Plugg.

Hej bloggen. Har inte bloggat någonting idag, har inte haft det humöret, iallafall så efter skolan så var jag hemma hos emma en snutt, och fick fransk manikyr där. Lyxigt! Haha. Iallafall, så har jag pluggat lite också. Men det ska det bli mer av nu, ska lägga mig och läsa läxor :) Puss och godnatt!

Jag känner mig otroligt peppad, glad, säker.

ÅÅÅÅH. ALLT SLÄPPTE EFTER ATT LYSSNA PÅ BEST OF BOTH WORLDS NÅGRA GÅNGER EFTER VARANDRA. all denna deppighet, orohet, allt som bara kändes grått och tråkigt släppte. Visst, har lite att fundera och tänka på. Men jag är inte mera en mänsklig, och alla gör ju misstag och skapar problem, är klantig, glömmer osv. Har nyss läst klart stinalee's inlägg om hennes fantastiska förlossning! Och jag blev bara så lycklig, och varm! Känner bara att just nu ska jag ta vara på den hära tiden i mitt liv, vara lycklig så ofta och mycket som jag kan. Ta tag i skolan, och plugga när jag behöver. Bloggen kanske kommer att komma efter, när jag har mycket läxor, osv!
ÅH, JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG HAR VÄNNER SOM ÄR SÅ FINA, OCH BRYR SIG. JAG ÄLSKAR ER!

nu ska jag gå ner och kolla på Erica i idol? Har hon sjungit redan :S
Gotta go. LOVE YOU


FARSTA CENTRUM!

Nu måste jag pallra mig iväg, ska möta daniela på victor balks väg! Sen drar vi till farsta! :)
Aaanyways, måste verkligen dra nu. Hörs senare. PUSS

FARSTA CENTRUM!

Nu måste jag pallra mig iväg, ska möta daniela på victor balks väg! Sen drar vi till farsta! :)
Aaanyways, måste verkligen dra nu. Hörs senare. PUSS

OH SCNAAP!

Humn, min statistik har sjukit nu dem sista daagarna! :( Tha't sucks! Kan bero på att jag inte vart så aktiv i bloggen.
Hoppas att det kanske kommer att bli ändring på det!
Iallafall. Idag, så har jag vart med klara. ALL DAY LONG! Vi drog in till söder, det var sålänge sen jag var där, och så gjorde vi en tradition att käka på tullys, Köpte först en good morotskaka, och en chailatte. Men då kände jag att jag slarvade ju med frukosten, och sen var det lunch tid, så jag köpte en stoooor breakfast burrito också :) Sen så stack vi hem till klara och jag visade henne dave days på youtube, sen kom JOHANNA! som jag inte sett på år och dar känns det som! Vi gjorde en parodi på världens failigaste video ( i början ) PAPARAZZI NÄR LADY GAGA SNACKAR SVENSKA. SÅ JÄVLA FAIL!! HAHAHAHAHHAHAHAH! men annars är videon asbra tycker jag. Så den gjorde vi, och resultatet får ni se på youtube lite senare :) Länkar dit då! Jaja, sen åt jag en god middag, och jag och klara har dansat hoedown throwdown hela kvällen :) Lärde klara, och jojjs lite haa! :) Jag och klara började dansá en på en gata i stan HAHAHA! Jaja, nu ska jag äta goodis, så hörs vi!

Ha en kul lördag foks! :)
kisses


RUBRIK?

Föörlåt! Har vart sämst på att uppdatera. Humn, känner att min design blir tråkigare och tråkigar varje gång jag spanar in bloggen.. Ska snart bli ändring på det allså! ;)

HAIRSPRAY

Den var bäst! Lite kul att Shenie Fogo (stavning?) som jag tävlar med var en av dem mindre huvudrollerna! Tror att hon fick syn på mig på sluten, hihi :) Iallafall, så var den väldigt bra gjord, och dem har fått med det mesta. Det som var minuset var att det kunde bli lite långtråkigt. Men sen så jämför jag allt med " de tre musketörerna" nuförtiden, så det är inte sp bra. Men Hairspray var solklart en succé och jag är så glad att vi såg den. Tack ina och bjarne! Vi hade dem bääästa platserna! EVER!! Rad tre nästan i mitten.. Minuset med det var att jag hade en fet skalle i vägen, men annars BÄST!

