TONIGHT'S

Ikväll ska jag bara dricka te, plugga och kolla new moon. Apråpå twilight
rösta på min bikini =) woooooho!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


UPDATE

Heyyzan ;)

Kom precis hem efter en lååång skoldag känns det som. På morgonen hade vi prov.. men nepp. Jag gjorde det inte! Anledning: Det har vart sjukt mycket för mig de senaste veckorna, både läxor, magkatarr, doktorbesök(vilket innebär missa skolan, på något underligt sett alltid nästan no lektioner, teater, föreställning, stressaaaaaaa. Jag satt uppe som en dåre typ hela natten och tvingade i mig all jävla meningslös text om meningslösa saker, verkligen tvingade. Sen somnade jag. Imorse vaknade jag med att musik fortfarande står på, och boken ligger på halsen. Det låter ju som om jag vart jätteintresserad. Så ja, jag ska helt enkelt få göra provet efter påsklovet, vilket är bra för då kan jag ju hinna plugga in lite mer, lite då och då. Jag vet att det inte håller att plugga ihjäl sig dagen(i mitt fall natten) innan man ska ha prov på det. Nää, totally meanless. Nu sitter jag här i mina "comfiepants" som jag kallar det, nämnligen mjukis brallor och en skööön UCLA ( University of California Los Angeles) ska plugga, men först glo bloggar och annat smått och gott! Yeah, fan va nice.




JUSTIN BIEBER

Några hemsidor säger att han kommer till globen 30 april 2010. Vissa säger andra saker. När man söker på honom på alla möjliga biljett hemsidor står det bara "din sökning visar inga resultat" och en massa annat bajs.
Nu blir jag smått irriterad. Jag och mamma kanske åker till globen senare för att fråga i den där lilla kojan med biljetter på globen torget, u know ;) FÖR JAG SKA GÅ PÅ HANS KONSERT! JAG SKA JAG SKA JAG SKA JAG SKA JAG SKA. OCH JAG SKA HA DEM BÄSTA PLATSERNA!!!!!!!! hahaha, lite överdrivet. Men han är ju en ängel. No kidding.



PLUGG

Jag sitter här och pluggar! Ska ta mig en promenad snart, en riktigt lång promenad, sen äta god mat, sen ikväll kanske träffa någon? Men jag mååååste plugga för imorgon har jag ett feeeeeeeeeet prov i all vi gjort i kemin. Typ 100 sidor kanske? :o I don't know. Men usch! Så det är bara saker jag helt enkelt måste göra.


VILL SHOPPPA I DETTA FINA VÅRVÄDER!

Bikini!

Åh, jag gjorde nyss en söt bikini hos NELLY.SE haha, en rolig sak bara. Men ni får jättegärna rösta :) Wohoo.
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


TOAST

ÅH, FYFAN VAD UNDERBART! imorgon är jag ledig från skolan. Har en såkallad studie dag.. och yepp. Känn på namnet.. "studie" det är precis det jag ska göra, jag ska studera,jobba,arbeta. Har nämnligen 2 prov framför mig! Kul :( Nej. Men kommer såklart smita in med en massa andra skojj också! hehe =) Nej, men skönt att slippa skolan. Jag sitter här nu med två feta toast's med ost,lök,champinjoner och en annat massa mums. Så nu ska jag läsa lite bloggar och njuta :D


PLUGG

Har inte haft tid för någon bloggning. Har haft annat på schemat kan man säga! Sitter nu i mitt rum och pluggar, men var bra tvungen att skriva ett litet inlägg. Känner mig så tråkig annars. Helgen har vart lugn, förutom att jag har lite småpanik över att jag har typ 3 prov i veckan. Så nu blir det fortsatt plugg, och vanilj te, så ska det nog gå bra ;) Imorgon blir det skola igen! Great!



är lite sliten! men vem är inte det på en söndag?

LETS LEAVE IT ALL TO THE PAST

Tjohejzzaaaaan =)

Jag sitter här, lätt sminkad, med en rutig vårig skjorta(lånad av syster) och den orginella stickade svarta halsduken =)
Ska bege mig till ett hemligt område (berättar sen, men än sålänge är det en överaskning) sen bege mig hem till daniela! =) Yeeeeees, antar att jag kommer att spendera dagen med henne eller något, vi får se vad som händer!
Har lite ont i halsen vilket inte är det skönaste, men det går över...hopefully!


