.

SSMILEY.DEVOTE.SE ÄR MIN NYA BLOGG PÅ DEVOTE, KOMMER ATT VARA DUTIG PÅ ATT UPPDATERA MED FOTON DÄR OCKSÅ!

Klicka HÄR för att komma till den.

XOXO SANDRA

Jag känner mig kass.

Hejhalloj!


Jag känner mig så jävlans kass på att updatera. Men jag känner verkligen ingen större lust numera, funderar på att börja blogga på devote, det känns så mycket enklare. Ska nog göra det, men jag orkar inte börja fiffla med det just ikväll. Dagen har vart superskön, vart med daniela hela dagen, och nu sitter vi i hennes rum och myser(:

Jag ska börja bli duktigare med bilder osv på bloggen. Ska börja ladda< min systemkamera, som jag ALDRIG andvänder!! Och fixa in lite fina bilder. Måste och vill få tillbaka det dära saftiga coola bloggsuget, det är härligt måste jag medge. Nu ska jag vara social mot daniela, kanske läsa paows blogg först eller något sådant.

Keep on rocki'n


sandra

.

dåliga bloggaren hära!






Hej alla! (: whats up? idag åker jag till farsta med, mamma och Danniiiiiie.

Hörs senare :) <3

.

dåliga bloggaren hära!






Hej alla! (: whats up? idag åker jag till farsta med, mamma och Danniiiiiie.

Hörs senare :) <3

BLOGGTIME!

Hej bloggen. Har fan ingen större lust att blogga numera :/ känns lite segt. Hade ju ganska många besökare förut, nu så har ni sjuunkit som fan! Det suger.. Jag som har fått en ny design och allt. Den är fin, men den behöver finslipas och det är en massa saker jag stör mig på. Kommer säkert att kontakta Elvira lite senare i vinter.
Ikväll är det idol, okej det har typ redan börjat. Varför gillar jag inte idol längre? Är det för överskattat elelr vad? Fattar bara inte. Jag som brukade älska det. Men det kan ju vara för att jag inte har någon speciell älskling, som jag tidigare haft. Aanyways, nu ska jag vara tråkig och säga hejdå.

Har knarkat New Moon soundtrack hela kvällen, och det kommer att fortsätta. Jag kommer att sitta och sjunga med till alla låtarna i filmen sen. HAHA!

Puss och Kram.

sandra

.

HEJ BLOGGEN!

 är ivrig, glad och tacksam just nu. En person har nämnligen fixat min bloggdesign! Åh, jag är sjukt nöjd, men den är inte riktigt klar än minsann, nejdå. Lite mera grejjor kommer att ske. Efter att allt är klart ska jag såklart skriva ett långt och mesigt tack inlägg till honom! Dagen har vart bäst. Men jag är för glad för att prata om skolan nu. Nu ska jag göra några ansiktsmasker och ta ett bad, tända ljus. Nästa nånad ska jag beställa. Miles To Go med miley cyrus. Och efter det L.A candy med Lauren Conrad. Can't waait! Anywayys, nu måste jag stoppa ur tummen ur röven och röra mig neråt, och sätta på vatten till bubbelbadkaret! Åh vad skönt, imorgon har vi sovmorgon, och det jävlar ska jag utnyttja! Jag som har gått upp klockan sex varje morgon, ska minsann få sova ut. FAN VAD SKÖNT. Sitter och läser Desireé Nilssons fåniga bråk med Paulina. Åh hur mycket ska dem hålla på? Jag gillar dock Paulina, hon verkar mer mogen och jordnära! Jag hade egentligen ingenting emot Dessie förut, men jag tycker hon verkar vara en skithög till kompis, och usch säger jag bara.  Jaja, nu skiter vid i det för ska jag baaaada, catch u later popstar! :)


(love both)


Sitter vid en dator och filosoferar!

Haha, nej det gör jag verkligen inte. Mer sitter och somnar. Jag har kört fast med scenariot. Har inga ideér och jag behöver verkligen snacka lite med dem andra. Anyways, en ny design är på G, och det är en hemlis om vem som fixar den. Vi får se om jag blir nöjd! Hope so!
Jag var jätte duktig och åt tre grova mackor och ett glas apelsinjúice till frukost idag. Snacka om att vara ovan, säger jag bara!! 