Idag har jag vart sista dagen på praon. Så sjukt sorgligt!  Jag och wilma avslutade det med att äta lunch på Sawadee, vid kungshallen ungefär. Åt nudlar! Det var asfott:( Men kanske ska dra till stadsteatern igen på måndag och be Banjo skriva under några papper. Iallafall så slutade vi vid klockan två, och jag kom hem och tog det ganska lungt, men sen så ringde det och då så skulle vi vara vid bussen typ 16.10? Stressigt som det var, slängde jag på mig lite kläder, bättrade sminket och sen typ, åkte vi till Heron City! ;) Vi skulle se den dära nya filmen med Bradpitt, där han ska typ döda en snubbe. Men den var från 15, så vi skulle försöka att gå på den, men såklart ville damen i kassan ha leg.. så det blev ICE AGE TRE! jippiee! slumrade till lite på slutet, men den var väll bra.. tror jag :) Hehe!
Efter det så lekte vi lite i parken utanför, sen efter en stund tog vi bussen hem, då var klockan typ halv tio.
Så jag kom nyss hem, och nu har jag ätit 2 mackor, sen så druckit lite pepsi MAX! Yumms!

Nu ska jag typ mysa lite med sofie, kolla på typ en film! Myysmyys.
Men hörrni vi hörs imorgon. GODNATTPUSS



HAIRSPRAY!

Åh, fett kul det ska bli ikväll.
Kom nyss ut från duschen, och känner mig riktigt taggad. Ska sminka mig ganska lätt hade jag tänkt!
Innan jag och sofie drar iväg, tänkte vi käka lite thaiwok! ;) Läängesen, var det! Humn, tänkte också bara säga grattis till Stina-lee, som blivit mamma! Roligt roligt :)

Nej nu måste jag skynda mig, HÖRS SENARE TROR JAG :) PUSS

och btw, ROBERT HR ALLTID VART SNYGG!
 heting? MMMM!


SÅ HÄR SER JAG UT UTAN SMINK! :)

WE WHO LOVES MITTBENA!

Åh, tycker att folk borde våga mera med frisyrer! Såg en intervju med whitney port där hon snackar om att hon bär mittbena så ofta, och att vissa fans skulle vilja att hon bytte frisyrer, men whitney verkar chockad, och står kvar vid sin älskade mittbena!
.
Där uttrycker hon sig " OH MY GOD! how can they think it's ugly!? I mean, it can change a persons look. And would that be a bad thing, NO? Peapole have been so afraid changing just one little peace of themselfes. A piece that can just make them more beautiful! I feel more confident and happy when im wearing it, so im gonna stay there! Sorry guys. I just have one thing to say, TRY IT!

sen lämnade hon journalisten, och sprang iväg till sina kollegor på rödamattan!

Jag bär också mittbena, och jag tycker okså att man ser superfin ut i det. Efter att ha andvänt snebena sålänge så är man ovan i början, och jag tyckte jag såg helt knäpp ut. Men efter en stund började jag pröva att styla håret så, och tyckte det såg ut som en förendring, på ett posetivt sätt! Så nu har jag det också hela tiden :)

Tänkte lägga in lite bilder på Whitney i mittbena, och även lite andra kändisar i det!






Hon är superfin i det. Sen har vi lite andra! ;)






MIN DAG + EYECANDY!

Heej bloggen. ÅÅH! Orkar inte ens berätta min dag för er! Jag är helt slut i benen, och vill bara sova..
Men den har vart helt okej, antar jag! ;)

Tänkte ger er lite att tänka på!


Nu är frågan, Vem bär den bäst? :)



Själv tycker jag ashley, det ser för mycket ut annars ;)
Snyggt med en röd kuvertväska till! + för det!

Jag måste nog säga att jag tycker att den sitter bättre på victoria!

Tycker att den sitter mycket bättre på Megan Fox. Gillar hur hon
bär upp sina kläder! + för det med ;)

SÅDÄR DÅ, nu är det eran tur. Lämna en kommentar med svaret :)!

Hoppas att ni har haft en skön dag.Själv är jag för trött för att gå in på vad min dag,
innehållde. Förlåt. Men ni kanske inte ens bryr er? ;)

GOdnatt, vad skriver jag, jag mena såklart. PEACE OUUUUUT!


Missförstånd!

Humm, missförstånd, tror jag att det blev..

Jag åkte till stadsteatern, sen så var den en tant där som hette eva. Vi klickade inte.. Humn, hon pratade väldigt otydligt, och allt slutade med att jag åkte hem efter att vi släppt in publiken, Lite besviken blev jag faktiskt. Hade trott att jag skulle få se på den.. Men neej:(

Så sen när jag kom hem åt jag, och sen så gick jag en promenad. Och nu sitter jag här.
Köpte 3 klädesplagg från Gina Tricot, kollade på stövlar också. Men jag kunde inte bestämma mig ;)
Får ta det någon annan dag! Jaja, nu ska jag ta och göra lite vanilj te, och sen glo på idol..

