VALBORG, YEAH

Inget bloggsug.. alls! Lite tråkigt dock, eftersom att jag ser att min statistik håller i sig! :( Buu!
Iallafall så ska jag hem till daniela snart. Där ska vi ha tjejkväll med emilia och amanda! Ska bli riktigt mysigt! Vi är nog dem ända som inte sa till drevan ;P Haha, ha en fin valborg. DRICK MED MÅTTA!


i will always reach to high

Jag funderar på att glo på new moon, och göra nutella mackor. Yummie!


27 APRIL 2010

åH ATTANS! Jag skrev världens längsta inlägg till er, så bara bajsar min dator. Och tar bort allt! Gah!

Iallafall så ville jag bara få fram att jag verkligen älskar solen. Vi är väldigt bra vänner. Men vi ses bara då den har lust att visa sig :D Jag gillar när min vän lyser. Nej haha men underbart väder det har vart idag. No joke. Har haft ett tunt linne på mig och bara det räckte att gå ut med utan att frysa rova av sig som man gjorde för sisådär 1-2 månader sen! Härligt! :) Jag har tagit det lugnt efter skolan med Daniela. Kul vi hade med en massa gamla solglas ögon. Ni vet sådanna där små, rosa med typ en glitter stjärna eller liknande i kanten av brillsen. Haha! Anastacia brillor :)

Nu ska jag duscha sen faktiskt sova ( är fruktansvärt trött). Imorgon blir det läkarbesök på morgonen. Uppdaterar mer imorgon!
Puss på er snyggingar!


TWILIGHT INLÄGG

Tjolahopp!
Som ni kanske redan vet så är jag ett stoooort fan av The Twilight Saga.
I början/mitten av sjuan var alla helt kära i twilight.. då visste jag bara att det var en bio film som alla tyckte var otroliiiigt bra. Sedan fick jag höra att det var några som tyckte jag liknade Bella ( huvudkaraktär) i sagan. Så jag var tvungen att googla lite bilder när jag kom hem. Det var först då jag blev lite mer intresserad om man säger så. Det gick sedan ett tag och jag tänkte inte så mycket på det. Alla fortsatte prata lite om Twilight, och hur underbar den var. Efter ett tag så hade Kajsa köpt filmen när den kommit ut. Jag fick låna den, och jag kollade på den. Jag tyckte den var bra, inget speciellt. Helt okej, men ingenting att dö för. Absolut inte!

Sedan kom sommaren, och det var en dag i slutet av juli, som jag inte kunde somna på natten. Det var varmt, äckligt, och jag tyckte att det var otroligt jobbigt att bara ligga still som en pinne i en stekhet säng. Jag satte på  den svagt lysande nattduks lampan. Sedan gick jag för att öppna sofies och våran dörr till stugan vi delar på vårat landställe. Då råkade jag ha ner en bok. Den boken råkade vara " Om jag kunde drömma" och jag var inte säker men jag trodde att det var twilight filmen fast på bok. Och jag tänkte "varför inte" Jag kan väll läsa den, har ändå ingenting bättre för mig..

Första/andra sidan och jag var fast. Det kändes som om jag blivit fast klistrad i sägen, i en och samma position. Och läste kapitel efter kapitel, kapitel efter kapitel. Det slutade med att klockan blev 8 på morgonen. Då hade jag läst ut hela första boken. Jag vaknade sedan klockan typ 5 på kvällen igen. Allt kändes så jävla skumt. Jag kände mig typ helt besatt, men jag fattade inte varför. Jag gick runt och bar på boken hela kvällen. Ville inte släppa taget. (otroligt töntigt jag vet..) Natten kom och jag drömde då om twilight. Jag drömde om Edward. Morgonen därpå åkte jag hem. Så fort jag kom hem så åkte jag till farsta. JAG SKULLE HA DEN ANDRA BOKEN! JAG SKULLE SKULLE SKULLE ha den!! Den fanns dock inte inne på lager. Men tanten på bokia skulle lägga undan en åt mig! Åh jag var typ heart broken, haha. Men jag nöjde mig med att kolla på bloopers och intervjuer med alla från twilight cast. Dagen därpå fick jag ett sms där det stod att dem hade fått boken.  Jag åkte och köpte den. Jag läste den, och var helt helt osocial mot emma, då jag var på hennes land, och bara ville läsa läsa läsa hela tiden. Som tur var läste hon harry potter. Men hon läste iallafall i en normal längd. Jag låg kvar på natten och var helt inne i boken. Kom sedan på mig själv att jag faktiskt inte fått en blund. Men forstatte sedan läsa..
Jag var inte ett dugg trött på morgonen efter. Snarare pigg. Jag fortsatte läsa lite på dagen då jag bara hade något kapitel kvar. ÄNTLIGEN! Jag hade läst ut den. Och nu var jag ännu mera besatt!! Jag typ tänkte bara på twilight twilight twilight. Sedan köpte jag och läste eclipse, ( bästa boken) Och jag var helt .
Helt paralyserad av hur Stephanie skrev. Alltså jag var världens tönt! Världens geek. Twilight geek.
Efter fjärde boken var jag helt spänd. Jag var helt såld. Jag gjorde allt för twilight. Jag tänkte på twilight. Hade någon awesomeness twilight blogg som startsida. Heeelt besatt! Sedan svalnade det lite. Sen kom filmen, då drog det igång igen ( lite iallafall ) Inte så som första gången, eller som perioden då jag läste böckerna.

