inte kul.
Jag måste börja äta mycket nyttigare mat, och inte äta så mycket onyttiga saker, det påverkar mig inte viktmässigt, utan min hälsa mest. Min mage tål inte så mycket "sötsaker" på samma gång, och jag kan erkänna att det blev mycket sånt i helgen, och då vet jag vad som händer, så det får jag dra ner på.
Ska börja äta vindruvor, och morotsstavar, gurka o dipp istället, jag tycker att det är lika gott.. (nästan)
Eller ja, det är klart att jag kommer äta godis någongång ibland men inte alls lika mycket om jag gör nu.
jaja. Idag har vi en såkallad "kid dag" vilket betyder att om man har missat något prov eller såna saker, så kan man ta ikapp det, smart va?

Idag hade vi sovmorgon, och jag sov till klockan kvart över 9, och vi hade sovmorgon till halv tio, så det blev lite stressigt där. Men jag hann trots allt.
Ingen frukost blev det men jag får äta mycket lunch så blir det nog bra.

Ni får ha en trevlig dag så skriver jag mer imorgon.

Pussar



Lördag

Återigen en lördag, skönt men jag föredrar nästan fredagar mest iallafall.
Idag har jag vart i stan med Daniela, vi hade inga pengar med oss, eller nu ljuger jag, vi hade lite pengar med oss, hon hade 32, och jag hade 29. Vi skulle äta på mcdonalds, och jag hade typ inte råd med någonting, men bestämde mig sen för att ta två hamburgare, daniela tog ett happy meal, haha. Men vi var fortfarande hungriga efter det, så jag ringde min moster några gånger (hon bor inne i stan) hon svarade inte, men sen svarade hon, och då så frågade jag om vi fick komma förbi och låna pengar av henne, haha, men det fick vi, sen så gick vi och åt igen. Och då kom det några som pratade finska och vi började asgarva ( jag mest ) sen gick vi, vi skulle till NK, men vi hittade inte dit, haha vi är så kunniga. Så det blev tillsut en promenix på drottninggatan, sen hem.

Detta tog hela dagen, nu när jag kom hem hoppade jag in i duschen.
Och nu sitter jag här, och hade tänkt att svulla godis, och glo på melodifestivalen snart.
En lugn lördag helt enkelt´, gud vad skönt jag är otroooligt trött, även fasst jag sov ut imorse, jaja antar att det kan vara så.

Nu kommer bilderna från idag, Enjoy.






silver vs guld? vad tycker ni, skriv i kommentarer!




sötaste kungen, inte sant? haha

nu börjar melodifestivalen!

Ha en trevlig lördagskväll
Pussar






Gokväll, här får ni...

.. bilder ! Ja, jag som minsann har hittat min mobil, ska lägga in lite fina bilder som togs idag.
dem kommer sen i slutet av inlägget. Dagen idag har vart chillpill, jag och daniela gick som vanligt till waynes och fikade med chailatte, innan teatern. Vi blev lite sena, men vad gör man inte för lite gossip?
Haha, trevligt hade vi i vilket fall, och teatern var rolig den med. Jag övade på låten jag ska sjunga solo med i våran pjös " Lejonkungen" .  Nu ikväll så har jag ätit ballerina, och kollat på så ska det låta med mamma.
Sofie kom nyss hem från Johanna, ska fråga om vi kanske kan typ se nå film eller någonting, men det får bli senare, fur nu är jag en liten datanörd, nej men jag tänker sitta vid datan ett tag. Nu har jag slut på ord, nästan så här kommer bilderna från idag.

Enjoy:

















Sista lite suddig, men whatever?
suddigt kan va finfint.

så, de va dem bilderna det.

