DOO DA DOO THEY'RE ALL GONE!

Om det är någonting som är så jävla jobbigt, som verkligen är en självförtroende sänkare är när man vaknar upp på kanske ett någolunda bra humör. Man går till spegeln, och märker NE, faaan en finne -.-!
Det är så jobbiigt, och jag vet nog att många tycker att det är lika jobbigt som jag tycker..

Jag har värsta kost tipsen till er som vill ha mindre finnar! 50 % mindre faktiskt. Inga dyra ansiktscremer, eller någonting annat tjafs utan bara b ara tänk på din kost. Vad du stopppar i dig helt ekelt!

Huruvida det man äter påverkar förekomsten av acne har länge debatterats, och det har ofta varit fettet som pekats ut som dåligt för hyn.

Men en studie från RMIT University i Australien har istället kommit fram till att en kost med lågt GI och mycket protein kan förbättra huden dramatiskt.
– Kosten har länge trotts vara orsaken till acne och chokladen har utmålats som boven i dramat,
men jag var förvånad över hur lite forskning som utförts inom det här området, säger huvudforskaren dr Robyn Smith i Journal of the American Academy of Dermatology.

Hennes forskning fann att GI-dieten minskade antalet finnar med 50 procent jämfört med den västerländska kosten med högt GI och mycket kolhydrater.

En kost utformad för att motverka acne ska därför innehålla så lite raffinerade kolhydrater som möjligt, och istället fyllas med färsk frukt, grönsaker, fullkorn, magert kött, fisk och skaldjur. GI-metoden tillåter också den klassiska acne-syndabocken choklad – men det ska vara mörk choklad med hög kakaohalt.

Hoppas det hjälper er (: ÄT FISK NU! haha.

xoxo


 NORAH

--



Snyugg header du har =)



www.nourahs.blogg.se

2010-01-13 ♥ 21:48:38
BLOGG: http://nourahs.blogg.se/
 veronika

fin heder:)

allt bra med dig`? :)

2010-01-14 ♥ 07:01:04
BLOGG: http://missveronika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
       
RSS 2.0