Nu kan jag iallafall kontrollera mig själv och min twilight hysteri. Jag är inte lika GALEN som jag var förut. För då snackade vi extrem. Nu är jag lite mer chill med det hela. Jag älskar fortfarande twilight. Och det gör jag nu, kommer nästan alltid att göra. Det slår jag vad om.

Ni som inte läst böckerna eller ni som inte är twilight fan, har säkerligen redan kryssat min blogg, och gått och hukat er över toaletten.

MEEEEEEEN

Jag säger bara det. Att om ni inte läst böckerna, kommit in i det dära suget man kommer in i. Då fattar ni inte. Ni fattar inte hur helt stört det kan bli. De flesta jag känner som läst böckerna har också blivit totally crazy! Haha.
Men det är sant! Jag tipsar er som inte läst twilight att läsa böckerna. Och för den delen också se filmerna.
Men speciellt böckerna. Läs dem! För ni kommer inte ångra er.

Och hur jävla äckligt töntigt det här låter, så typ... förändrade twilight mitt liv, på ett sett. Jag har liksom, jag vet inte. Det går inte att förklaras. Men jag vet iallafall att det har förändrats på både ont och gott. Absolut mest gott!!!
Jag ska fan plasta in böckerna och ge dem till mina ungar. ( om jag får några)!
Det ska jag verkligen, haha.  Är man twilight tönt så är man. Men en sak är säker. JAG ÅNGRAR INTE ETT DUGG ATT JAG LÄSTE DEM. ÄR SÅ JÄVLA GLAD RÄTTARESAGT ATT JAG LÄST DEM. ÄR SJUKT GLAD ATT JAG FÅTT UPPLEVA DET SOM DEM GER. Jag är en stolt jävla twilight nörd. Inte lika hysterisk och knäpp som förut. Men det sitter kvar i mig. I mitt hjärta.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Här har ni alla trailar av The Twilight Saga.

Twilight Offical Trailer (2008)



The twilight saga - new moon official trailer ( 2009)



The twilight saga- Eclipse (2010)






Det var dem tre officiella. Orkar inte lägga in dem andra, även om jag vill. Har världens kramp i handen efter att ha setat och skrivit
skit mycket :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÖVRIGA BILDER


Robert Pattinson- Edward Cullen



Kristen Stewart - Bella Swan ( snart Cullen :p)



Taylor Lautner- Jacob Black

HÄR ÄR HELA GÄNGET SOM KOMMER MEDVERKA I ECLIPSE!







------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BELLA SWAN MAKEUP TUTORIAL




Få ett Bella insprirerande hår. Woho!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HEHE







ECLIPSE TRAILER #2!!!

OMG, DET ÄR SÄKERT JAG SOM ÄR EFTER MEN HÄR ÄR Eclipse TRAILERN #2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag får rysningar...


I CAN'T BE WHAT YOU WANT ME TO BE, I WON'T APOLOGIZE FOR WHO I AM.

Det känns som om jag är stoppad i en stor väska fylld med ingenting. Det är bara jag, och mina 100000 tankar som finns i mitt huvud just nu.. Emma sover och jag sitter här med en klump i halsen. Jag vill gråta, men jag vet egentligen inte varför jag känner så.. Jag vet inte varför jag mår dåligt. Jag har inte gjort någonting fel. Jag har bara vart den jag är. Den jag är.. mer kan jag inte vara. Vad än detta leder mig..vad jag än går igenom. Hur jag än tacklar det hela. Hur jag än tacklar livet. Dess motgångar och medgångar. Hur jag än tacklar det så kommer jag alltid att vara jag. Sandra Josefin Kellerman. Det känns som om min strupe snart fräter sönder. Det finns så mycket inom mig som vill ut.. Det känns bara konstigt just nu...
Klockan är 3. Jag vill sova men det är ingen idé...

im gonna let the music break the silence right now.



NU DRAR VI SNART



Moget värre

Hörru,stinalotta?