Hoppas ni får en toppenkväll.
Pussar






Äntligen Fredag

Vi har nyss haft no, och idag var det faktiskt en helt okej no lektion, alla var tysta och jobbade med det dem skulle, så det var bra. Vi ska klockan 10 gå på en föreställning som teatergruppen UNG UTAN PUNG har gjort, det ska bli kul eftersom att deras föreställningar brukar vara skitbra. Senare idag tänkte jag slänga in en fin outfit.
Hhaahaha jag och maria kollade på next 3 igår i vällingby, där jag sjöng, dom hade ju gäst artister, två av killarna var så snygga, haha :) ja iallafall så kollade dem på maria o mej (maria mest) as mycket, haha vi skulle gå och fråga dem ifall vi fick en puss på kinden av dem, men vi hann inte ;(
Jaja någonannangång får det bli.
Efter det släppte pappa av oss vid donken och vi åt mat.

 Nu ska jag göra någonting annat, ha det bäst

Pussar


2a

Jag kom 2a i finalen av schlagerstjärnan, inte alls dumt, med tanke på att tjejjen som vann Josefine Thunell, har vart med och tävlat hur länge som helst, och har en kanon röst. Jag är iallafall nöjd med min insats.
Jag är så glad att maria följde med mig, så snällt av henne, tack älskling! Vi hade roligt, eller iallafall jag för när jag står på scen mår jag som bäst. Tunnelbaneresan var också kul, vi pratade om drömmar, osv. Tiden gick fort, och sen var vi framme på K:fem, och jag måste säga att det centrumet toppar min lista på snyggaste centrum, till 100 % , så sjukt snyggt och fint det var, sen var det bra affärer och ett super mycigt mc donalds (det viktigaste haha)
Här har ni lite bilder från K: fem i vällingby:






Fiint va? ja, jag kan säga att det är mycket finare i verkligheten.

Nu ska jag snart ta och göra lite te, och kanske läsa någonting, för jag har nämnligen no homeworks
Skönt va?
Te ska det bli, kanske möjligtvis tv också.
Har haft en topppendag, hoppas morgondagen blir lika bra.

Puss godnatt


Torsdag + tävlingsdags

Idag försov jag mig, inte så kul. Hann inte ens sminka mig, för jag vaknade tio i 8.
Jag hann till skolan, men när jag kom till klassrummet så var det tomt. Jusst vi hade ju gympa.
Jag var med även om jag inte hade kläder, vi skulle bara dansa, och det blir jag inte svettig av.
Måste skippa franskan idag, för jag ska åka och tävla i Schlager stjärnan i vällningby city, på deras ny köpentrum K:fem
Maria ska joina, och det är jag gladast över, annars skulle jag fått åka själv, så efter skolan blir det sminkning och klädbyte, sen bege sig av mot t-banan.

Dagen hittils har vart bra, skriver mer sen ikväll om hur det gick osv.

Nu får ni ha det en riktigt skön dag, och hålla tummarna för mig.

Pussar


Maria

Maria, vill bara säga hur glad jag är över att jag har dig. Trodde aldrig att vi skulle få den vänskap vi har idag, visst vi går ju i samma klass så vi skulel väll kanske hälsa på varran, o liknande, men skratta såhär mycket. Det trodde jag seriööst aldrig! Du är den bästa personen i mitt liv, dej kan jag lita på, och du förstår mej hela tiden. Vet inte hur jag ska klara mig när du slutar, vi kommer ju alltid att hålla kontakten, eller jag kommer iallafall hålla kontakten med dig, oavsett vad.
Vill bara att du ska veta att du är min bästavän, och kommer alltid att vara de. Du är finast på jorden Maria.


                                                                                   Maria Christin Lejdestad
                                                                                           
                                                                                     Sandra Josefine Kellerman

                                                                                                   FÖRALLTID.

G-star

Jag kom nästan precis hem från G-star med Daniela. Vi hade det super kul, och trevligt. Hon tog massa bilder, som jag kommer att lägga in här senare. Iallafall så har det varit en bra dag, och om jag får erkänna det själv så längtar jag tills jag ska gå och lägga mig. Vet ni? jag laddade hem photo programmet Picasa 3. Det är super bra, har dock inte lärt mig allt än. Tjatade på maria att vi skulle träffas, men hon är en sån latmask,! (: 
Ska snart plugga dum franska- jag måste vår lärare dampar loss annars, inte det roligaste precis.

på G-star, ( cafeet) har det så mysigt, dem har verkligen lyckats med sitt cafe här i gubbängen, det var liksom det som saknades.