Nu ska jag kolla runt lite och försöka få mig lite inspiration för att fortsätta skriva..
Får se hur det går, hehe.

Puss och kram!

 
( läängtar SÅÅÅ )

JAG VILL HA BESÖKARE!

Åh, jag blir fan nästan deprimerad av att kolla på min statistik! Haha, men det kanske inte är så konstigt att ni inte kikar in efter som min blogg är både tråkig, och jag uppdaterar aaldrig. Är sjukt trött på min design, även om jag älskar den. Victor ska typ fixa en ny åt mig, så det är snällt. Elivra sen söta pricken, skulle ju fixa. Men jag är fattig, och jag behöver en så snart som möjligt. Jag har lite ideer om hur jag vill att den ska se ut, och nu återstår det att se. Okej, jag var i farsta nyss. Köpte en ny foundation. Och nu ska jag ut på en promenad med mamma, och prata lite. Skönt väder ute, även om det är grått så är det ändå höst liksom. Vad mer kan man kräva?

Så, uppdaterar senare. PS. JAG VILL HA EN LAPTOP NUUUU!!!!




TÄVLING!

Jag är med i en tävling hos Juulan, där vinsten är två stycken New Moon biljetter. Vill du också vara med? Klicka då in här och läs mer om tävlingen!”

Nu får man hålla tummarna! :)

Blogga! UTE vs INNE?

                    
Jag har kollat runt lite, och det sägs vara en ute period att blogga? Is that really true? Ikväll är det blogawards! Har dock inte kanalen det sänds på men whatever? Jossan kommer hit, och vi ska typ hitta på något skojj!

Måste också spana in mtv's hemsida. Är det the city ikväll? MÅSTE MÅSTE KOLLA PÅ DET ISNFALL!
aanyways, ska städa lite nu. Byebye miss american pie! :)


BÄSTA DAGEN?

hejhallo bloggen! Får egentligen inte blogga nu. Men vad gör man inte? Har bytt bakgrundsfärg nu också. Hehe!
Det är kul att prova nytt tycker jag. Iallafall så kommer detta att bli typ väärldens bästa dag.. bortsett från skolmaten. Ska slagga hos Dannie ikväll, och det ska bliiii asnicey! :)

Anyways, jag har jättemkt saker som jag måste fixa. Blandannat fixa bilder till statist.se ( har haft det länge, även så har jag inte gjort det än -.-) Mamma betalar lixom. Man baa : haaallo! Sen måste jag fixa utvecklingssamtal lapparma, snark! JAJA BACK TO WORK, JOBBA MED MANUS.

XOXO


I <3 HEMKUNSKAP!

Har fått lite orningochreda på grejjer, som vart en börda. Sen så har jag haft världens migrän i morse, okej. kanske inte migrän, men världens fetaste huvudvärk. INTE SKÖNT!? kom till andra lektionen då vi hade engelska, det gick bra men en sak som är fail, är att vi har samma glosor soim förra året, hahahaha så det är ju aslätt!? Jaja, ett xlnt är väll bra, men skulle upskatta engelska på en högre nivå. Anyways. Just nu gör jag inte mycket alls, elelr jo har skrivit lite manus till årets julpjäs. Den kommer bli asdåålig.. hehe. Nej men den kommer väll bli som vanligt. Inte mera än bra. Har skrivit en hel turistscen som vi ska ha med. Det  kommer iallafall att bli jättekul. Jaja, nu dampar mina vänner på att jag sitter och bloggar. Men men, hörs senare. VI HAR HEMKUNSKAP EFTER LUNCHEN. ME LOVE!

IM OUTTA HERE!

väärldens snabbaste inlägg! Daniela kommer nu, och vi tar bussen till sköndal. Där ska vi på fest hos elin.

Puss


DÅLIG UPPDATERING!

