KHSGAADÖOLFJKLÖ

OMG OMG OMG OMG OMG OMG, jag döööör


HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA



TWILIGHT FAN EVENT - HOVET- 21 JUNI 2010

Nu ska jag och maria sova... (i två timmar) Vi ställde alarm på klockan fyra, så vi ska snart bege oss till globen och köa. Vi har skrivit upp oss på en lista, feels good. Vi är på den säkra sidan alltså. Jag kan inte riktigt fatta att vi snart ska få vara i samma rum som dem. Andas in den luft dem andas ut, vara några meter ifrån dem. Få se dem, få höra dem IN REAL LIFE. detta händer bara inte. Känns som igår jag bara drömde om att detta skulle ske. Nu är det påväg att bli verklighet. Denna morgon/dag/kväll kommer jag alltid minnas. Im getting HYPED!

21 juni 2010 ♥




GOING AWAY

Vaknade imorse vid fyra tiden och var helt svettig, och hade kramper i magen. Usch! Nu mår jag bättre och jag har precis vart och kollat på sofies match (eken cup 2010) Dem vann, ;)
Ska börja packa snart, eftersom att jag ska bege mig till gnesta till emilias morfars landställe, med en massa fina vänner. Härligt Härligt! Nu får ni ha en fin fredag och lördag. Talk to you later! ♥


HAHAHA, (hejputläpp)


Natten består av : NEW MOON

Jag är riktigt trött nu, så ska försöka få mig some sleep. Tänker kolla på new moon medans jag sover. Somna till den. När man mår lite skruttigt läker den alla sår. The twilight saga för mig är som Jacob för Bella. När jag "kollar på filmen" försvinner bekymmer och sår läks. När den är av, rivs dem upp igen.








Fortsättnig på MINA FINA VÄNNER!

Denna chey, ANGELICA!

Angelica Hjorth Djerfsten


Vi har inte kännt varandra så länge, men den tiden vi har gjort det har vart helt underbar.
Du är så fin, snäll och omtänksam. Du kommmer alltid ligga mig nära om hjärtat, vännen!
I love yooooooooooooooooooooooooooooou, to death.
 


FATTA FÖRFAN!

Folk måste fan sluta sätta "krav på mig" Det tål jag inte. Alla gör misstag och tabbar! Jag är fan så operfekt man kan vara isånna fall. Men jag är fortfarande mig själv. Jag kan inte göra mer.  Folk måste sluta att förvänta sig saker av mig. Folk måste låta mig få min egen jävla tid till att tänka. Jag behöver det! Folk måste sluta kritisera mig så jävla mycket ibland. Folk måste sluta ta förgivet att jag skall göra saker, agera på ett visst sätt. Folk måste låta mig vara glad. Folk måste låta mig få försöka hitta min egen väg, min egen livsstil. Folk måste sluta fråga så många frågor. För jag KAN inte svara på alla. Folk måste fatta att jag bryr mig. Folk måste fatta att jag prioriterar mina vänner lika mycket som mig själv. Folk måste fatta att jag är omtänksam. Folk måste  fatta att jag inte är en jävla trasdocka man kan kasta runt. Folk måste fatta att alla mina vänner är värdefulla för mig. Folk måste fatta att det inte hjälper att vara dryga och otrevliga. Folk måste fatta att jag gör misstag. Folk måste inse att jag kan ta illa upp. Folk måste fatta att det är lätt att såra mig. Folk måste fatta. Jag är den jag är, så ställ inga jävla krav, för du kommer bara bli besviken. Jag är inte perfekt.

Tack och hej leverpastej, sårar du mig så skjuter jag dig. Nejdå, men man vet ju aldrig...


CITYYYYYYYYYYY

Nu drar jag och celina in till stan. Fikar lite, och myser.
Dagens outfit hära.



HIPP HIPP HURRA

Morning sunshines. Sitter här och lyssnar på lite musik, halft död. Men ne, ska försöka vara uppe i bättre tid, numera (manvilljuintesovaborthelasommarlovet) ..eller? Haha, nej. Idag fyller min brorsa år, så vi ska typ dra in till stan och käka på Friday's eller något, myysigt. Men innan det drar jag in till stan med celina. Mysigt det med. Men nu blir det lite beauty-fix, och städning.