 Du borde vara medveten om att jag bara sitter och skrattar åt din kommentar?
" tönt" Oj! Jag tar åt mig såååå mycket. Jag vet att jag är en tönt, offer, psyko, knäppis. Men det är det som gör mig till den jag fucking är,och  stoltare kan man inte vara.

Till er andra solstrålar:

Goodmorning :) Emma kommer förbi snart, och vi ska dra på teatern FOOTLOSE! Ska bli nicey. Igår var jag och daniela hemma hos mig, det var skojjigt, vi myste och kollade på HJÄLP drack cola och käkade godis. Perfekt fredag enligt mig. Ikväll kanske emma sover här! Mysigt det med. Så skönt att bara ta det lungt :D
Vad hittar ni på idag? Puss


hon ser lite skum ut på bilden men erkänn att MARIA och MILEY är sjukt
lika på vissa bilder/filmklipp. Helt stört. Tillexempel nu. Detta skulle kunna
vara maria på niornas bal i somras? G-AH!

Shulululu

Godmorgon kära ni :)

När jag vaknade kollade jag in marias blogg som jag alltid gör(den är skeeta bra också!) Hon hade skrivit ett sånt fint inlägg och mig och mitt förra inlägg :D Tack honey! Det tar typ 827476 år att lämna en kommentar på din blogg så det händer sällan, även om jag försöker väldigt ofta, haha. Men tack sötnos!

Nu har jag precis kletat in fejjan med foundation, ska ner och äta frulle och sedan rota fram lite kläder. Jag har alltid beslutsånget med vad jag ska ha på mig, byter alltid i sista sekund. Haha, jobbigt läge :(
Men nu mina små gotte grisar ska smöret,skinkan och juicen fram :D HAVE A VERY NAJS DYJ *SVENGELSKA*

Puss!



PSYKOT PÅ TUNNELBANAN..

Vet ni vad jag vill? Jag vill kunna gå på gatan klädd hur jag än vill utan att en massa äckel gubbar ska glo på en. Jag vill kunna bära mag tröja/ uppknuten skjorta korta jeansshorts utan att man ska få massa med blickar från folk. Inte så att jag bryr mig precis, att dem kollar. Men när dem börjar ropa massa saker efter en, och när dem tillochmed stalkar efter en. Det är då jag säger ifrån.

 Igår när jag skulle åka med tuben hem från stan så går jag ner till perrongen. Där ställer jag mig vid en selecta maskin och kollar på allt snaskigt man kan köpa :P Ville ha en cola.. Då ser jag att det är en typ indie i 30 åldern som står och glor på mig. Jag kollar tillbaka och ser att han ler lite misstänksamt. Kanske var det för att jag försökte mata maskinen med en 20 lapp ( till coolan) haha, men totalt failade.. den ville inte ta emot mina cash. Så jag sket i den, och skämdes lite. Just för att det måste sett sjukt skojjigt ut, haha. Inte vet jag? Han glodde iallafall. Sedan tillslut tyckte jag att det började bli lite obehagligt så jag gick bort allra längst bort på perrongen. Vi befann oss innan prcis i början av perrongen.. så jag gick hela perrongen ned. Sedan kommer tåget och jag typ pustar ut, sätter mig ned. Det går typ 1 station, sedan märker jag hur killen/mannen som glott ut  mig på perrongen sätter sig brevid mig. HJÄLP, PANIK!!! Mitt hjärta slog i 180 och jag greppade ivrigt tag i min mobil och började smsa mamma. HJälp! Kom till tallis tunnelbana om exakt tio minuter! Detta är IMPORTANT! så jag fick sedan svar där hon sa okej. Nu satt alltså killen/mannen och stirrade på mig ( han satt i sätet brevid) alltså inget diskret utan verkligen råglodde. Och just då, asså jag kan inte bara sitta där och leka rädd och blyg. Jag kollar honom djupt i ögonen med min "idiot" stämpel blick, anstränger min röst för att låta ett snäpp hotfullare och bokstavligt talat nästan skriker ut : VADFAN GLOR DU PÅ DITT JÄÄÄVLA ÄCKEL?
Han typ skyggar tillbaka, och genast börjar två blatte brudar asgarva och alla andra i vagnen typ fnittrade lite. Han ställde  sig sedan upp och gick därifrån. Sedan gick han av nästa station. HAHAHAH asså fan vad bra det kändes kan jag meddela. Kändes dock lite strange efteråt.. HAHAHAH, men ack så schöönt det var !!! ;) 
Nej, asså jag får verkligen tillslut DAMP, då kan jag inte hålla det inne längre, då bara kommer det... 
känns jävligt bra att visa vart skåpet ska stå! Cred till mig. 

mamma kom sedan och hämtade mig vid t-baban, och jag kom hem utan några konsekvenser. HAHA!






Learn.