Hörs imorgon. OCH TACK IGEN FÖR ALLA FINA KOMMENTARER :) <3 
Puss


TUSEN TACK!

Tack för alla fina kommentarer, det värmer verkligen:)!

Idag så har jag legat i sängen, superlänge.. hehe :) asskönt!
hmn, sen så har jag ätit te kakor, och druckit blåbärs-smoothie till frukost. Kollat lite på tv, och nu har jag duschat, och sminkat mig. Jag och mamma tänkte dra iväg och handla lite i Farsta. Behöver nya skor, nya koftor och lite smått och gott. Jag visar senare. Men jag ska dra iväg så fort som möjligt, sen ska jag dra iväg till stadsteatern, och jobba kväll.. Ensam.. :) Jaja, det klarar jag av! Problemet är att jag kommer att känna mig som en tönt när jag sitter där själv och diggar med musiken hehe :)
aaanyways. Ska dra nu!

Hörs senare. Puss


haha, den blev alldeles blå :o


EN GODNATTPUSS TILL ER!

Okej, jag ska inte sova än, men det här kommer iallafall att bli mitt sista blogginlägg, för kvällen :)
Sitter här med mitt bubbelvatten. Ska snart krypa ner i sängen och läsa Tillsammans. Har glömt den boken. Den har jag lånat av Jennifer. Haha, måste ge den till henne :) Jag bara snor hennes böcker xD

Jaa, vad kan man mer säga. Hoppas att ni får en godnattssömn! :)
Vi hörs imorgon. Tycker också synd om alla er som ska upp tidigt imorgon! :)
Hiihi, får passa på att njuta.

PS. ÄR TYP JÄTTEFLUMMIG :o

Godnatt-Puss till er.



Man ska bjuda på sig själv.


Spolar till håret :)

Jag ska köpa sånna :) Man får superfin volym i håret! :)
Iallafall tänkte jag gå ner och typ dricka lite te snart. Men har ingen brådska, eftersomatt jag börjar klockan fem imorgon :)

Åh, det känns så bar just nu. Jag ska snart få ny design, jag ska se de tre musketörrerna imorgon, besökarna stiger, och jag har inga läxor eller no shit liksom, Hehe!
Vilket te ska jag välja, Chai, eller vanilj.. Funderar på att göra chai...

Jaja, nu ska jag göra te, sen snacka med mina homies på skype




Love you!

DETTA KOMMER ATT BLI VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG!

HEJ BLOGGEN :)

Tänkte först skriva lite om min dag, sen ska jag berätta/visa er en annan sak, som vissa kommer att förstå bättre! :)

Dagen har vart väldig rolig, och samtidigt jobbig. Jag kom till praon och då fick jag och Wilma typ kuvertera lite biljetter. ( för er som inte vet så praoar jag på Stockholm Stadsteater ) Efter det så har vi typ gått runt litem käkat lunch, och sen sista timmarna, suttit vid en dator i ungefär 2 timmar sträck, och hållt på att marknadsföra ? Haha, vet inte om det heter så. Iallafall var det ganska så avancerat. Men ni kan ju tänka er att det blev lättare senare. Iallafall. Sen den andra timmen spårade det ut. Jag och Wilma blev hjärntvättade av att trycka på samma knappar i två timmar, och började asflumma! HAHA! Men, banjo, och hennes arbetskamrater var väldigt imponerade över oss, för att vi hade nämnligen kommit på hur man kunde göra, så att det gick fortare! Sen så sa hon som visade oss hur man skulle göra från första början, att det nog skulle ta flera dagar´att göra klart det ...
MEN VI GREJJADE DET MINSANN PÅ 2 TIMMAR! Looovley?! Haha, vi var iallafall super stolta, och.. hjärntvättade.
Sen så fick vi gå hem, och vilken lättnad. Nu sitter jag här, och äter kalaspuffar! :) Har ätit 2 makor och druckit te.

VET NI ? ( DANIELA KOMMER ATT DÖDA MIG ) ..

Ska vara publiksvärd imorgon också.. för DE TRE MUSKETÖRERNA! ÅÅÅÅÅH, JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!
ska dock vara det typ själv, men herregud.. det grejjar jag? eller! Okej okej, kanske inte själv själv, utan det är ju såklart andra sköna mäniskor där också.. Men ändåå. Behöver wilmis. Så hon ska kolla när hennes gubbängel typ " picknick" dag eller vad dem nu ska ha, är slut. Så kan vi vara tillsammans, precis som förra gången.