 Jag borde vara med i guiness rekordbok för (den som precis städat rummet, och efter 2 minuter redan hunnit stöka ner det igen)


VÄNNER FÖR LIVET

Mina vänner är mitt liv. Och eftersom att det är mitt liv denna blogg handlar om (fördetmesta) så tänkte jag att ni skulle få en lite mer, private lesson i vad mina vänner betyder för mig.

Daniela Westerlund


Daniela. Daniela. Daniela. Vet liksom inte vart jag ska börja riktigt.
Daniela är den vän som är rak på sak! (bortsätt när det gäller killar, hoho =P)
Daniela är den människa som man lär sig älska mer varje dag som går. Hon är en
ganska komplicerad chey, men samtidigt så fruktansvärt enkel. Jag lärde känna henne på riktigt för drygt ett år sedan, lite mer. Och sedan dess har vi vart oskiljbara. Det kan uppstå missförstånd, och små gräl. Men inga gräl som blivit allvarliga, eller vart en anledning till att liksom sluta vår vänskap. Saken med den här bruden är att vi är smått beroende av varandra. Vi klarar oss inte riktigt utan varandra. Det funkar bara inte. När vi är borta från varandra inser vi oftast det. Hur lika vi är. Hur knäppa vi är. Och hur betydelsefulla vi är från varandra. Daniela är den jag umgås mest med, och den jag snackar mest med. Hon är min, my bestie. Och jag älskar henne så jävla mycket att jag spricker. Så otroligt fruktansvärt mycket.

Maria Lejdestad


Maria, du är så himla underbar. Du får mig alltid att skratta, och må bra. Du är som en
jädra sol. Den som får dig är en lycklig firre kan man luungt säga. Hela du är så go,
och jag vill bara krama dig och berätta hur mycket jag älskar dig varje gång jag tänker på dig.
Du är så bra på att vara glad för andras skull, när något roligt har hänt är du alltid den som blir lika glad som jag.
Du glädjs åt andra, och är glad för andras skull. Våra minnen är oslagbara och det finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar den här tjejen. Jag har alltid kul med min maria, samtidigt som vi verkligen kan vara seriösa och snacka. Världens bästa brud. notera världens.bästa! Älskar dig tjejen. Forever.

Celina Vikberg


Jag och Celina har känt varandra i ungefär 2 år kanske? Vi har dock inte alls vart så nära
som vi är idag. Det började med att vi promenerade mycket inne i stan. Blev stammisar på Sanys, och snackade snackade, skrattade och levde livet. Vi är typ identiska på insidan. Vi delar samma åsikter om nöstan allting som existerar, och det blir tillslut nästan bara läskigt. Jag och Celina har blivit otroligt tajta bara nu dem senaste månaderna. Och henne är det så skönt att bara snacka med, för hon är ärlig. Hon är UNDERBAR. Och jag älskar henne.

Emma Berglund


Min enda barndomsvän, jag fortfarande älskar lika mycket, och umgås med lika mycket. Okej, kanske inte lika
mycket som förut, då jag umgicks med henne.. VARENDA FUCKING DAG. Haha! Vi har dem mest konstiga och underbaraste minnena. Och denna brud älskar jag till vanvett, det spelar liksom ingen roll. Jag kommer alltid att göra det, för hon är så goo, och har alltid kul. Skrattar mycket, och det gillar vi...eller nej. Det älskar vi. Jag ÄLSKAR henne, kay? =p

Sedan har jag MASSA fina vänner som jag också älskar otroligt mycket, men dessa är dem som alltid står i centrum. Dem som ligger ABSOLUT ABSOLUT ABSOLUUUUUUUUT närmast. Men somsagt massa andra fina fina fina vänner har jag också, don't you dare forget about that! ;) ♥


NU JÄKLAR!

Nu jädrar! Nu har jag fått ett blogg sug igen, så nu jäklar!
Jag borde sova. För jag är redan insaneligt trött, och jag ska upp i någorlunda normal tid imorgon, då jag beger mig in till stan med Celina. Vet inte vad vi gör. Det vanliga? Tacobar, Bio? Hum hum..