Om det är något jag är bra på i livet så är det att vara glad och främst kärleksfull..
Jag tycker att det är oerhört viktigt att påminna sina fina fina vänner hur mycket dem faktiskt betyder. Tänka på någongång hur mycket dem offrat sig för att få mig må bra...tänka på hur mycket dem skulle kunna offra för mig, tänka på hur mycket jag betyder i deras liv, och hur mycket dem betyder i mitt. Vänner är ingentig man bara ska komma och gå till. Vänner är inget stopp på vägen, nej. Vänner är en destination. Vänner är så jävla värdefulla. Man skulle ju inte klara ett piss om man inte hade en vän. Här kommer ett förjväligtlångt exempel:

Om jag blir sjuk. Då söker jag hjälp. Den hjälp jag får, får jag av antingen en kvinna eller man, som jobbar inom sjukvården. Den kvinnan eller mannen har en vän/bästis/polare/bekant/kollega/familjemedlem, som någon gång fått min doktor att skratta. Den har en vän/familj/kollega som stöttar en. Som ser till att allt är som det ska. Som får ärliga svar tillbaka av doktorn. Detta mår doktorn bra av. Hon/han mår bra, känner sig peppad och går till jobbet med ett allt växande självförtroende. Det självförtroendet som doktorn fått av hans familj/vänner/bekanta/ etc etc. Det är det som gör så att han har orken till att vara engagerad i det fall jag kom till doktorn för. Det är dem som gör att han har orken att fortsätta jobba trots all press, stress ( vad det nu kan vara). Man blir peppad. See my point? Det var bara ett förslag. Vänner är jätteviktigt. Och om man har en vän som man vet att man älskar mycket, man vet att man kan lita upp till 100 % på den är mitt ända tips till er: PÅMINN ERA VÄNNER OM HUR FINA DEM ÄR! för det betyder mycket för en att få höra sådant. Det är viktigt. Det är sådant som får iallafall mig att orka med livet. Medgångar och Motgångar. Vänner. Vänner. Vänner. See that's life!

FaIL

Precis efter att jag hade berömt mig själv, för att vara duktig (ganska) på att uppdatera, så slutar jag helt plötsligt.. want to know the reason? THE SIMS 3!!! asså jag kan helt enkelt inte sluta spela det där förbaskade spelet! Helt stöööört, men det är ju fett kul när man är smått utråkad, att sitta där med sina små simmar... HAHHA. Hur mår ni? Jag mår iaf bra. Ska dra till skolan nu, och såg precis att jag måste kuta!!!!
JAG = TIDSPOTIMIST


Rätt hyfsad uppdatering, va?

Ja, jag tycker att jag blivit betydligt bättre på att hålla er uppdaterade här på bloggen! Cred till mig. (haha ego)
Nej, men det är väll braaaao :D
Nu låter det för fullt från våran lilla smoothie mixer nerifrån köket. Sofie gör nämnligen smoothie.. hoppas hon gör some till mig också! Men ni får ha en fin dag, allesammans. Själv ska jag ringa Daniela en pling... höra hur hon mår..

Puss


SLEEPY HEAD

Jag ska snart sova. Känner mig täppt i näsan och huvudvärken har gjort en comeback, (light) haha.
Nej men jag är sömnig och jag har ingen lust att sova bort hela dagen imorgon, som jag alltid vanligt vis gör hehe..


trött och sliten utropstecken!!

KÄRA TVILLINGSYSTER SOFIE

Sofie

Det namnet gör mig glad. Det namnet gör mig stark. Det namnet gör mig lycklig.

Sofie Kellerman..
Min syster. Ännu bättre, min tvilling syster. Den jag delat 9 månader med tätt intill, varje dag, varje minut i nio månader. Även fasst vi bråkar så kommer ingenting att kunna skilja oss åt. Ända sedan vi var små och lekte oskyldigt med våra barbie dockor till nu då vi ligger och brottas i sängen. Du är den ända jag verkligen verkligen vet inte kommer att överlämna mig. Och det glädjer mig. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket. Så läskigt mycket. Även om vi har haft våra svaga stunder, dagar då vi knappt orkar titta på varandra, dagar då vi knappt hälsar.. Det spelar ingen roll, för du är fortfarande min tvillingsyster. Jag blir aldrig dömd utav dig, du himlar aldrig med ögonen åt mig, du vet att jag är jag, och att det kan ingenting ändra på.. ingenting.
Jag tänker ibland på hur livet skulle vara utan dig. Om du skulle försvinna. Det skulle inte finnas något kvar, inte ett jävla dugg.. usch jag vill inte tänka på det för jag vet helt ärligt inte vad jag skulle tagit mig till.
Små stunder med dig, när du bara knackar på min dörr, sätter dig i min säng och pratar med mig. Varje gång du skrattar med mig, varje gång vi smider små planer, varje gång vi delar en hemlighet, varje gång vi är tillsammans, varje gång du tar min hand. Varje stund med dig uppskattar jag. Jag upskattar dig. Jag är stolt över dig. För du är min tvilling sofie. Jag kommer alltid gå fram i livet med små ord i skallen.
Några av dem är just Sandra&Sofie. Det har det alltid vart, kommer alltid vara. Spelar ingen roll vad som inträffar. Just dem orden. Vi är trors allt systrar..tvillingar, vi kommer gå hand i hand livet ut.