IM LIKE DUH?

har svullat riktigt orentligt idag. Nu blir det bantning. HAHAHAH ne skojja. Never in my life ;)
Haha, iallafall så bakade jag och emma en riktigt smarrig kladdis kakis =) nu känner jag mig som en tjocksmock! Ska gå på en promenix sen ikväll. Ny musik på mobilen =) Wooho. I love life!


SCHOOL TIME

Jag är typ nervös inför att gå till skolan? HAHAHA. Har inte vart där på typ 1930 år känns det som. Men det var bara igår jag var hemma. Pinsamt höhö. Tänkte ge er en dagens outfit, så here it goes;






You give me roses but they're all just made of plastic

Gud så skönt det var att få luft, efter att ha vart inne hela dagen som en liten uggla. Jag funtar på att göra lite te och rota fram en bra film att kolla på, då jag är lite lat och inte orkar göra något annat just nu. Är sugen på en riktigt go tjejfilm.. typ mean girls, men jag måste vara den första tjejen i världshistorien som inte har den hemma. Haha yes, men vi får se helt enkelt. Ska se till att komma i säng en bra tid ikväll också. Men det känns som om jag inte kommer att kunna hålla det, så jag lovar ingenting ;)
Ha en riktigt fin kväll snyggingar!


PROMENAD PÅ G!

Jag ska ta en promenad. Skaka av mig all illness, och bara njuta av att det är ljust ute fortfarande, klockan är liksom 5! För några veckor sen var det bäcksvart ute såhär dags! Så det blir nu på med hörlurarna, och ta en skön promenad och bara ta det chill. Åh, vad underbart!!!




JAG ÄLSKAR ARMBAND




HATAR.MIN.MAGE.IBLAND.

Natten har vart hemsk. Det började igår, att jag fick ont i magen sådär som jag brukar få (magkatarr) pga stress. Men natten. FYFAN! alltså nu menar jag inte att det bara var lite smärta, utan jag menar K-R-A-M-P! Låg och vred mig och aa, fyfan. På morgonen var det också ett helvette vaknade klockan fem. Gick ner tog en tablett mot magkatarr, sen så gick jag upp igen. Läste SOLO lite. Men nej, värdelöst. Kan ju inte ens koncentrera mig när jag har sådär ont. Sen somande jag och sov i några timmmar. Klockan blev typ elva, och då hade jag fortfarande ont. Ingen skola med andra ord. Nu den sista halvtimman har det börjat lungna ner sig. Kanske blir ett besök till doktorn sen, men ingenting är bestämt. Usch fy och blä! Jag får inte stressaaaaaa! Blev så mycket med nervositeten och stressen på föreställningarna, så det är nog det som är anledningen till detta helvette. Men nu ska jag inte klaga. För jag hatar att klaga, hatar att vara negativ osv. Fyfan för det! Livet är ju underbart, right?
Kanske inte just i detta nu men annars så är det fan bääzzzsst =) Iallafall känner jag bara för att nu typ ta det lungt. Inte stressa, tvinga i mig lite kamomill te (inte det godaste) men det duger och bara njuuuta. I need it!


sitter här med min lilla kissemiss! Haha, han ser ju pigg ut!


INTE SÅ KONSTIGT ATT MAN...

LÄNGTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!


REPEAT

Hej allesammans. Mitt hår är nu ÄNTLIGEN uttovat nyduschat och ser någolunda vanligt ut. Det var ett rent helvette att försöka få ur skiten. Moussé, hårspray, tupering,svart-färg, hårnålar, tofasar, och ännu mer tupering, är inte den mest bekämaste kombinationen. Hon som fixade min frilla var inte dirket försiktig heller. Nej, det ska hålla och sitta. Det förstår väll jag också, men jag kan säga att hängas upp i en krok i bara håret är typ en liten provsmakning på all paaaain! Okej, nu ska jag inte klaga. Orka klaga på saker, men ja. Inte det bekvämaste =) Nu är allt dock skönt och bra igen, och jag känner mig normaaaaal. Sitter här och äter apelsin, tråkar. Ska sätta på lite sex and the city tänkte jag! =) Men först föna håret, så att det inte står upp åt alla håll imorgon. Det är ju inte det som sätter guldtsjärnan på morgonhumöret precis hehe. Föreställningarna gick iallafall bra. Och jag är taggad inför fredag. Synd att inte alla är lika taggade som jag! Nu väntar Carrie, Miranda, Mr.big, Charlotte och Samantha och hennes offer på att jag ska glo lite på dem! Catch u later =)