Jag har kommit på en sak. Man blir ju lyckligare av pengar. Jag ska börja låtsas att jag har mycket pengar. Låtsas att jag shoppar mycket. Gå runt naken och låtsas att jag har på mig nya fina kläder... Låtsas att jag är fullt normal och att allt står rätt till i knoppen däruppe! Nej men seriöst. Ge mig lite pengar fan..

Vann en sång tävling idag. Woooho!! Weekend kryssning värd 12.000 nästa! ;) Bara för att ni ska få en uppfattnigng vad jag gjort idag, typ. Haha godnatt alla fina ♥




MORNING BRING ME SOME LOVE

Jag kan verkligen inte somna! Får lite panik, eftersom att jag ska upp rätt så early imorgonbitti. Klockan halv tio ska jag befinna mig på djurgården, för sminkning, kläder osv osv osv..
Det känns så underbart med sommarlov. Man glömmer nästan bort sig själv, och alla andra när det är i slutet av plugget då massa läxor och saker skall in. Så nu finns det liksom tid till att ta vara på saker. Tänkte säga godnatt, en gång för alla. Godnatt! Gud snälla ge mig mig lite sömn. I will need it!

BEFINN DIG GÄRNA I GALLÄR-PARKEN (DJURGÅRN) KLOCKAN 4 IMORGON. DÄR SPELAR JAG OCH MIN FINA TEATERGRUPP UPP TÖRNROSA, I ROCK MUSIKAL STUK. (Love 2010 stockholm )


LEVAAAA

Hej bloggen. Känner mig verkligen kass på att hålla er uppdaterade, men så får det vara. Är ganska less på den här bloggen känner jag. Spelarooll, sitter här och mumsar godis, och känner mig halft död. Ska sova snart..tror jag. Är ganska så buzy just nu så jag måste ju vara lite närvarande, och levande. Nu har jag sommarlov. Nice som faaaaaan! Igår blev det ett besök till gröna lund, med daniela. Vi träffade där massa vänner sen, och skrattade.. och levde livet, haha. Iallafall så har dem senaste dagarna vart as lyckade. Och jag älskar alla mina fina vänner. Dem är verkligen underbara. Varenda en. Vänner är att leva. Tänk att gå runt helt ensam. Fy blääää

TANKAR

Sitter på min egna lilla balkong, (haha) och lyssnar på musik. Försöker fatta att det snart är slut. 8an är snart slut! 8an har vart så sjukt lärorikt. Jag har lärt mig massor, insett saker som är nödvändiga. Jag har mått bra, och lärt mig se saker i livet jag aldrig sett förut. Sedan har jag också blivit sviken, sårad, besviken. Och lite smått av det där negativa! Jag blir lite tårögd när jag vet att detta snart är över. Mina vänner som går i nian, som jag kommit närmare, dem slutar.. och nu börjar nya människor i min klass. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag vet att det är så det är, med det känns hemskt på något vis. Det är bara att kämpa vidare! I den takten jag gör nu, så kommer det nog gå bra. Hoppas nu på ett underbart sommarlov, skolan tar vi itu med sen.

Tack till alla som har gjort detta läsår helt FUCKING AMAZING ( även dem jag inte känner så bra)! jag älskar varenda liten korv ♥


Jag Vill Bo Där Du Är

Städat rummet nu. Skönt som fan, så att man faktiskt kan röra sig här inne. Ikväll har det inte hänt så värst mycket. Har vart ute hela dagen med daniela och hennes lillebrorsa. Mysigt som tusan. Nu har jag tagit one-hour-off typ och bara tagit det chill med coca cola och bra musik. Jag är så jävla lycklig just nu! Ska nu kleta in mig i body lotion, och hoppas att mina ärr liknande myggbett snart kan dra åt skogen. Fyfan vad jag kliar, det är nog det enda FETA minuset med skärgården på sommaren. MYGGEN! Hat till dem, och kärlek till er andra.


KÖA ALL NIGHT LONG

oH JESUS, BROTTOM BROTTOM BROTTOM! måste draa snart, men ska in i duschen först. Har föreställning i skolan, ikväll.Dirkekt efter ska jag in och köa hela natten med maria, och få vip biljetter tills 21 juni, då jag kommer stå närmast scenen. Åh har smått panik. Vi hörs,måste packa och just jaa, duscha.
WOOOHOOOOOO, HERE I COME!!! tagg tagg tagg