MARIA LEJDESTAD!

Jag började gråta när jag läste marias inlägg, på hennes blogg! För det är så sant!
http://mariua.blogg.se/2010/january/sandra-min-lilla-angel.html

Jag och Maria har känt varandra ett tag nu, men som vi båda är medvetna om så har vi glidit isär väldigt mycket.

Maria, Maria, Maria! Det finns så sjukt mycket som jag vill säga till dig. Det tog bara slut så himlans fort känns det som.. Maria du är en sån sjukt fin och otroligt underbar människa. Jag säger/skriver inte bara det utan jag menar det verkligen. Alla minnen med dig, alla gånger vi vart flummiga, alla gånger jag sovit hos dig, alla trocadero stunder, alla minnen med dig är ååååh, bara jag tänker på det blir jag svag. Jag blir så larvig, för jag får typ tårar i ögonen när jag tänker på det. Det är bara så sjukt!
 Maria, du har gjort mig till den jag är idag. För att jag kommer ihåg att jag var väldigt osäker på mig själv i sjuan, jag visste typ ingenting, jag var osäker på att dramaklassen verkligen var rätt för mig, jag var ganska osäker på mig själv och allt sånt. Sen blev vi allt bättre och bättre vänner, och jag var jätte glad över att jag hade hittat en ny riktigt fin vän, som jag verkligen började gilla och kände att hon gillade mig tillbaka. Jag kände mig mer och mer säker på att hon verkligen skulle finnas vid min sida vid alla motgångar och nergångar! Och jag berättade för mamma att jag var så himlans glad, för att du fick mig att känna mig speciell.. och jag var verkligen lycklig. Du har världens finaste personlighet, och står verkligen för den du är. Det inspirerade mig och du fick mih lätt att känna mig mer säker på mig själv och i mig själv och du blev fort en stor förebild i mina ögon. Jag såg verkligen upp till dig, och det var det som kändes så himlans bra. Samtidigt som jag LIVRÄDD att du skulle typ tröttna på en liten skitunge som jag! Haha.. Du har verkligen förendrat mig till en sån bättre och starkare person du skapade det nya jag. Och jag kommer aldrig, ALDRIG att kunna tacka dig nog för det.. För att du var just den Maria som jag ville du skulle vara, för att du var du helt enkelt! Det var du och jag mot världen.. Men på sommarlovet så var vi båda väldigt upptagna! Och sen så hände det en massa saker som jag inte har lust att dra upp här i bloggen. Men jag vill bara att du ska veta gumman, att det är ju sånt som händer. Alla bråkar! Men jag tror att det blev förvärrat pga att vi aldrig bråkat eller ens tjafsat om något tidigare! Och sen så har det bara rullat på, vi har blivit sams och jag fattar inte varför vi inte träffas? Båda är ju rätt så upptagna med skol arbeten, särsklilt du Maria, som kämpar på och som äger i skolan ;)! Men ändå liksom. Saknar dig så sjukt mycket. Och jag vill bara börja om på nytt! Nytt kapitel med dig, ett som säkerligen kommer bli ännu bättre. För jag behöver dig, jag tänker på dig och jag saaaaaknar dig så FANDERS MYCKET!!!!
Och jag älskar dig maria! Kommer alltid att göra det.. alltid. Do never forget! PLUS ATT JAG BEHÖVER NÅGON SOM ÄR LIKA KÄR I TWILIGHT SOM JAG! ALLA SUCKAR ÅT MIG :( !

<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
love you babyboo!







MOVIETIME!






Jag har ett par filmer som jag längtar skit mycket till!


- The Runaways (Med kristen stewart och Dakota Fanning.)

-
The last song ( Med Miley Cyrus)

- Remember Me (Med Robert Pattinson!)

-
The third chapter of the Twilight Saga Eclipse! (i love)

- Valentine's Day! (Många olika otroligt duktiga skådespelare finns med i filmen, sen mina lovies Taylor och.. hehe Taylor ;P )

Det är typ dem som jag verkligen längtar otroooligt mycket efter..
Fan, nu måste jag börja spara lite mer cash till bio.. + att jag måste stoppa tummen ur röven för att gå och se avatar! Har ju inte sett den.. :S

I nästa inlägg tänkte jag skriva ner alla missar dem gjort i filmen "New Moon" (:

kiss and toodles!



Bff's Forever... humn?

Jo, jag vet inte om ni hört. Men man kan numera läsa lite varstans att det går rykten om att Selena bytt bästis! Från Demi Lovato till Taylor Swift? Jag är nog ganksa... chockad.. trodde inte detta skulle ske.. Jag spanade in på vad Demi sagt om situationen här är lite hett gossip ;

Demis ord efter en konsert om selena;

-Det finns tider då även om man känt varandra väldigt länge så förändras man som person. Bara för att vi var bästa vänner betyder det inte att vi alltid kommer att vara det, säger hon..
Sedan när en annan frågat vad som hänt mellan henne och Selena så var hennes svar - Det kan du väll fråga Taylor om..