DÅ SKA JAG FÅ SE MIN ÄLSKLING :D!! <3
appropå han.. Spana in det här... :/

"De är väldigt lyckliga"

Alice Bah har gift sig - i all hemlighet.

Nya maken är skådespelaren Johannes Kuhnke.

- De är väldigt lyckliga, säger en vän till paret.

1998 gifte sig Alice Bah med tv-profilen Henrik Johnsson efter att ha träffats medan de båda jobbade på Sveriges Television.

Men 2002 gick äktenskapet i kras.

Träffades i fjol

- Våra resor gick inte åt samma håll, och inte på samma spår, och om man älskar någon så vill man ju att den människan ska få göra sin resa, har Alice sagt till Aftonbladet.

Nu har hon trillat dit igen.

Tidigare i sommar gifte hon sig med skådespelaren Johannes Kuhnke.

Paret ska ha träffats förra sommaren och deras kärlek blev offentlig i höstas när Alice Bah kallade Johannes för sin "särbo". Paret hade ett långdistansförhållande fram till i juni i år då Johannes Kuhnke flyttade från Göteborg till Stockholm.

När Aftonbladet ringer Alice Bah svarar Johannes i hennes telefon:

- Hallå, är det någon där? säger han och lägger på luren.

Alice Bah säger senare till Aftonbladet:

- Jag vill inte kommentera mitt privatliv över huvud taget.

En vän till paret säger dock till Aftonbladet:

- De är väldigt lyckliga. Jag önskar dem allt väl.


wäääää, blir tårögd.. men wilma! Dem har inga barn iallafall ^^
AHAHAHAHAHAH, JAG BLIR ALLTID HOPPLÖST FÖRÄLSKAD..

Jaja, nu ska jag äta upp mina kalaspuffar!

Kisses


AMIR, TIME TO CHANGE!

Föörlåt för att jag uppdaterar så mkt. Men det kanske bara är bra, eller? :)

MÅSTE BARA VISA ER.



haha, vad hände? :( DU LOVADE?

SKA INHANDLAS ?

Humn, jag är lite fundersam. Jag vill verkligen ha den hära " Diaz" tröjjan.
Check it out!


Tänk er den, ett vitt linne under, jeans och ett par snygga
stövlar! ME WANT!

Får flörta lite med mamma, så får vi se ;)

GODNATT ! :)

Nattfika ?

Hej bloggen! :)

Kom hem nyss, från emma.

Vi har haft det attans kul! Haha.
Iallafall, har vi gått runt och glott lite i stan. Först gick vi av vid gamlastan, för att leta efter ett mysigt fik. Men ikke sa nikke! Allt var svindyrt, och jag hade bara mina 60 kronor. Vi gick västerlånggatan, och gick sedan mot slottet, där tog vi lite bilder, sen så gick vid mot drottninggatan. Btw, FAN VAD MÅNGA POLISER DET VAR VID PLATTAN. Sen hände lite andra grejjor, och sen så slutade det med att vi typ satt på en bänk och pratade i skogen. Sen så gick vi en promenad och jag gick hem hit! :) Nu har jag gjort te, och tagit upp en winerbulle (?)
Så nu ska jag unna mig det, av en vecka av nyttighet... Okej, kanske inte en hel vecka men iallafall i några dagar. Thaats good.

aanyways, ska äta nu, så får ni glo på några bilder. Mouhehe!
KISSES


se mina röda naglar :)

drogad!

yumms!



PLANES!

Jag har äntligen fått lite planer. Ungefär om en halvtimma, ska jag ringa emma, så ska vi planer mera. Vi hade nämnligen tänkt att åka in till stan! Det är ju så fint väder utomhus nu, nästan inget måln på himmeln. Och man får ju passa på att njuta nu, för snart blir det kallt och ruggit, och jackorna, vantarna och stövlarna åker fram!

Ska sminka mig nu, så hörs vi senare!

Puss puss

tror det blir gamla stan först, sen går vi mot drottninggatan?


OH YEAS!

Har hittat typ världens bästa hemsida!!

Den har namnet : http://woopa.se ( få betalt för att klicka! )

Hehe, jag blev nyss medlem, och det tycker jag att du också ska bli!
Fatta vad nice? Där får du iallafall olika erbjudanden, och dem ska du följa. DET LEDER TILL PENGAR.
Ligger typ uppe i 25 kronor redan. INSANE!? I knoow.

Jaja, bli bara medlem nu!

http://woopa.se


KISSES

Godmorgon!