Ingen mer uppdatering för ikväll, troligtvis!

Ni hörde rätt...eller ska jag kanske säga, ni såg rätt? Nu kom min moster precis och jag ska vara social mot dem och inte sitta vid datorn. Duktig jag är va? (a) Men ha en attans fin kväll, så hörs vi senare..
Btw, så är jag i chocktillstånd för en sak... no big deal egentligen men jaja.
Såhär ledsen blir jag när jag kommer på att jag måste städa mitt rum också...
skit.

NY HEADER?

Vi hade tydligen ingen teater idag, så yes då blir det att sitta hemma en stund. Orkade inte följa med till farsta, haha. Latis numero 1. Men iallafall så tänkte jag typ byta header och kanske fräscha till lite här på bloggen. Inget stort ;) Sitter och dricker pärsoncider, yummie. Ska sätta mig på balkongen med hög musik i solen och måla naglarna snart. L-o-v-l-e-y.


MIN DAG

Hej bloggen. Kom precis in, har vart ute lite med Daniela. Idag gick jag i skolan.. tråkigt! Men sedan sista lektionen hade vi bad och jag trodde det var nästa vecka och jag har ingen bikini, gosh. Men såg några söta på cubus som jag antagligen kommer inpuls köpa =P. Iallafall så sitter jag här nu och tar riktigt kassa web cam bilder med den inbyggda cameraaan. Vi är ovänner kan jag ju säga. Men yes, var inne istan idag med Celina. Vi käkade tacobar, drack coola, pratade och pratade, hann med lite shopping, samt så satte vi oss på den där lilla bron vid flytbaren vid gamla stan där det alltid är smockfullt med människor, med varsin XL chailatte :D Myyyysigt värre!
Jag ska nu plugga lite no, ska typ göra det där förbaskade no provet imorgon, i allt vi gjort i kemin.. ig here i come. Nej, nu ska vi vara glada. Livet är underbart...förutom att jag hört att det ska SNÖA I HELGEN? ffffuuuuuccckkk offf, säger jag ju bara. Why god whyy, why can't you let us be happy? Typ. Man mår så bra av en skinande sol ;)
Jaja, enough talking and here comes the mthrfkng pictures :D (varnig för piss kvalite och en trött sandra)





haha dem ser lite skruttiga ut, men med rätt kläder och smycken kan dem nog bli riktigt snygga i sommar
till brunbrända ben. Härligt! Plus att dem bara kostade 50 :- Vilket kap!


shoppade loss gal1 mycket inne på American Appareal. HAHAha, bara en penna. Såg lite fattigt ut, men vad?
jag behöver en sådan, och jag älskade färgen. Mint is soo spring 2010 ;)

Jag är helt OBSESSED with Make Up Stores otroligt bra foundation svampar. Detta är nog 18747
paketet jag köpt.... busig!

och sist men störst en vanlig enkel snygg väska från Belle shoes, förvånad över hur billigt det är där :o
.. Blev alltså ingen JeansJacka idag. Men när mami kommit hem från Kroatien så ska jag ta med henne in minsann.. :D Juste föressten så ringde min kära mamma idag och sa till mig att hon hade hittat min älsklings affär
TOPSHOP där nere, och att hon sett en fin klänning, och ett fint linne där, som hon frågade om jag ville ha. Utan tvekan sa jag ja, för så som hon beskrev att det såg ut..lät snyggt, annars får jag väll ha på mig det på landet i sommar eller liknande haha :)
Men nu, back to work!

DIE DIE DIEEEE!!!!

videoblogg

här får ni en snabb videohälsning ;)


15 APRIL TORSDAG

Nu ska jag snart dra till skolan, ska bara slänga in lite bilder jag tog nyss :) Efter skolan drar jag in till stan med celina. Där ska det drickas chai latte, ätas tacobar, och köpa en jeans jacka. Sounds like the perfect monday to me! Mer bilder sen. Ha en fin dag :D





night

Nu ska jag snart hoppa i säng och sova, ska till skolan imorgon.
puss på er alla.