HEMMA

Har jag ens nämt här i bloggen att jag hade teater premiär ikväll? I don't know. Men iallafall, så hade vi premiär ikväll, och det gick oventat bra :) Alla var duktiga, och dem flesta iallafall satte sina repliker! Jag ser ut som fan! Haha, ser helt hemsk ut. Men det är ju det som är meningen! =)  Haha bjuder på några bilder på min gaalna sminkning och gaaaalna frisyr. Det gör skit ont i hår botten för att det sitter så hårt, plus att jag har svart spray i mitt hår som svider lite extra på köpet. Som om det inte skulle räcka? Jaja. Jag klarar mig.
Här kommer bilderna :D

Puss
och juste imorgon är jag ledig från skolan då jag har föreställningar hela dagen. Typ alla nior i min skola ska komma. Great, roligt verkligen. Kommer bli stämplad som ett monster resten av skolgången. Kul! Hahaha.
Jajaajajajaa!


före


efter! ;)

Pussiluss. Nu ska jag försöka överleva natten. Måste gå upp 5 imorgon,
ska vara i farsta klockan 8. Också jättekul!


cookiiiing

Hejzaaan!

Ska laga mat med emma nu. Vi får se vad det blir. Sätta våra hjärnceller i svängning och tänka efter rejält. Okej det låter som om vi typ ska göra en uppfinning hahaha! Haha, en lite pinsam sak som hände idag. Jag var inne på bikbok i farsta och kollade på oversize koftor, (skitsnygga) så petar någon mig på ryggen. Jag vänder mig om och kollar vem det är, trodde det typ var mamma. Men nepp. Där står två tjejer i typ 9 års åldern, och kollar typ förväntansfullt på mig, sen säger dem: Är du kinesha typ, jag ba: vem? Dem ba... Kinza,kenza eller vad hon nu heter! Jag ba: neej, det är inte jag. Dem ba: okej. KUUUTAR UT så fort dem kan som om jag typ sett ut som ett lik eller något. HAHAHAHAH det var skojj. Jaja, whatever. Men nu blir det matlagning somsagt!

TUSEN PUSSAR!

NU DRAR JAG

Detta blir snabbt min outfit för dagen. Är osäker på om jag kör med brillorna. Vi får se! Hahaha!
Here you go:



Give a little bit of

Heyzaan c00lingar!

Ska dra till farsta med mami, och kolla lite på olika saker. Kanske följer något fint med mig hem. Typ.. en jacka?
Vi får se, helt enkelt. Jag har sjuukt brottom ska vara klar om en kvart, vilket är lite idiotiskt med tanke på att jag nyss stigit ut från duschen och är helt osminkad, har inga kläder förutom en fet badrock. SÅ JAG MÅSTE AVRUNDA HÄR. ha en fin dag. Uppdaterar senare =)

Puzzzzzzzzzzz


hahaha, jag fick inte lägga in denna bild för eric men jag göre iallafall.
MOUHAHAHAHA!

UPDATE!

åH JESUS! det är sååå sjuuukt varmt i detta lilla rum så jag håller på att dö. Kanske för att jag lekt att det är sommar den sista timmen, och lyssnat på " celebrate the summer, diving to the sea, celebrate the feeling, you and me" vette fan vad låten heter men minnen väcker den kan jag meddela, provat härliga somriga klänningar, osv osv. Älskar mina ray-bans wayfarers btw! Men den tråkiga nyheten är att dem typ är sönder? Aja, ska ändå köpa svarta i plast innan jag drar till london! Wooohoooooooooooooooooooooooooooo. Men nu ska jag sova, men först snacka lite med systerlyster! Hoppas ni får en fin kväll kära människor.
Fan vad livet är underbart! Mer updates imorgon.

Pussssss
schteeeekar pose nr 1

schteekar pose nr2

hahaha, ni måste tro jag är knäpp... men det är ja iuförsiiggggg :OOO
CRAZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!



HITTING THE THEATRE

Ska snart springa iväg till tunnelbanan, för att bege mig till teatern. Magontet har lagt sig och jag är nu taggad till ett genrep. Wooho! Det känns bra. Måste bara tänka på att ta det lungt. så jag tar tillbaks det där med att jag ska springa till tunelbanan. Jag ska gå en lungn och fin promenad och filosofiera.. HAHAH! Not. Vet att jag kommer att behöva springa för att hinna i tid. Så, yess. Okaey. Nu får ni ha en fin kväll så hörs vi ju sen hörrninini.