Solen skiner, och jag är på ett ganska bra humör, faktiskt.

Jag kan erkänna att jag har vart dålig på att uppdatera, men jag känner att jag inte har tiiid! Omg.
Men det kommer snart att ändras, nästa månad ska jag nog betala elvira så att hon kan fixa en ny bloggdesign till mig tror jag :) Då kommer jag att ha mera lust. Då kommer jag att lägga in nya fräsha bilder oftare, och ja. Man kan säga att det kommer att bli en hel- makeover! Trevligt va? hehe.

Idag har jag inte så mycket planer, funderar på att typ kanske träffa några, är sugen på att ta en sväng in till stan. Men jag är ju inte speciellt rik just nu, så.. Humn. Hur gör jag? Det vet jag inte en! Jag uppdaterar när jag fått några mer direkta planer, på vad som händer! Det låter väll okej?

Aaanyways, Nu ska jag snacka lite med emma, sen äta frulle. ( en nyttig en )

Kisses


My knees are melting!

http://www.mtv.com/videos/news/426135/choice-hotties-megan-fox-and-robert-pattinson.jhtml


AAH, jag seriöst dör. Fattar inte hur folk inte kan tycka att han ser bra ut!
Omg, im in love, as u know!

Nu ska jag skriva ett brev till honom.

LOVE YAH! :) <3

SAKNAR SÄNGEN!

Hej bloggen! ;)

DE TRE MUSKETÖRERNA ÄGDE SKITEN, som vanligt. Dock var det lite sägningsfel, osv!
Men vad gör det? Har suttit vid datorn ett tag nu, och ska typ logga ut snart. Vill faktiskt gå och lägga mig.
För typ första gången på länge så är jag, jäklans trött. Imorgon bitti, ska jag ta ett varmt bad och göra hårinpackning. Sen ska jag typ sticka iväg, och träffa typ anton, och dem.

JAJA, ENOUGH TALKING! Vi hörs imorgon, och föllåt för den dåliga uppdateringen!
I owe you.

Puss


Holler at you're mother!

IM OUT OF HERE!  .. snart!

Snart ska jag dra iväg, för att möta wilma vid tunnelbanan. Behöver jag ens säga vart vi ska? Anyway, vi drar till stadsteatern. Jag vet inte om det kommer att bli någon mer uppdatering, beroende på att jag inte riktigt vet när jag kommer hem. Men men, ni får klara er.

Tänkte slänga upp lite bilder på min outfit!




haha, beredd? Don't think so!

Haha, där har ni några bilder på min sminkning.
KlädeR:

. stadsteatern hood :)- stadsteatern ? xD
. Vitt linne från -Gina.
. Strumbyxor- HM
. wannabee converse -Fredperry!

SÅÅÅ, NU MÅSTE JAG FIXA DET SISTA, PUSS! detta mina damer och herrar, kommer att äga!


You know im gonna be OK!

Heyah! ;)

Sitter hemma och chillar. Nu på morgonen, har jag läst BREAKING DAWN! Är lite depressed..
Har bara några sidor som jag inte tänker läsa ut kvar ...
Sitter och lyssnar på http://open.spotify.com/track/4TZZvblv2yzLIBk2JwJ6Un

Älskar den låten! Älskar henne!

Resten av dagen ska jag bara chilla, så som jag har gjort. Ska möta wilma tjugo över fyra sen, så ska vi åka in till stadsteatern, där vi ska vara publiksvärdar till de tre musketörerna ( som ni vet )
Hoppas ni har det kul i skolan/jobbet ;)

Nu ska jag fortsätta att pumpa musik, och snart göra rooibos vanilj te.
Seems like a perfect day to me!

Puss


OUT!

Nu ska jag coh sofie ut. :)
hörs sen. PUSS

Uppdatering!

Hej bloggen!

Tänkte ge er lite fakta, om dagen, natten och morgondagen.

Okej, natten till idag så har jag knappt sovit. Har haft kramper imagen. Jag ville bara dö!
Väckte mamma, och jag fick tillslut en insomnings tablett, så att jag skulle kunna sova. Så att det skulle gå över, tills idag. Och det gjorde det. Idag vaknade jag och hade inte ont i magen längre. Så nu har jag tagit det lugnt hela dagen. När vi kom till praon, så skulle vi först av allt vara publiksvärdar, till " Gå och bada Mr räf! ( ja den heter räf inte räv!) Då tog vi hand om alla 58 ungar, och så satt jag utanför och fixade, medans wilma kóllade på den. Den tog drygt 40 minuter! Efter det, så kollade vi på när dem repade till " Pentilla/Matti " som spelas av Fares Fares, och han den där andra snubben, jag glömt namnet på. " dem har själva huvudrollerna "!
Efter det så åt vi lunch där. Jag åt Bulgur/qinnoa, grillad/kokt kål, och champinjoner. MUMS!
Och Wilma käkade soppa. 
 