13 APRIL-TISDAG

ASSÅ ÅH JAG ÄR SÅ FÖRBANNAD JUST NU ATT JAG SKULLE KUNNA TA DATORN OCH SLÄNGA DEN ÄNDA TILL GUBBÄNGSSKOLANS KONSTGRÄSPLAN. Jag hade skrivit världens bästa fina inlägg med en massa snaskiga saker, och sen råkar jag på ett underlig sättt kopiera hela texten, jag greps av panik och kom åt knappen <--- ÅH. Nu måste jag skriva om, men jaja, Vi tar det lite fort.

Jag gick hem idag från skolan. Klarade inte av det, jag trodde bokstavligt talat att jag skulle spy ner daniela, och hela klassrumsgolvet. Haha, nej..eller jo! Mådde sjukt illa. Så jag går hem och sätter på Svenska Hollywood fruar på tv3 play. Somnar en snabbis till det, Sedan pratar jag lite med Celina. Vi bestämmer oss för att ta en trudilutt ner till ica och köpa glass och ta en promenix. Yay. Jag mötte henne och jag köpte en sandwich. Yummie, (satt bra i magen) Heh.
Vi åt upp dem och vi gick hem till henne. Vi satt och kollade på "Bella & Tyra show" måttligt roade, och sedan blev klockan mycket och jag glömde bort att jag lovat morsan att joina henne till Willys. (bajzb00ring) men vi kom tillslut därifrån som två offer med stora kassar i händerna. Åkte hem, och då blev jag helt plötsligt helt slut, trött, yr. Jag la mig i sängen och somnade en liten stund, sen får jag ett sms av Daniela och hon vill gå en promenad. Och som i plikt av att vara hennes bästavän så ställer jag självklart upp! Vi år till en park, gungar, skriker och pratar om en massa. Sedan hann vi med att se ett riktigt stjärnskott, ni vet sånna som bara existerar på filmer typ haha. Vi önskade oss något, snackade lite till, gungade lite mer och sen blev klockan redan så mycket att vi begav oss hem igen. Har precis hunnit äta lite och tigga en 500 lapp från mamma då jag ska köpa en jeansjacka på torsdag med celina ;) Mami och Papi  åker till Kroatien imorgon. Split heter staden. Någon som vart där? :o Haha, jag passade på att få ut min hämd genom att skratta åt dem då vi idag fick reda på att det var värsta feeeeta ovädret där nere i Kroaatiaaa, så hehe. Hämden är ljuv.
Nu dock, ska jag borsta tänderna och hoppa in lite snabbt i duschen. Känner mig frisk, men ändå inte :( buhu..
Jaja, antar att jag behöver sova, så det ska jag göra nu. Godnatt alla er survivors som har överlevt att läsa detta långa inlägg :) Hehe. Godnatt på er, ni är jäkligt fina ska ni veta. Puss

HEJPÅDIG

Jag känner mig sunkig, trött osv osv. Vi får se hur länge jag pallar med skol dagen idag alltså :(
Hoppas ni får en fin dag iallafall. Vi hörs senare! Pussss


såhär snygg känner jag mig nu, hehe.

Mår inge bra...alls!

Jag har skit ont i huvudet, känner mig typ lite smått hängig. Men jag ska pallra mig iväg till skolan iallafall, bara känna efter om jag klarar en hel dag. Humn, tveksamt. Vi får se, annars går jag hem. Idag ska vi som har musik i elevensval ( i min klass) vara uppe och repa i musiksalen, (-.-) hela dagen that's why im confused. Jajaja, nog med tjaffs.
Kunde knappt somna, men tillslut fungerade det. Ska gå upp och ta något och käka, är svinhungrig. Sen måste jag bara få det sagt att mitt rum måste vara ett av dem kallaste i världen just nu. Har nämnligen råkat sova med balkongdörren öppen -.- Lyckat sandra! Men gud vilket negativt inlägg detta blev.. fast jag är lite negativ just nu. Jamena vem är glad när den fryser som fan plus har huvudvärk...?




SOOOVA

Jag slår vad om att jag kommer att se ut som the grudge imorgon. Varför är jag uppe såhär sent? Typsikt mig.
Nej, nu blir det andra bullar minsann. Godnatt fina folket. Eller ska jag kanske säga godmorgon?

Jag har lyckats sova med en sån här hela natten typ 3 gånger. Vaknar alltid upp
och måste typ leta efter den. Haha, hur mycket jag vill att den ska sitta kvar på skallen, så nej.
Vi är inte direkt bästisar, men jag somnar fort ;)


NY DATOR !