Pussar och kramar från en stressad...lugn sandra =)


Home!


Tjenixen.

Sitter här och är orolig över att jag kommer att få stress mage snart. Dvs magkatarr! Känns så, men man vet ju aldrig. Det har vilket fall vart rätt så mycket den sista tiden. Både med teater,skola,vänner,plugg. En härlig blandning, men ibland ett rätt så kasst resultat.. dvs MAGKATARR! jag har en tendens att stressa vad jag än gör. Aja whatever. Kom precis hem från Angelica, vi låg och tog det lungt i hennes farliga säng! Men nu jävlar av mamma blir det gossip girl, OCH vanilj te.. eller kanske hallon te. Ne, vanilj (det vanliga) får det bli. Nu ska jag ta det lungt, kanske öva repliker sen också så att min mage mår bättre!

Catch u later popstar =)


Hemma hos Angiiiiie :D

Har precis spelat in en videoblogg, låt den tala för sig själv :D

Puss


Självkänsla numero 1

Ta ansvar för vem du är och vad du vill bli, vart du vill nå, vad du tycker är roligt och vilka du vill ha omkring dig. Ta ansvar för dina egna behov. Ha kul! Det är viktigt att skratta för det finns så mycket motgång och orättvisor i livet. För att inte älta i det som du inte kan förändra ska du ta ansvar för dina egna handlingar och se vilken del du har i det som händer. En del upplever att de blir missförstådda i alla sina relationer. Kanske är det så att vi i själva verket inte varit tillräckligt tydliga. Vi tycker ofta att det är självklart att andra ska förstå oss, men vi är väldigt olika. Att ta ansvar för att se sin egen del i olika situationer och relationer handlar inte om att lägga skuld på utan ger oss möjlighet att ta ansvar för vårt eget liv. Den enda personen vi kan förändra är oss själva!


Nu ska jag arbeta vidare! =)
Pusss


Godnatt!

Nu ska jag sova. Jag är helt slut! Men hörrni, vi hörs imorgon!
Då ska jag träffa min kära Angelica! Vi får se vad vi hittar på.
Men som sagt. Hejdå bloggen. Hej sängen!

Toodles =)


perfect outfit!

NO MAKE-UP ADDED

Det bästa man kan göra när man känner sig typ ful, fettig hårbotten och ja, allmänt tråkig och ointressant så brukar jag typ sitta och googla runt på kändisar utan smink. Jamena, man är ju van att se dem med smink på sig! Tillexempel på varenda gala så blir dem ju sminkade/fixar håret i typ 4 timmar? 3 kanske? Jag vet inte. Men vad tar vi på oss. För mig tar det en halv timma. Andra mer andra mindre. Men ändå..om man jämför är det ju liite skillnad. + att dem blir ju typ bara sminkade av proffs! Vi sminkar oss oftast alldeles själva. Vi är är inte erfarna av så mycket som rikitga proffs är, och aa, see my point?(jag vet inte om det är någon av er som har en stylist hemma hos er innan skolan) Men men, här är några smakprov!
Jag tycker dem verkligen inte är fula eller liknande utan smink. Det är bara ovant!










ni måste ju hålla med några av er? =)


YEAHYEAH

Yo =)

Sitter här och pluggar lite no, ska sätta på lite gossip girl, sen gå ner och unna mig lite oboy ( haha som om jag inte dricker det liksom.. xP) Whatevvah. Har ingen riktig inspiration till att skriva något vettigt i det här inlägget. Vad ska jag skriva om? Humn. Jaja, min dag har vart chill iallafall. Åh booring inlägg!

Catch u later. Kiss on the lipzzzzzzzz!


School!

Sitter i skolan. Ska jobba med svenska, men nu har vi rast så jag passar på att blogga lite =)
Jag känner mig fett efter i typ en massa ämnen så jag ska ta tummen ur röven och faktiskt ta hem lite no och annat need stuffs ;) Iallafall så blir det nog mera uppdatering sen! =)

Pussssss


my husband numero 2!