Imorgon så börjar vi klockan fem på kvällen. :) Är allså ledig hela morgonen/förmiddagen.
Vi åker sen för att vara publiksvärdar, till DE TE MUSKETÖERNA. SÅ UNDERBART! :)

Nu ska jag vila lite. Puss puss!


Magväärk!

Jag har sjukt ont i magen, igen! Så som jag hade förra hösten! Jävla höst magont! :(
Usch, kan verkligen inte beskriva hur ont det gör! Känns som jag bara vill krypa in i ett hål, och inte komma därifrån! En sak till som suger, är att jag praoar ju! -.- Jaja. Det brukar bli bättre till dagen efter, vi får hoppas att fallet är så ;)

Lyssnar på Dream med Miley Cyrus. Man blir så pigg av den. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Breaking Dawn. Dem sista sidorna... Vet inte om jag vill, för fan vad tomt det kommer kännas... Får väll börja om på nytt sen ;)

Blev lite bättre nu för en sekund, ska gå ner och göra kamomill te snart. Det ska "lugna" magen ;)!

Hoppas det blir bättre! Puss på er.

JAG FÅR KRAMP I HELA KROPPEN.

JAG DÖR! JAG DÖR! HAR NI SETT DEN NYA NEW MOON TRAILERN SOM KOM UT I LÖRDAGS?
SEN SISTA INNAN FILMEN.

kolla!!! JAG FÅR KRAMP I HELA MIG. BÖRJADE TILLOCHMED GRÅTA. FYFAN.

Serien som förändrat hela mitt liv.

http://www.youtube.com/watch?v=POVHiVBrW54&feature=related






Innan dem visar den nyaste trailern av filmen.

SERIÖST NU ÄR JAG DÖD


VILLE SKRIVA AV MIG

I can't say i have a hard life. But still some days feel so meanless.

Days when i wake up, feeling that this ain't right. What am i doing? and why?
Days when i feel like just lay in bed for the rest of my life.
Days when i feel unsure. Unsure about what you want?
Days when i just want to forget everything!
Days when i can't say i want it.
Days when i am not strong enough.

I can't say i have a simple life. But still some days feel so menfull.

Days when i wake up, feeling that this is right.
Days when i feel like i just don't want to spend the time in my bed.
Days when i feel sure. Sure about what i want!
Days when i just want to remember everything.
Days when i can say i want it.
Days when i can say im strong enough.

Death is simple, easy. Life is harder.
But im sure life is fucking mutch better, when you know what you want.
So i decided, to do that.

Jag är sämst

PÅ ATT UPPDATERA!!

Men jag ska fan bli bättre. Känner bara ibland, att jag inte orkar, liksom.
Kul att ni kikar in iallafall. Det är så kul :)
Idag var jag somsagt i stan, och jag ska vara duktig nu att lägga upp bilder från vad jag köpte! :)



min söta kopp, jag dricker te ur, numera ;)

jag :)

Min tröjja. Shiet, den ser väldigt vid och stor ut! Men den
sitter super! ;)

Köpte en lykta också, men den hänger redan i fönstret, och jag orkar inte
plocka fram den.

Nu ska jag dricka upp mitt te, och sen typ göra mig iordning :)

Imorgon ska jag praoa, på Stadsteatern. Ska bli kul, är lite nervös.
Så jag ska möta Wilma, vid tunnelbanan 20 över nio :)

Ha nu en riktigt mysig kväll/ morgon.
Hörs senare, Puss

SHOPPING + FIKA I GAMLASTAN!

Nu har jag vart inne i gamlastan, med mamma. Vi hade skitmysigt!
Visar lite senare vad jag köpte! :)

Hörs snart, puss

victor victor victor!

Vaknade typ klockan tolv imorse! Har städat skit mycket nu.
Och vet ni vad jag gör nu, tack vare en person!

SPOTIFY! SPOTIFY! så sjukt nice. TACK VICTOR!
Han har en blogg han med! Spana in:
http://victorpedersen.se

Nu ska jag städa ännumera! -.-
Ha en skän kväll. Puss


SO SORRY

FÖR VÄÄÄRLDENS SÄMSTA UPPDATERING!