Heej allesammans. ( ojojoj många som ni är ) Hehe. 
Just nu är jag på en rolig tillställning, hAHAHA Naej, Men jag är hemma hos klara med johanna och sofie. Vi köpte typ fyra olika pizzor ( klara köpte ) hehe. Och vi åt dem och sen kollade vi på " friday the 13:th" heter den typ. Hahahaha, anyways så ska jag typ vara social nu. Puss och kraaam.'

Datorsalen!

Jag befinner mig just nu i skolans datorsal! Dem andra åttorna jobbar med manuset till våran julpjäs. Det är väll typ roliga scener med men om jag ska vara helt ärlig, så fattar jag typ ingenting. Anywayyys. Måste kolla tallriksmodellen nu inför hemkunskaps provet efter lunch! Hade no probv idag ocksåm gick ganska bra.. Fick lite hjärnsläpp på en uppgift eller två. Men det händer väll? Jaja, gotta go.

Puss


Dagen!

Har vart hemma från skolan idag. Har känt mig allmänt dålig. Ont i halsen och imorse hade jag en as obekväm känsla i hela magen. Aldrig känt just så förut, Freaky! Anyways, im not up to much. Har blandannat övat lite inför provet imorgon! Kommer gå bra tror jag. Men nu ska jag gå ner och göra lite bubbelvatten.

Se you laater!  Xoxo

haha luvan ser störd ut.

ME LOVE TULLY'S!

Åh, mitt nya favvofik! Så himlans myysigt!! Iallafall. Jag och klara, satt där i hela tre timmar, och belive it or not, men jag kom faktsikt hem nyss, okej för 25 min eller något. Sitter nu med en sån hära lyxansiktsmask!
NU MÅSTE JAG TA UR DEN KOM JAG PÅ! :)


Haha, fort fort. Dagen har vart bra och jag har fått ganska mycket gjort. Men nu känner jag att mitt stone face behöver lite skvätt vatten. Puss


RAAST!

Sitter i datorsalen, och har jobbat med min skapelseberättelse. Den är ganska rolig.. Hehe.
Iallafall. Dem andra åttorna har typ jobbat med manuset, jag oorkar inte mera. Jag och dannie har skrivit ganska mycket på scenariot, och nu får dem forstätta. Iallfall, så vill jag bara sluta nu. Dra hem och sen åka in till stan.
Det ska bli så mysigt. Tror att jag kankse käkar middag där också.

Aanyways, nu ska jag in på facebook en snutt, om det funkar på den hära datorn.
BIG PLANES PÅ G BTW! ÄR LYCKLIGAST. SKA INTE SÄGA NÅGONTING MERA FÖRNSEN DET ÄR BESTÄMT.
MEN SÄGER BARA EN SAK. VI SES SNART!!


kisses



White Horse.

Im not a princess, this ain't a fairytale. This ain't hollywood, this is a small town.
Åh vad den är bra låten, WHITE HORSE- taylor swift!  Ska lämna in min text om henne idag till kurt.

Dagen :

- skola
- fika med klara på tullys
- plugga med klara på tullys! ( måste komma ihåg alla dessa No papper -.-)
Aanyways, nu tickar klockan jättefort och jag måste sticka :)

Puss på er!


Some information!

Sitter hemma hos emma nu och skruttar. Daniela kom för typ några minuter sen.
Åh mina humörssvängningar är ootroliga. Är glad, och allt känns awesome ena sekunden, andra sekundeen så mår jag skit, och allt känns trist och grått. Det är väll så det är. Nu har sofie flyttat in i mitt rum, och vi har ca arton kuddar tillsammans, hehe. Hela sängen är fylld med kuddar..  Haha. Gårdagen var bra, jag lagade middag och det blev grillad kycklig pasta pesto sallad oc god dressing. Yummie. Idag på morgonen så var jag och emma nere och fikade lite på G-star i gubbängen. Det var god chocklad, men deras jävla morotskaka, fyfan! Osten som ska vara ovanpå var någon jävla pulverblandningsskit, så kletade av den, och åt själva kakan istället :) gick bra det med. Imorgon längtar jag till. Ska ju fika med klara, men det vet ni ju redan. Iallafall så ska jag vara social nu. Catch u later popstar!