Här är en skitsöt knitwear tröja:

Själv ska jag göra te läsa läxor, läsa kenzas, sen sova.

Ha en trevlig fortsattkväll, sov sött.

Pussar

 

Tävlingsdags

Kom hem för en stund sen, är så trött så jag somnar snart, ska gå och lägga mig tidigt idag.
Vet ni vad? Jag ska få en egen Laptop i julklapp, haha ett tag kvar i know, men whatever tiden går fort när man längtar!... eller? jag tar tillbaks det där, men hur fort elller segt det nu går så ska jag iallafall få det. Jag står ut med den här datan ett tag till!
Åt nyss en pizza från ikea, dem är så goda, till det drack jag en miniflaska ramlösa, med smak av granat äpple. nu ska jag göra läxor, framför allt franska, förut gillade jag franska men nu när vi har en nya konstig lärare, så är det bara så tråkigt att gå på lektionerna, sen så har vi typ engelska (?) Jaja, enough talking about my homeworks. Nu ska jag istället visa er värsta söta tunikan, sjukt söt! Aja nu ska jag dra njut av bilden så kriver jag mer sen.

Pussar


Tack Maria.

Nu sitter jag i datasalen, med maria, vi jobbar med lite svenska skolarbete, inte det roligaste, men skönare än matte iallafall. Sen vill jag passa på att tacka maria, som fixade fin header till mig igår, tack älskling.
Idag slutar vi ganska tidigt, sköönt. Imorse var så trött så jag ville bara dö, orkade inte gå upp och sätta mig vid mitt sminkbord, men jag lyckades tillslut. Vi har dubbeltimma nu så mycket tid vid datan har jag också.
Maraia har blogg på devote, som  tydligen är bra. Kankse ska byta senare, men jag vet inte om jag orkar, visst det är lätt att byta men jag gillar min blogg här på blogg.se.
Vi har ganska många läxor tills imorgon såå det blir hem och plugga, med en mugg te.
Igår kollade jag på DH, avsnittet var bra, och jag längtar tills fortsättningnen.
Nu tror jag att jag ska slänga in ett inlägg på min och marias blogg.
Sen plugga vidare, thats it.

Skriver mera senare.

Pussar


Desperathe housewives

Jag kollade nyss DH = Desperathe housewives, och jag har inte missat ett ända avsnitt ända sen hela programmet började, och man får liksom svar på allt som händer, och allt är så uttänkt så man blir gaalen. Dagens avsnitt var bra, och jag längtar tills nästa tisdag. Jag hann med att duscha ikväll, i pausen.
Jag är riktigt trött så det ska bli skönt att sova, föressten så känner jag mig lite små förkyld, vilket aldrig är roligt, hoppas det blir bättre.  Nu ska jag kolla Christine sen sova(?)

Pussar
 

Outfit

Då var man hemma igen efter en lång och seg skoldag, sista timmen hade vi slöjd, visst den timmen går asfort, men jag är så dålig på slöjd så det är bara tråkigt att ha det. Jag tänkte föressten lägga in en fin outfit, eftersom att jag missade det igår. So den kommer snart. Det kommer nog att bli ett inlägg lite senare ikväll också!
Men dagen gick fort, och jag är supertrött, ska kanske göra te och sen vila en stund! Aja här kommer dagens oufit, av väskor.

Enjoy


Bloggnörd?

Är jag en bloggnörd?
Jag är helt galen i att blogga, låter säkert  fånigt men det är sant, asså att få dela med sig av sin dag och andra saker till andra är asså det är ju kul, roligare än kul.
Aja nu har vi iallafall ätit lunch och det var bajsäckligt, så jag gick  hem till sjukstugan där hemma, (alla har magsjuka) och åt, cornflakes och nyponsoppa, inte det godaste men det får duga!, godare än maten i skolan iallafall.
Maria har dragit till centrum utan mig, :/ not fun. Och jag som äntligaen hade lite cash i min jacka, jaja jag överlever.

Nu ska jag blogga i min och mariias blogg!
 jag= en bloggnörd?