GAAAH, jag har verkligen vart sämst på att uppdatera här i bloggen men det är inte speciellt konstigt om man tönker på varför! Let's see, jo. Det började med i fredags då jag märkte att min och sofies allmänna dator typ var helt förstörd. Ajaj, inte bra. Dagen efter så åkte vi till el giganten och glodde lite på datorer, och BAM en skit fin asus som vanligt vis kostar 8000 kronor fick vi för bara 5000 spänn, det var bara på utvalda elgiganten som det var det skitbra priset, så vi slog till. 2 datorer (laptops) såklart till mig och syster :D Och gissa om jag är glad? Yeeeeeeepp. Den är skit lätt fin, och smidig. I love it. Och tro nu inte att jag bara får en dator hit och dit, utan ni ska bara veta hur mycket jag och sofie i typ 2 år har tjatat till om att få en egen dator, det är ju typ självklart, men ne. Vi ska dela. Kul... det leder bara till bråk liksom. MEN ÄNTLIGEN. Nu ska jag försöka att inte förstöra den här datorn det första jag gör ;)
Ville bara berätta det för er mina små läsare. Hoppas ni får en fin kväll/natt! Puss.

EN TRÖTT SANDRA JUST NU. haha, och neeej JAG GILLAR INTE TWILIGHT xD
Ni ska bara se hela mitt rum. Det är som om jag tapetserat om.. pinsamt som fan!
men vad gör man inte, twilight is tha shit.

Fredag 9 april

Godmorgon. Är uppe i bra tid idag, hehe. Jag har försökt att få igång datorn, men nepp, den totalvägrar och då orkar jag inte längre, så jag satte på den här datorn som egentligen är förbjuden.. :o Busigt!
Idag hade jag tänkt dra in till stan, men nej. Jag är hemma och chillar idag. Det behövs verkligen, så nu blir det först frulle sen typ lite gossip girl eller liknande. Nicey Nicey. Ikväll ska jag bort på middag. Ytterst trevligt! Hehe =) Men ha en fin dag. Kommer nog inte blogga pga dator helvettet! G-AH!


HEY HEY YOU YOU


Ut från datorn, kolla på film och ta det lungt är kvällens planer.
Har nyss kollat på Bella&Tyra show. Och idag var Dessie med!
Jag tycker hon verkar vara en rätt skön chey utanför bloggen, för jag kan bli trött på allt provocerande!
Jajajaja, nu ska jag kolla några små bloggar, sen kolla film!
Ha en attans fin kväll snyggingar! ;)


SAVE MONEY!

Nu jävlar blir det spara spara spara inför london. Ska ju fan dit om typ 3 och en halv vecka eller nåt. CHRIST!

Iallafall eftersom att jag har vart så dålig på att uppdatera så aa, här får ni vad jag sysslat med under de senaste dagarna.

På Måndag- inne i stan med celina. (tror att det var i måndags xD)¨vi kollade runt lite köpte chailatte, satt och snackade på sandys.

På Tisdag- Inne i stan, käkade tacobar med celina gick runt och kollade satte oss i gamla stan vid vattnet och snackade om allt.

På Onsdag- var ytterligare inne i stan med Celina för att kolla på bio, vi såg Remember me. Åt tacobar igen och myste. Btw, så var filmen skiiiiiiiiiiiiiiiiiiitbra. Ett solklart måste se. Speciellt för alla som hatar twilight och är fast med beslutet att inte gilla Robert Pattinson. Men i den här filmen slipper man hans oranga/röda ögon och vita glittrande kropp osv. Man får se det naturliga han. Och ja.. juste. Jag dog.

Idag- Var inne i stan med Daniela, vi käkade submarines på götgatsbacken och jag köpte ett rosa oranget nagellack typ, ;) Mys radarn är hög! Men en sak som är äckligt störande är att man sitter där inne, ( ni som vart där kanske vet att det är himlans trångt, finns bara två bord liksom) Så sitter man där, har beställt en fet submarine med överflödig curry dressing. (köper bara curry&kyckling röra) och så ska man ta första tuggan. Och man blir helt gul och gäggig runt käften, och bara det är ju ett minus. Men sen känns det som att dem i kassan granskar varenda vareenda liten rörelse man gör. Typ kollar in hur man tuggar, dräller, spiller osv osv, (listan är lång) Man ba: Åh -.- SEN, det ännu fetare minuset är att DET ÄR JU FAN ETT JÄVLA STORT GLASFÖNSTER, så dem på gatan kan också spana in hur man sitter där som ett litet jon, och försöker proppa i sig sin feta macka och dressingen rinner och man sitter där, och smaskar vidare. Hemskast är ju när det går förbi en snygg kille.. man ba: HEEEJ,*ler med gul dressing på tänderna* HAHAHA, okej. Nej så gör jag inte, men get my point? Jobbigt värre. Jaja, jag ska sluta klaga. Ska inte äta där någe mer! Puh tanken gör mig glad =)