Så vad säger ni? Vad händer egentligen mellan dem tre? Antar att vi bara får vänta att se!






eller har hon bytt ut sig..?






..... Toodles ;) ( och glöm inte att kommentera.. ) kisses!


UPDATE!

Hej bloggen (:

How u doin? Jag ska faktiskt sova typ NU, för att jag vill orka gå upp imorgon. Ska bara sätta ihop en liten outfit, och borsta tänderna. Jag satt och spanade in heidi som är ny opererad, och jag gillar verkligen inte den nya look hon opererat in alltså. Nej, usch. Det känns bara så himlans oäkta. Spana in bilden liksom?
Jaja, vad tycker ni ? Godnatt på er, puss.


jag tycker att hon är så mycket vackrare och sötare förut!
Just my point of view..


Bråk bråk bråk!

Orkar inte blogga så mycket, har för mycket att ta tag i. Måste logga ut snart (:

Pusspuss

pizzaaa,

Tonight wer'e eating pizza, oh that's so gr8 cuz im so HUNGRY! anywayz, right now im just sittin here with nothing to do. Watching some selena own vids. Big smiles on my lips right now, when her cousin or sister sophie says funny things, ahwie soooooooooo cute! ;) Hahha, i don't know why im writing in english, but i just feel like doing it. I can't wait til im going to london!! Ahww! Anywayzz gotta go.. LOVE YAH!




Mycket uppdatering från skolan..

Heyheyhey, long time no see! Hahaha..

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag var hemma hos daniela till drygt klockan halv elva eller något liknande, så därför blir det mycket uppdatering här från skolan ;)
Jag känner att jag har lite huvudvärk, men det går väll förhoppningsvis över.. kan det kanske bero på att jag sket i frukosten imorse för att jag ville sova lite längre.. jag är hopplös med andra ord hehe!

Men men dags att jobba, wish me luuck!


Tralala!

Sitter i skolans datorsal igen.. Men nu har jag rast, så tänkte passa på att blogga lite (;
Anywaysss, jag skulle åka in till stand idag efter skolan med angelica men, hon blev sjuk typ och då kunde vi inte :'( synd synd, men that's life! Hoppas hon kryar på sig <3..
 
Ska fixa spotify här på datorn nu! Men jag bloggar senare ! Pysspysss


PLUGG PLUGG!

Nu måste jag  plugga hela kvällen :'( Har nämnligen no prov imorgon!
Jaja, gotta bounce.. WISH ME LUCK!

Schooolie ;)

                  
nu sitter jag och Dannie i datorsalen, och vi ska jobba med ett modet geom tiderna projekt.. ska leta lite fakta,
men kan inte hjälpa att blogga lite, haah (:

Puss på er!


Babyboo!

NU ska jag tvätta bort allt smink, plugga lite sedan sova!! Jag är så trött på att tvinga mig upp ur sängen på morgonen, så jag ska försöka slippa det imorgon. + att jag är attans tröött ;)

godnatt. Love yah!

Skooolan!

heyhello bloggen! (: 
 
sitteri skolan nu, ska typ jobba med någon artikel, om jag fattat rätt... heheh!
Sitter och lyssnar oå Paramore- use somebody! Så bra (: Och lite selena gomez..

Tralala! Nu måste jag jobba. Hoppas ni får en toppen dag!

Toodles and kisses


Godmorgon världen!

Jag vaknade klockan ett, och gick upp och spelade guitar heroo.. ända fram till halv tre då gick jag ner och åt frulle..  SHIT! måste sluta att hålla på så som jag gör (;

Anyways idag så får vi gäster, så nu är det bara att städa ducha, städa igen, sminka mig och välja kläder..
JAG HAR BARA 2 OCH EN HALV TIMMA PÅ MIG! fyskäms sandra!.. eller ska jag säga, dumma guitar hero?

Toodles


obsession.


Sleep tight!

Hej bloggen ;) tänkte bara slänga in ett litet godnatt-inlägg innan jag ska sova, för det ska jag göra nuu ;)

Godnatt, tack för en fin dag. SOVGOTT!

kiss and toodles!

(en sömning sandra )

xoxo


Better do it right next time..



hey hello bloggen.. Sitter och kollar på när idioten kanye west förstör den söta taylor swift mitt i hennes tal...
då undrar man om det verkligen står rätt till i den fult rakade skallen, allså...