Traalala

Förlåt för det lilla inlägget, men jag var tyvungen att ge datorn till en annan.
Ja somsagt så ska jag senare lägga in en fin outfit, och senare fixa sofie och johannas blogg.
Förssten kolla vilken fin header jag har, jag är suuper nöjd.
Nu sitter jag i datasalen och ska hitta på ett tal vi ska göra,på engelska.
Har inte så mycket att skriva om så det får bli kort  och bra såhär,
skriver mer senare idag, och ikväll.

Puss

Grattis Dannie!

Gomorgon

 
Först av allt vill jag säga grattis till Daniela,  som fyller fjorton år idag, <3

Dagen har börjat bra, och vi har hittils på dagen haft franska och no, det var ganska tråkigt.
Jag är vääldigt avensjuuk på Danilea, asså hon har värsta fina brännan, och här är jag vit som en krita!
Nu ska jag dra

Pusshej


MARIA GÄSTAR I SANDRAS BLOGG!

hallådär! har precis satt in headern som hon ville att jag skulle göra till henne. så here we go. jag är inte bra alls, menmen, vad gör man inte för sin närmaste! :) Jaja, nu tänkte jag logga ut härifrån :)

PUSS! /Maria

Måndag

Åh va skönt att blogga igen! Det blir nästan som dagens höjdpunkt, haha kanske inte riktgit, men nästan iallfall.
Dagen idag har vart bra, efter skolan gick jag till emma en sväng, vi hade kul, som vanligt.
Jag funderar på att ringa till klara typ i helgen? det var så längesen vi sågs.
Jag ska också försöka planera in laserdome med Maria och Sofia igen, who knows kanske några personer ytterligare?
Kevin, min brorsa är sjuk, han har tydligen kräkts 2 gånger idag, så det gäller att passa sig, jag vill ju inte bli sjuk tills på torsdag. Spana in min och Marias blogg:'
http://kellerstads.blogg.se
Nu har vi renoverat den från topp till tå, och iallafall jag är nöjd med resultatet, aja nu ska jag läsa kenzas.

Pussar


Gomorrgon

Ännu en måndagsmorgon, och jag har sovmorgon, sköönt!
Jag har jusst sminkat mej, och är  snart klar, var nästan tvungen att skriva ett inlägg, hoppas att första dagen blir bra, vi börjar som vanligt måndagslektionerna med musik (iallafall för sjuorna) Igår gick jag in på youtube och spanade in kenza på THE VOICE och jag blev nästan chockad av vilken annorlunda röst hon har, än vad jag trodde att hon hade,(positivt såklart) jaja nu ska jag fortsätta med att sminka mej skriver mer senare, pluss lite fix här på bloggen, ha det bäst

Puss

NY DESIGN

Äntligen är det ända jag tänker säga, tror ni fattar varför.
Tacka emma vill jag också göra för att hopn gav mej en chans att fatta hur man gjorde, haha.
Dagen idag har varit väldigt lugn, och jag har inte stressat ( som tur är)
Imorgon är det skola, och jag vet inte om jag vill ha det eller inte, visst kul att träffa alla igen är det ju, men den andra punkten nämnligen plugga är jag inte så säker på!
Jag fick låna en tröja av emma som jag ska ha på mig imorgon.

Nu ska jag dra, och sova tror jag jag är såå trött, skönt med sovmorgon imorgon iallafall!

Pussar


Chiicka

Hejsan alla, (:

Jusst nu sitter jag i emmas knä i emmas pappas lägen het som är suuperfiin!
Hon ska hjälpa mig fixa lite på bloggen här, (:

Skriver mer senare pusshej

Söndag

Hejsan alla.

Nu har jag skrivit  till sagapaga igen, eftersomatt jag håller på att dö efter en ny design/header.
Jag vet inte längre va jag ska göra?
Vill haa en ny deeisgn!
Döör seriöst annars.

Jaja enough talking about that!
Kolla jjag fixade en liten fin skoaoutfit, skorna är från asos.com

Check it out:


Fin va? haha drömskorna eller vad tycker ni?

Nu ska jag nämnligen kolla in lite bloggar

Pusshej