Hehe, iallafall. Ikväll ska jag ha en liten filmkväll, för några sköna kisar! ;)
Vi ska tvinga dem att kolla på twilight! Yaay, me like me like ;)
sen så är jag otroligt glad att jag får mer besäkare! :) det är så kul att känna att faktiskt någon läser det jag skriver!

Aaanyway. Nu ska jag gå och äta frulle! Sen ta en storstädniing. Senare kommer Dannie och Emmush hit och hjälper mig med det sista ! ;)

Puss och kram



hahaha bjuuder på den!!

Vänta med design..

Hej alla läsare! :)

Skulle först bara vilja hälsa en sak till elvira om du läser! Here we go.
Jag kommer säkerligen att vilja ha min design senare, men nu har jag bestämt mig för att jag inte ska fixa det nu.
För att jag trivs med min nuvarande. Sen så vet jag att jag förr eller senare kommer att vilja ha en ny fräch design. Mailar dig då! Puss

SÅÅÅ! Nu sitter jag i datorsalen! Ska arbeta klart med mitt svenska projekt. Nämnligen att skriva en berättelse/saga. Jag har kommit ganska lång, men har många sidor kvar. Jaja, enough talking, and get started working, säger jag nu ;)



TILL FRUKOST DRACK JAG VÄRLDENS GODASTE TEA! ROOIBOS VANILJ


Uppdaterar mer senare. Ha det bäst sålänge.
Puss puss

Idol, och färgat hår!

JAG HAR FÄRGAT HÅRET! WIHO. helt okej! Men jag måste se hur det blir med smink!
Det är en ganska mörk nyans, liksom! Jaja. Förlåt för att jag inte uppdaterat under dagen. Men jag lever iallafall. Har suttit och druckit mitt jordgubbste! Så sjukt gott! Till det så kollar jag på idol. Nu har det börjat igen! Wiiho ;)
Hörs imorgon, lovar på bättre uppdatering då!


Sov så gott. xoxo
kisses


Bästaste och lite information!

Kollade ni också på idol? Tänke väll..
Iallafall. Här har ni idol 2009 vinnaren STÖRT SKÖN OCH AS GRYMM! Hejar på dig!


Kvällen har vart nice. Fått riktigt mysigt i min garderob. Pimade lite med en fin lila matta på golvet!
Hehe. Nu ska jag göra en kopp te och läsa engelska och twilight, sen ta en snabbdusch, och borsta tänderna och tvätta bort allt smink. Får göra det fort för klockan 11 ska jag ligga i sängen.. Vi får se hur det går!

Ha nu en rackkarns trevlig kväll/natt.
More updates tomorrow. XOXO


Bild: Blixman.

BTW KVÄLLENS LÅT: 

http://www.youtube.com/watch?v=UFxnpJkFhAY

OH BOY!

Jag måste säga att jag var super slarvig, med att städa klart garderoben igår. Måste fortsätta nu.
Dagen har vart ganska bra. Jag SVIMMADE.. lite creepy.. hehe! Annars så har det rullat på.
Kommer typ inte att uppdatera så mkt mer under dagen. Utan jag bjuder på 2 bilder av mig och en av mina söta små kissemissar!

Puss






GODKVÄLL/GODNATT!

Ska bara skriva ett snabbt inlägg. Det sista för kvällen också. Har nämnligen fullt upp. Dagen har vart väldigt skön, även om jag är förkyld! Just nu håller jag på att storstäda min garderob. FATTA HELA RUMMET ÄR MITT! BARA FÖR MINA KLÄDER! Rummet må inte vara stort men bättre en en byrolåda iaf! ;)
Håller på att rensa, och kommer att göra det resten av kvällen. Önska mig lycka till, så hörs vi imorgon, babies!

Puss


Schools cool!

Sitter i datorsalen. Ska skriva min saga.
Besökarna stiger, och jag älskar det! Känns äntligen som om någon faktiskt läser, vilket är skit roligt.
Vad händer för er idag? Jag trodde att jag hade skolfotofrafering. Men no sir! Det var tydligen på fredag. Sjukt irriterande, efter som att jag plattade håret i typ 15 minuter extra! Så att jag lyckades komma försent ?!
STÖRANDE! Jaja, kommer väll antagligen att updatera mera underdagen. Så kika in igen senare.

Hörs då, sockersmulor.

Puss

Shine a light, and send it on!

Sista inlägget inför kvällen/natten. Hoppas ni har haft en toppen dag! Känner mig lite stel och seg. Ska typ göra lite yoga övningar innan jag ska sova nu. Måste vara pigg imorgon. Jag ska nämnligen ha skolfoto! Jippi!

