you don't understand.

Livet är inte lätt, det är ingen som skrivit på en garanti till mig att det ska vara det heller. Saker och ting händer. Jag är som person... ganska lätt att såra. Blir hur lätt som helst orolig. Blir uppskakad av något som få skulle bli det av. Jag är rätt kass på matte, och på no. ( mycket kass) jag är rätt kass på att vara de som folk ibland vill att jag ska vara. Men jag är bra på saker också. På att skirva av mig (hoho) på att sjunga, på att vara mig sjäv, och att vara snäll. Är också öppen för förslag, och stör mig vääääldigt sällan på folk.

Något av det värsta jag vet, det är när folk inte tror på mig.
Jag hör ofta att jag är världens finaste underbaraste vän man kan ha. Finns alltid där med öppna armar redo att fånga dig om du faller. Jag är nog världens känsligaste vän också. Allt som händer kan ligga och snurra i min skalle i veckor, det kan äta upp mig inifrån.. Går också ofta och sover med en knut i magen. Som igår. Jag ville höra sanningen. Istället fick jag inget svar. Jag stod hjälplös. Jag menade ingenting sånt här. Jag ville bara ha en kort simpel paus för att jag ville känna saknad. Det spelar ingen roll hur mycket eller hur många andra personer jag spenderar olika tid med. Du har din plats!!
 Jag tar för de mesta insiativet. Har ofta vart väldigt förlåtande. Men det har varenda gång gjort mig upprörd. Jag ville prova något nytt, stå på mig lite och känna att någon annan faktiskt tar insiativet den här gången. Jag ville känna den känslan, se om den inte var lika smärtsam. Men nej för då sårade jag dig istället.. Fick dig att tänka andra tankar än det som var menat. Du fattar väll att jag inte bara sådär kan sluta tycka om dig, sluta älska dig. Sluta vilja vara med dig. Avsluta det vi hade/har. jag blir nästan besviken när jag tänker så. Har jag inte visat tillräckligt att det vi har är ett band som nästan inte går att klippa av? Har jag inte sagt att jag älskar dig tillräckligt för att du ska förstå? Prata med mig. Vi går inte på dagis. Och jag skulle verkligen uppskatta lite förtroende, och medlidande. För jag har det för dig.