Forgiven love

Är sjukt trött, så nu ska jag sova. I morgon är det sovmorgon som gäller, så det blir definitivt ett inlägg då! Kanske till och med ett videobloggs inlägg! =) Anywayz, nu hör jag sängen ropa mitt namn och jag ska ta tummen ur röven och slita mig från min man numero 2! dvs Datorn! Wish me luck =)


Jag älskar smink! Det är den bästa uppfinningen ever! Man kan få en söt person, ännu sötare.
Man kan utrycka känslor med smink. För mig är smink något man inte bara kletar på sig.
För mig är smink något fint, förändringsfullt och något som kan förtrolla ett trött ansikte till ett piggt!
Hahaha, ett exempel. Whatever, i like it =)

Puss

HELLYEAH!


Nu drar jag in till söder!

Ciaaaaaaao! =)


ALL THE SINGLE LADIES


Gokväll alla sötisar =)

Jag känner mig much better nu. Stannade hemma idag för att vila, och för att jag kände mig störtförkyld och allmänt dålig imorse. Men nu blir det andra bullar! Mår ju som sagt bättre, och nu fattas det bara en lång dusch och lite pick-me-up songs =P Ao, jag ska in till söder ikväll och kolla på Svenska Hollywood fruar, hemma hos min moster nu när hon är i Bali. Lääängtar =) Men nu får ni minsann ha en toppen toppen kväll. Kommer säkert bli mer updates senare, men jag lovar ingenting. Jag skrev en uppsats idag förresten. Jag vet inte ens om det var svenska inlämning som vi hade, men jag hade ändå tänkt ge upsatsen till min lärare i hopp från att höja mitt vg i svenska till mvg. Nu blir det lite gossip girl, sen så kallar duschen på mig. Tooodles ♥


Lyrics from my heart



Du glömmer lätt bort vem du är och vad du har.
Du har en massa folk bakom dig som älskar dig och stöttar dig.
Även om vissa inte alltid berättar det för dig så tror vi på dig
Du måste bara lära dig att inse hur fin, stark och underbar du är.
du måste lära dig tro på dig själv.
Låt aldrig rädslan/osäkerheten hindra dig från att tuta och köra.
Vi har redan insett att du är guldvärd, vacker, och värdefull precis som du är.
Nu är det din tur att inse det!




HATE IT WHEN YOU SAY SO

Jag är trött! Väldigt trött, opigg och sömnig, seg, lat och allmänt uttråkad.
Asså åh. Förkyldningar och andra ovälkomnande sjukdomar är det värsta som finns! Att känna den där äckliga känslan av huvudvärk, och känna sig hängig samtidigt är inte min sak.. verkligen inte! Just så känner jag nu. Men ska proppa i mig en alvedon och en förkyldnigsdämpande brustablett ska nog göra susen. Ska upp tidigt imorgon...väldigt tidigt! Vi har rep på teatern/musikalen ända från klockan 10 till 4 på dagen. Sedan på kvällen ska jag se på Alice i underlandet i 3D med Saga, Celina, och Daniela! Mysigt på hög nivå! Jaja, nu ska jag greppa ett fast tag i min säng, krama om den och berätta för den hur mycket jag upskattar att den finns! Vad vore livet utan sin säng? Hemska tanke! Men nu hör jag minsann alvedonen skrika mitt namn.

Ciaoooo luvers ♥

ge mig värme,sommar,bruna ben.. NUUUUUUUUUUUUU!


JAG ÄR BUSIG

Maria och jag har suttit uppe och haft otroooligt kul med hennes webb camera =) Vi sitter och lyssnar på hannah montanaaaaa. Maria är lill-miley =) Fett lika! Anywayz. Vi ska snart sova. Men här kommer en liten bildbomb.
Woooho. Hoppas ni sover gott inatt... höhö! Puss











Nu ska jag tvätta av mig sminket, sen soova. Kommer somna på en gång, hihi är helt snuvig och trött =)
gooooodnight!!


FRIDAY! OHYEAH

Måste kila till teatern nuuuuuuuuu! Puss

Vanlig ute oufit, halsduk, skinnisjackis,converse,leggiiiiiings. Wooho!



Please don't stop the music!

Älskar rihanna, har gjort kommer typ alltid göra. Jag var ju på hennes konsert här i globen den 12 mars 2008 med johanna =)! Minne för livet!
Nu sitter jag här med lite vanillia te, och läser en skit bra självbiografi! Nämnligen nicole richies bok " sanningen om diamanter" på svenska. As bra, än så länge iallafall. Har precis kommit in i den och man vill inte sluta läsa. Så... LÄS DEN! =) Är trött, ska typ försöka sova vid klockan 23.00! Men nu ska jag snart se tyra och bella show, som har premiär idag!! Wiho.