Nu känner man att hösten har dragit sig in över sverige. Små förkyldningar är på G, vilket kan vara ett jävligt stort minus. Samtidigt som jag älskar hösten. Den innehåller så många + också.
Tillexempel: Snygga jackor, sneakers, stövlar, mysiga jackor och mössor, chailatte på tullys, och allt myspys. Gillar också när det blir typ mörkt klockan typ 4! Har vart ljust så länge nu, så mörker vill jag ha! :)

Ja, innan jag drar tänkte jag bjuda er på en kär låt!
http://www.youtube.com/watch?v=jxlr2nKd4Bw&feature=related

Och bild till den



send it on ( höstens låt ): Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato, Jonas brothers.
Enjoy! :)

Godnatt nu då. Hörs imorgon.
Puss


UPDATE

Vad gör ni idag? själv tänkte jag typ bara ta det lungt! Sitter och lyssnar på Hoedown Throwdown, HAHAHAHA
STACKARS ALLA JAG UMGÅS MED JUSTNU! (A)
Hörs senare hörrni, PUSS

Hemma hos Hampus!

Nu sitter jag hemma hos hampus. Den här helgen igen.. HAHA!
Iallafall, så har vi nyss vart nere vid hemma kväll. Köpte en liten ben & jerrys. Ångar mig lite.. Har redan bränt 200 av min månadspeng.. Jag hade teater idag. Det var ganska nice faktiskt..
Jaja nu ska jag spela Farmville! :) Wihoo. Puss på er.

Vad gör jag uppe?

Jo, jag känner att jag är helt utvilad, inte alls trött. Så varför inte? Super skönt ju! :)
Satte mig nyss här. Såg att det ska komma en ny "L WORD"! Idag ska jag försöka äta mycket frukost! sen har vi musik / drama första timmen.. eller? HEHE, tror det iallafall. Skönt, men inte så bra eftersom jag har en röst lik en hes kråka just nu! :o well well. Hoppas ni får en bra dag! :) Hörs.
Puss

HOEDOWN THROWDOWN

Nu kan jag typ dansen! HAHA ;) fett stolt.

Iallafall så har dagen vart bra. Vi hade en norsk vikarie på slöjden. Hon sa chlev inte slev till olika slevar. Sjukt störande. Well well. Annars har jag suttit hemma och skruttat hela tiden. Känner att en förkyldning är på G! :( Skit också. Vill inte bli sjuk nu! Attans. Jaja, det finns hopp!

Nu ska jag ta en liten nattfika. Göra kamomill te, och hoppas att jag kanske mår lite bättre imorgon!? ;)
Puss på er.


Datorsalen

Jusst nu är jag i datorsalen.. igen. Efter det här har vi lunch, vilket jag upskattar. Är nämnligen  ganska så hungrig. Det har inte hänt så mycket idag. På lunchrasten ska jag springa hem och hämta ett prao papper, som jag sen ska ge till syon. Sen så ska jag hämta handduk och grejjor till idrotten. Hörde att vi ska orientera. Jippie!
-.-  AAANNYWAY. ska försöka skriva en NY fabel! Har seriööst hållt på med det i 3971 timmar snart. Alla har blivit dåliga, och okorrekta! :( Me suck at that!

Ge mig en spark i baken, så hörs vi sen.
Puss


SKOLAN

Nu sitter jag i datorsalen i skolan. Ganska skönt, bara min klass och en spanjor här. HAHA!
Idag så är det en LÅÅNG men rolig dag. Vi har Drama, och sen musik och drama. Sen typ idrott, sen slöjd.
Slöjd är nog det sämsta med dagen, men herregud lite får man väll lida? Japp. Efter det så ska jag typ joina sofie ner och sola tror jag. Jag badade föressten väldigt länge igår. Typ två timmar, hade värsta bubbelbadet, det skummade nästan över kanten. Gud vad skönt det var. Där låg jag och lyssnade på twilight soundtracket. I LOVE IT! Ni kanske redan har märkt att jag är en twilighter! Dvs. Twilight nörd..
Jag blev seriöst helt galen/förtrollad sen jag började läsa dem dära underbara böckerna. Jag var inte beronde alls innan jag läst böckerna. Jag såg filmen och tyckte den var helt okej,liksom. Men efter att jag läst alla böcker. Jag kan inte förklara. Har kollat på twilight filmen 23 gånger nu ( hela) och små snuttar av filmen typ 19747 gånger. New moon trailer + clips, ja. mer än 100000 gånger!

Helt galen! Men, det är mig. Och jag är inte ett dugg ledsen eller ångerfull för att jag är sånn här.
Det är ju bara underbart! :)

Puss