IM OUTTA HERE

Nu drar jag in till medis pedis! Ska hämta ut biljetter till remember me, MED MY MAN ROBBZ!!
Woho,. ska möta celina i gullmars.hann förresten inte med någonting (sminka osv), för jag tog fel på tiden, så det blev lite stress men nu är jag done and done för att gå. Så catch u later popstars! Love yahhh ;)


DRAR TILL CENTRUM

Hej mina gummor och gubbar små/stora. Jag ska dra ner till La Centrum (kanintespanskakommeraldrigkunna)
Och ta ut typ 300 eller liknande, ska nämnligen på bio idag och vilken film säger jag sen. Åker med fina Celina. Woho! Iallafall, så mååste jag dra nu. Har ont om tid! puss



hahahha, jag ser ut som ett lik på andra bilden haha. Var bara tvungen att lägga upp.
Lägg också märke till att jag är sjukt sliten. Cycklade minsann hem igår natt/morse
klockan fyra. Jag kom i säng halv fem. Även har jag lyckats dröna mig upp.
GOOD WORK!
berättar mer om morgondan/NATTEN/MORONEN sen ;)


UPDATE!

So sorry för typ etta i världssämst uppdatering, men ja. Fint väder har det vart (förutom idag) sen så har jag hela dagen legat innomhus med bästis för hon har inte mått så vidare bra om man säger så..
Jag och Daniela ska typ dra till erik och niklas, så det är inte säkert att hon kan följa med, och då vene jag heller om jag riktigt pallar. Hehe, sorry guys..! men jag tror att vi drar dit!!


EN VANLIG SÖNDAG

Fan vad underbart vädret är utomhus! Man blir helt lycklig, och det är sådanna här stunder man ska ta vara på. Hörde att det tydligen inte skulle vara tipp-topp väder ute nästa vecka. Buhu! Har precis ätit lite waffles med släkten. Yumm Yumm! Nu sitter jag mest och leker framför webbisen med sofie (SYSTER) här har ni resultatet av två tvillingar vardera en (sofie) just brytit ryggen på mig(sandra) känns det som!! Ouch..






THE CALM TOUCH OF NIGHT, YES I KNOW, I SEE, I FEEL!!

Nu blir det vaniljglass och maränger och annat gott i stora lass, och film-time! :) Jag och systeryster gick ner till tha centrumo och köpte lite godsaker inför kvällen. Vi vill känna oss smarta så vi hyrde blonde and blonder med pamela anderson och denise richards! c00la BRUDAR haha..



WOHO PÅSKISAFTONIS!

GLAD PÅSK!

har precis käkat mömzig påsklunch..(lite sent) höhö. Gott var det, så nu är min mage glaad :D´
Åh, vad jag längtar till london! :o Helt insane! Jag SKA spara nu, MÅSTE spara nu, vill inte gå runt där som en fattiglapp! Så nu är det spara som gäller :) (lycka till med det när alla har så fina collage på sina bloggar med kläder-.-)
Alltså vädret ute är helt underbart, MAN BLIR SÅ JÄKLA GLAD AV DET!
Nu tänkte jag ladda in lite ny musica till min mobil, och sen ta en lång skön promenad och försvinna in i musiken. Hehe, Men gla påsk på er alla söta små fina jävlar ;) Love yaaaaoo.




IM GOING TO BED TRYING TO MELT ALL OF MY THOUGHTS, good luck. yeah, i'll try.


sleep tight, sleepypants!

Yep, i noticed..

Jag försöker, jag påminner hela tiden. Men det belönas ju aldrig. Vill du inte längre, har du tröttnat på mig? Om inte, varför beter du dig som du gör? Varför pratar du inte med mig längre? Även om du inte tänker på det så plågar det mig. Långsamt och säkert. Dags att tänka efter! Jag gråter ofta. För du betyder så mycket för mig, och tanken på att du inte skulle vilja ha mig kvar, att jag inte skulle ha dig längre hos mig.., det finns inte ord som beskriver hur mycket jag ryser av tanken, inga ord som får mig att må mer illa. Jag älskar ju dig? jag älskar dig som in i helvettes helvettes helvettes mycket. Men ska jag fortsätta kämpa om jag inte är säker om du vill fortsätta kämpa med mig?
Snälla låt mig veta. Snälla berätta det för mig. Berätta om du är sur och varför, berätta för mig hur mycket jag betyder för dig, om jag ens gör det. Berätta!



DRAR IN TILL STAN

Jag ska sminka mig, och fixa lite innan jag drar in till stan med Celina. Woho. Vi var där hela dan/kvällen igår, och vi lyckades gå runt heeeeela stan, skojar inte!! Helt insane.
Nu blir det tagg till 100 och en stor fet kopp med te, innan jag drar.
Puuuuuuussssss

(tog en bild på min garderob...)


(not haha)