Känner att jag blir dåligare och dåligare, känns som mitt huvud väger 4000000000000 kilo!! =(
Jaja, better time....comes!



HEYHO*

Har ont i halsen, oh fuck. Får verkligen verkligen veeerkligen inte bli sjuk nu.
Dagen har vart chill, faktiskt.. Gick hem efter skolan, och kollade på gossip girl, åt lite glass, gjorde några knäckemackor och drack färskpressad apelsinjuice! =) Jäkligt gott! sen tog jag tummen ur röven och städade
mitt rum! =) Good work!


SÅG ATT ECLIPSE TRAILERN NU ÄR UTE! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOO!
ja, jag är twilight tönt, eller vad ni nu kallar det ;)


Dagens outfiiiit!

Nu ska jag fixa mig det lilla sista, men här fort en snabb dagens outfit.. en bild! Höhö.

Pussen


ECLIPSE TEASER TRAILER UTE!

Den kom typ ut igår, men trött som jag var somnade jag innan jag tänkt på det. Sedan vaknade jag imorse typ vid halv fem och såg marias sms sen igår: ECLIPSE TEASER TRAILER UTE! sekunder av lycka!
Då sprang jag upp satte på mig min morgon-rock, och knäppte datorn! Och nu, im here! =)

Gosh! Jag är pigg som tuppen, och det hör inte till det vanliga kan jag säga! Men det känns bra bara att jag har förbaskat ont i magen =( Well, hoppas jag överlver. Idag bli det skola, och att ta det lungt sen! Måste ta hem lite arbetsuppgifter och göra klart! Sen ber jag om uräskt för en hemsk uppdatering, men men! That's the way it is.
Ne, nu får ni en bild på en nyvaken sandra istället.




Puss på er sötnosar! =)

Gooodnight!

Yay, vi har fått typ 19749918436 nya datorer i skolan. Och allla är installerade med windows 7! så vi ska få nya andvändar konton och massa skit =) Nice värre! Nu ska jag plugga ytterligare lite till, sedan tvätta bort allt smink sen typ läsa lite tidningar, äta glass seeen sova. Men först, måste jag klämma in lite gossip girl!
Godnatt på er fint folk! =) Sleep tight!


foto: moi.
skulle inte sitta helt fel..


TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

Även om jag suuger bokstavligt talat på att uppdatera just nu så är det för att jag verkligen inte har tid, så hänger ni fortfarande kvar här på bloggen! Wihoo =)
Ajaa! Är bara trött! Har precis ducshat en varm dusch och nu blir det dags att ge mina smaklökar en riktig njutfylld stund! Har nämnligen köpt en Häagen-Dazs glass till mig =) NIIIICE! nu ska jag sätta mig och käka den och sedan kolla på Gossip Girl! Perfect night, right? Love you.





GODNATT!

Är väldigt dålig på att uppdatera. Men ska verkligen försöka förklara min helg/lov imorgon =)
Nu får ni lite bilder från idag! Enjoy


fina linda pritchard. Otroligt skön brud!

den vackra energiknippen Nanne Grönwall =)

världens snällaste töser från stage1!

Eriiik Saade!!

vi tävlande. Jag i rosa klänning. Lägg märke till att mitt hår
ser.. rött ut! haha

söta och otroligt duktiga olivia, som jag lärde känna
som tog hem vinsten!

sedan när alla eriks fanzz hade fått sina singneringar så fick jag och
maria lite egen tid med honom! Så himla gullig han är! =)
Här är vi vid toalletterna där vi rymmer från hans små beundrare!


hihi. Mer pics imorgon babes! =)
Imorgon blir det dessutom skola för min del.. =( buhu!

Jaja, jag står ut. Men godnatt nu!
TOOODILOO!

GOODNIGHT!

Nu ska jag sova! Måste vara laddad inför imorgon!!! Hoppas ni haft en fin dag. Sorry för en jävligt kass uppdatering! Jaja, vii hörs imorgon, sötnosar! Puss


(bästa webbisen...or not)

toodles

GOOODNATT!