Just tävlingen: Maria Lisa och Linnea blev dem tre finalisterna, Grattis maria, så jävla grym. Sen så träffade jag Sofia också. Det var kul och vi typ gick runt lite senare mot slutet. Sen åkte jag och mamma hem, och jag var nöjd med min insats, det gick bra. Men det är den högsta klassen ever allså. Alla är otroligt duktiga! Aaanyways, nu vet ni lite mera puss. Såg också Anna där ( marias lillesyster ) Kände inte igen henne först, men sen så vinkade jag, och då vinkade hon tillbaks, så det var hon iallafall. Hehe.)

Puss igen.

MOT ROSA CHANSEN!

NU ÅKER JAG TILL ROSA CHANSEN = ROSA BANDET TILLSTÄLLNING OCH SJUNGER!
Ska bli super kul, och jag har redan värmt upp rösten, :)

Jag ska sjunga i will always love you. Och där nere i centrumet så kommer jag nog att träffa sofia hoessini (stavning?) sen så ska jag träffa min älskade maria igen! Wihoo. Längesen nu ju :(
Aaaanyways, make me break a leg, och sen så får ni lite bilder :)


haha, det ser ut som om jag har värsta puckel ryggen.

strike a pose yao.





Catch u later popstar!


BEFORE ITS TO LATE

Filled with sorrow filled with pain, knowing im the one to blame. For leaving youre heart out in the rain, and i know your'e gonna walk away, and leave me with the price to pay. But before you go i wanted to say.
Im sorry...

MIN OUTFIT :)

HELLOJ! HAR ASABROTTOM. TÄNKTE BARA SLÄNGA UT LITE BILDER PÅ HUR JAG SER UT IDAG.


Allt grån gina förutom väskan från Topshop.

Gotta go. Love you

Sovmorgon!

Tjenare bloggen! :)

Idag börjar jag klockan 09.25.. jag tror att vi har musik först lektionen.
Nu sitter jag och lyssnar lite på Bellas Lullaby. Kan bara inte vänta att få se New Moon. Det kommer att bli det bästa på året! Sen nästa år, så har ju eclipse premiär den 30 juni eller juli? Vad var det? Haha, jaja någonting av det :) Dagens planer:


- teater 16.40
-mysa med sofie ikväll!

Ojojoj! Många planer.

På måndag som jag längtar till, så ska jag och klara sätta oss på vårat stammis fik.
Pinsamt att dem som jobbar där kände igen oss HAHAAH! och så ska vi plugga! :)
Riktigt mysigt faktiskt, tänk sen snart när jag får min laptop så kan man ta med den också?
Åh, Do Da Do It's all good!!

AANYWAYS, nu måste jag sminka mig, se u later popstar!







You should have been asking youreself why?

Planer Planer!

På lördag - rosabandet i sundbyberg! Jag ska sjunga.

Tre veckor på lördag ( tror jag ) - Idrestjärnan 2009. Ska sjunga.

Måste ööva!



2003-2009 31 JULI. rest in peace.

shulue everybody!

Its like a tank top. Hey guys! How are you? Haha okej, ska inte hålla på.
Men iallafall, hur står det till ?

Jag mår helt OK. Jag gick upp typ för en halvtimma sen, och gich ner och åt frukost. Nu sitter jag här en stund, men ska snart gå och börja göra mig i ordning. Idag har vi en sån här bajsdag då vi ska orientera i kärrtorp. Men har inga mjukisar typ? :o  Kan man orientera i strumpbyxor, eller nee, fuck vad kallt. Men åh. Aja tänkte ha min stadsteatern hoodie!När jag blir äldre ska jag försöka komma in på scengymnasiet, ( dem sammarbetar med stadsteatern) och det lighger vägg i vägg med stadsteater scenen i skärholmen. Får se, är intee riktigt säker. Men iallafall så ska jag söka som att vara publiksvärd där på kvällarna sen när jag blir äldre, nicey pricey!
Anyways, nu måste jag väla kläder, Holler at you're mother!

Xoxo sandra


om himlen ändå kunde se ut så! Marias fötter hihi.