Iallafall så har dagen vart AWESOME! slutade med att jag och Daniela satt och spelade guitar hero typ ända tills nu från klockan halv fyra typ... hihi! Iallafall så var det mycket kul, och bra musik också..

ÅH JAG ÄR SVINHUNGRIG, och vill ha mat NU, NU, NU, NU. men mina otroligt fredagslata föreldrar har inte ens stopppat tummen ur röven, och börjar laga den än.. SUCH A SHAME! anywayzz, ska dra nu.

Kiss and toodles på er!

U got me smiling in my sleep..

Heyhallooo!
Jag är faktiskt helt slut i kroppen.. för lite sömn antar jag..?
Iallafall.. Imorse var jag hos doktorn.. inte kul. Men han var trevlig, och det gick bra!
Efter det gick jag till skolan igen. Och då hade vi svenska.. skulle skriva en egen bruksanvisning. Efter det hade vi lunch. Sen så hade vi lite AT sen fick vi gå hem eftersom att vi inte hade idrott! YAY!

har inte hänt så mycket i mitt lilla liv. Sitter och tråkar lite. Spanar bloggar, osv.
Här ska ni få några snygga bilder på den otroligt söta blake livley.. ENJOY!





LOVE, AND EVEN MORE LOVE.


DOO DA DOO THEY'RE ALL GONE!

Om det är någonting som är så jävla jobbigt, som verkligen är en självförtroende sänkare är när man vaknar upp på kanske ett någolunda bra humör. Man går till spegeln, och märker NE, faaan en finne -.-!
Det är så jobbiigt, och jag vet nog att många tycker att det är lika jobbigt som jag tycker..

Jag har värsta kost tipsen till er som vill ha mindre finnar! 50 % mindre faktiskt. Inga dyra ansiktscremer, eller någonting annat tjafs utan bara b ara tänk på din kost. Vad du stopppar i dig helt ekelt!

Huruvida det man äter påverkar förekomsten av acne har länge debatterats, och det har ofta varit fettet som pekats ut som dåligt för hyn.

Men en studie från RMIT University i Australien har istället kommit fram till att en kost med lågt GI och mycket protein kan förbättra huden dramatiskt.
– Kosten har länge trotts vara orsaken till acne och chokladen har utmålats som boven i dramat,
men jag var förvånad över hur lite forskning som utförts inom det här området, säger huvudforskaren dr Robyn Smith i Journal of the American Academy of Dermatology.

Hennes forskning fann att GI-dieten minskade antalet finnar med 50 procent jämfört med den västerländska kosten med högt GI och mycket kolhydrater.

En kost utformad för att motverka acne ska därför innehålla så lite raffinerade kolhydrater som möjligt, och istället fyllas med färsk frukt, grönsaker, fullkorn, magert kött, fisk och skaldjur. GI-metoden tillåter också den klassiska acne-syndabocken choklad – men det ska vara mörk choklad med hög kakaohalt.

Hoppas det hjälper er (: ÄT FISK NU! haha.

xoxo


NAGELLACK!


Nu ska jag måla naglarna
, sen plugga. Datanörd som jag är, har fortfarande inte lyckats slita mig iväg från datorn...


Red and white!

HOLLER!

Jag vill verkligen hitta den där söta, oskyldiga vår/sommar klänningen.
Jag kollade på gossip girl häromdan och såg att leighton/blair bärde en så sjukt otroligt söt långrandig vit och röd klänning! Jag dog typ. Den var underbar! Så jag började söka på lite klänningar som liknade den, och hittade snart EN JÄTTE SÖT med en rosett på! I found my dress.. meeen.. minuset är tråkigt nog att jag tror att den är från TOPSHOP.. men är inte säker.. Är det från en ny/gammal kollektion.. Åh! Whatever. Får leta vidare! :)
Här har ni sockerbiten;


vita converse, och bruna ben till detta! LOVLEY WITH A BIIIG L!

toodles


TILLBAKA!!!

Heyhello, alla sköningar :)

Jag har bestämt mig för att börja blogga här på blogg.se igen...  känns faktiskt som ett bra beslut. Och nu vet jag inte ens hur länge jag setat uppe och fixat med designen. Jag vill först bara säga; 1. Jag är verkligen verkligen inte dator-kunnig. 2. GOD BLESS designadinblogg.se! Åh, jag är förtusan helt utmattad. Hahaha!

På dagen nu så har jag varit med Daniela. Snackat om typ allt. Men mest det vanliga, haha.
Sen så gick jag hem, suttit här och segat lite (: Meeen, jaa. Iallafall så tror jag att jag ska ta och plugga lite till provet som jag har nästa vecka i NO. Inte min starka sida. Men desto tidigare man börjar läsa skiten, desto bättre resultat!! good good gooood.

Ja, hörrni. Hoppas att ni kollar in mer ;)

xoxo