Nu ska vi snart sova! Vi har bäddat, men det vi sysslat med den senaste stunden är att SKRATTA!
asså ta en titt på dem här bilderna, HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH! jag har skrattat så mycket att jag höll på att dö!
Jeeeesuslord! Hhihi ni får ett smakprov =)









hahahhahaha, tutten fick johanna av nicole,nora och sanna!
HAHAHAHAHHA *=) + en massa andra prylar!
Lägg märke till mig på sista bilden. HAHAH U-G-L-Y!!!!!!!!!!!!

här kommer lite mer haha





hahaha XXXXXXXS OCH XXXXXXXXXXXL

hhihi, nu har vi bjudit på oss själva rätt så mycket!
Nu fåre vara nog hihi.

GOOOODNIGHT SUNSHINES! love you

JAG ÄR SÅ DUKTIG PÅ ATT UPPDATERA!

Här får ni en videoblogg. Asså JESUS! min röst låter helt strange :S
What---ever (=


Johannas crib!

Heeeejhallåååååå!

Sitter hemma hos johanna, och vi typ tare lite lungt =) Vi har ätit god mat, god chocklad mousse, trevligt sällskap, sen har vi spelat Buzz! Wooho! Jag och klarush slaggar här ikväll. Vi skulle ju sovit hemma hos mig, men sen så neej.. vi sover här istället! =)

Aja, hihi johanna har fått en ny dator så jag och klara satt och lekte med hennes webb camera! Mucho fun =)
Här får ni ett smakprov! Voila








STRESSIGT!

Nu måse jag spriiiiinga hem till Johanna! Jesus!

Såhär ser jag ut



hahaha fint värre!


OUT OF HERE!

Hello bloggeliblogg!

Sitter här med emma =) Vi ska ta en promenix! Och daniela om du ser detta.. RING MIG!!
Aja ciaooo. Love yah!




Hos min kusin!

hejhopp!

Sitter hemma hos min kusin på hennes silvriga fiiiiiiina smidiga MacBook! Tjoho. är så jealous på henne =)

OMG, JUSTIN BIEBER ALLA DAMER/TJEJER/BRUDAR/FLICKOR/KVINNOR har gått ut i Operah att han är bög?
där fick emma sina drömmar krossade, eller vad :o OMG! är typ fortfarande helt chockad, men vet ju inte riktigt om det är 100 % real liksom. Jesus! Den lilla sockertoppen! Jaja, nu hänger vi inte upp oss på det.


Men jag ska snart äta och sedan dra hem, =)

ciao, darliiiings!

Rise And Shine

Jag ligger här med emma på golvet på några madrasser och vi är alldeles nyvakna! Niicey.
Idag bär det av att följa med till emmas ridning. Dem ska hoppa. Så det kommer bli skitkul att kolla på alla som failar. =) EVIL! haha! Jaa, ska tvinga i Emma frukost, för det måste hon äta! Ikväll ska jag träffa min kusin! Skojj =) Vi ska äta middag och mysa hemma i hennes lägenhet! Trevligt Trevligt! Jaja, nu ska jag avrunda.

Toooooodles =)



!POFF

Hejsvej snyggingar;)

Sitter här hemma hos emma och vi chilar. ska sova här idag! Myyys :)
Vi ska typ  hem till moi snart och hämta en massa saker. Bland annat våran favvo film CHARLIES ANGELS! hahahaha, ne men alltid när vi var små förut så lekte vi att vi var de där tuffa brudarna i typ skogen, hahaha kletade blåbär på oss, som skulle föreställa blod, och var totally craaaaaazy! Hahha, fina tider alltså =)

Men här kommer lite skämt bilder, hihihi.

PUSSEN!




!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ME AND EMMAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



FEEL LIKE SLEEPING!

Har vart inne i stan och gluttat lite. Fick med mig en halsduk och en bastopp med mig hem från Zara. Halsduk från bikbok! Nice väääärre! =) Nu ska jag spara cash! Iallafall! Idag fyller min bästis Daniela år :) Grattis snutte!
Har ännu inte inhandlat hennes present, men det ska jag göra så snart som möjligt, för jag vet minsann vad jag ska köpa. Coolt! =) Var hemma hos johanna idag med klara och kollade på Desperate Housewifes! suger att jag inte har 5:an hemma just nu! Buhuu =( What---ever!

Ska sova nu, i need my beauty sleep! Goodnight ♥

(bild tagen av: mig) ÄR FRUUUKTANSVÄRT SÖTSUGEN!


LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE

Jag har inte packat upp än, så jag ska göra det nu. Sen sova! Måste/vill vara pigg imorgon, om jag och klara drar in till stan en snabbis =) Godnatt ♥

Tillbaka!

Tillbaka från en mysig,vild,rolig och underbar kryssning.
MIN OCH ANGELICAS KRYSSNING: Kvällen började med att angelica och min mami typ bestämde min "tävlings outfit" för jag hade ovanligt nog vart super slarvig med att packa kläder!Efter det så fixade vi oss, sedan stack vi till tax free:n och köpte varsitt snyggt läppstift. Jag köpte det orginella röda, medans angie köpte ett aprikos rött/rosa typ! Väldigt vackert =) Sedan stack vi till scenen, där jag senare anmälde mig till tävlingen jag skulle tävla i! Typ karaoke tävling kan man säga. Jag satt ivrig och väntade på min tur medans vi lyssnade på massa duktiga jäntor, som gjorde sitt ;) Sedan sa dem mitt namn, och jag klapprade upp på scenen med mina klackar. Var typ livrädd att jag skulle trama på någons små händer, för det satt tusentals småbarn på golvet runt omkring scenen. Men puuh, jag klev inte på någons händer, (eller fötter för den delen, haha) Och vips så ska jag sjunga. Hero med Mariah Carey började spelas och där stod jag och log,sjöng med inlevelse. Och mitt framträdande som gick galant ledde till en VINST! yaaay. Jag vann! wohooo! :) Ska till en delfinal. Efter det gick vi typ runt lite, köpte drinkar, typ slush med typ någon blinkande is, och en massa, och sedan buggade vi lite haha. Sen så satte vi oss ner och glodde på alla små blonderade brudar som hade druckit waaay to much och drack våran röda slush med is. Sedan yees! DISCO DISCO. Jag och angelica gick upp på the dancefloor och det var rätt så seg musik i början, men sen så gick vi upp till scenen och dansade hejvildt med några andra tjejer. Och sedan kom det en massa packade killar som typ började tafsa, och hällde lite öl här och var på oss tjejer för det var så jävla trångt på scenen, men det var skiitskojj iallafall. Vi dansade hoppade och sjöng med till den bra musiken, och var glada i typ 1 och 1/2 timma. Sedan DUNS! fick jag ett slag i bakhuvudet av en stupfull äcklig kille, men jag brydde mig inte så mycket och dansade vidare, och sjöng till musiken. Men efter ett tag, så började jag må illa. Och just när jag insett att jag mår illa, så.. DUNS! ett till slag i ryggen. Och då jävlar får jag damp, svär till killen och går av scenen och sätter mig på en pall och dricker vatten.
Typ var helt varm efter att ha stått och dansat/hoppat/sjungt med i alla låtar med brudarna! Men sen kommer tjejerna till mig och frågar vad som hänt och jag berättar. Dem hörde typ knappt för det var så hög musik, men jag övertalar dem senare att dansa vidare och jag bara måste få vila lite. Sedan så var discot slut (det höll på i 2 timmar) och då så satt jag och kollade lite på Angies mobil och allt var chill. Mådde bara lite illa, och var lite yr. Sen typ klockan halv 3 på natten gick vi till våran hytt, gjorde oss iordning, och gick och la oss. Nästa morgon vaknade typ vid halv elva. Vi satte på disney channel som fanns på våran tv i hytten och kollade lite på det. Sen gick vi upp gjorde oss iordning och gick till lunch/brunch buffen! Helt okej mat, har ätit bättre liksom haha =) Sen så gick vi till tax freen och shoppade loss (speciellt angie haha) jag köpte en mascara : Volume Collagene, och en ögonskugga.                 Sen så var vi med på en musik fråge sport. Det gick bra =) Sen kom 2 av tjejerna igår och snackade lite med oss. Vi pratade om typ allt möjligt, bland annat om att stockholm är fullt med små fjortisar. (HAHA) och ja, lite allt möjligt! Sen fick vi reda på att en av tjejerna skulle sommarjobba i sthlm i sommar. Så när vi frågade  vart så svarade hon FARSTA! hahah så jävla liten värld :) Så vi ska typ ses i sommar, superskojj!
Åh herregud vilket långt inlägg! Men det var iallafall vår fina roliga och mysiga kryssning =)


( vi innan tävlingen)


PUSS PUSS PUSS